Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni egy kicsit hogy megy a vásárlás ebay-on? Még sose vásároltam rajta meg teszvesz meg ilyeneken se.
Szkita írta hogy rendelt egy fóliát
You are not allowed to view links.
Register or Login
innen.
Énis szeretnék rendelni. Csak bankkártyával vagy paypalon tudok fizetni vagy van más lehetőség is?
És a fóliától jobb lesz a kijelző?Mármint jobban fog csúszni?
És javít e valamit a kijelző hőmérsékletén?Mert mikor sokat nyomkodom elég meleg szokott lenni...
Hali én is ugyan ilyen fóliát rendeltem kb egy 20 nap mire megjön de itt van.
Nekem egy darab jött. Ez kicsit másfajta fólia mint a többi.
Ez egy nem merev hanem ilyen gumihoz hasonló lágy fólia viszont eléggé véd mivel felfogja a karcolást sérülést van neki hely úgymond "belenyomodni" engedi az anyaga.
Sajnos felrakás közben bankártya éle megakadt és belenyomtam de egy kis vonal marad meg nem zavaró.
Amúgy paypalon beregisztrálod a bankártyádat és akkor onnan levonja, én sem bíztam benne nagyon de gondoltam 500 forintot megér és bejött
Nekem eddig tapasztalat hogy nem csúszik,(én nem szeretem ha kícsúszik a készülék a kezemből biztos fogása van de egy max egy lehelletel tapadósabb mint a sima üvege kb)
kicsit ilyen gumisabb müanyagos az érintése de ha yutubon nézel róla videót akkor látni fogod mire gondolok.
Kijelző hőmérsékletén szerintem nem úgye a kijelző is ad ki hőt a kezed is szóval szerintem nem nagyon bár lehetséges.
Szerintem megéri megvenni itthon 500 ért szerintem nem kapsz ilyesmi fóliát egy próbát mindenképpen megér.