2024, 11 23, 22:45:12

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 185485 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető bary50

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPP
Re: Tartozékok
« Reply #725 Dátum: 2011, 02 21, 20:20:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én is egy normális bluetooth headsetet keresek, de amit belinkeltetek, az vezetékes bluetooth.
Ezzel csak az a bajom, hogy úgyan úgy, ahogy a sima headsettel, ha forgatom a fejem, itt is beakad a gallérba és kihúzódik a fülemből.

Miért jobb ez, mint a sima füles?

Tudtok megbízhatóan működő, jó zajszűrővel ellátott bluetooth-os fülest, amit az SGS is szeret?
A Samsung féle jó minőségű?

Én ezt vettem két hete:
Főleg filmet nézek vele a BKV-n, de tökéletesen működik a netbookommal is. (Szintén filmnézés & skype)
A hangja filmnél és zenénél tökéletes, skypnál már gyengébb a minőség, telefonálni még nem telefonáltam vele.
(Igaz más BT-fülessel sem telefonáltam.)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #726 Dátum: 2011, 02 21, 20:36:16 »
Én ezt vettem két hete:
Főleg filmet nézek vele a BKV-n, de tökéletesen működik a netbookommal is. (Szintén filmnézés & skype)
A hangja filmnél és zenénél tökéletes, skypnál már gyengébb a minőség, telefonálni még nem telefonáltam vele.
(Igaz más BT-fülessel sem telefonáltam.)
Én már használtam ilyet, nekem telefonálásra az ilyesmi nem jön be (berezonál a fejem beszélgetés közben és nagyon zavaró), ez úgyis kimondottan zenehallgatásra van. :) Szubjektív véleményemet olvashattátok.  ;)

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze / GMaps
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: XXDME4
« Reply #727 Dátum: 2011, 02 22, 09:13:05 »
Sziasztok!
Ha érdekel valakit van egy eladó KINGMAX MicroSDHC 8GB Class 6 + Adapter 5000 forintért.
Én azért még mindig tartom az ajánlatomat, és a Digitaldepoval akikhez vissza kellene küldeni Szlovákiába ha gond van a kártyával,  vállalom azt, hogy a kártya garanciális budapesti ügyintézés.
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető zolmesz

• Navigáció / Navigation: Galaxy S + Ndrive
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Original
« Reply #728 Dátum: 2011, 02 22, 10:34:31 »
Ezeknek a töltője jó a magyar konnektorokba?
Mert én is kérdeztem az egyik eladót az ebay-en, de azt írta, hogy nem.
Egyébként ha nem jön meg a cucc, akkor írj az eladónak, általában küld még egyet és még fizetned sem kell újra.
Én is így jártam egy csomag stylus-szal: 4 hétig nem jött, írtam neki, hogy mi legyen, fizessek újra, mert kellene a cucc. Azt mondta nem kell fizetni, küld másikat. Aztán megjött mindkét csomag. Mondjuk az 400 Ft-os apróság volt, de egy 10 $-os cuccal is így állunk most. Miután megreklamáltam, jött a posta, írtam neki, hogy mégis megjött, de már elpostázta, mondta tartsam meg ajándékba.

Rendeltem egy ilyen töltőt (fehér), 2 aksival. 6 hét után sem kaptam meg.
Mérgemben rendeltem még egyet, erre megjött 1 hétre rá az első, majd 3 hét múlva a (fekete) második.
Az oldalán USB kimenet is van.

Ha valakinek kell ez a fekete, akkor írjon e-mailt, vagy itt jelezze Privát üzenetben.
A fekete aksikat még ki sem bontottam.
Ár: a megrendelt ár + Mo. postadíj.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #729 Dátum: 2011, 02 22, 12:01:51 »
Lehet hozzá kapni itthon átalakítót. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #730 Dátum: 2011, 02 22, 12:13:46 »
Pénteken jártam itt utoljára, kicsit lemaradtam... Hol lehet 1K-ért színes hátlapot venni? Gigatelben? Milyen színek vannak?
 :oops: lehet át leszek zavarva a tartozékok topicba...
E-bay-en lehet venni, 1-2 ezer forint között van, attól függ, hogy Aukción vagy Buy it now-val veszed (szállítással együtt). Ibolya tette be a másik topicba nekem a linket, hogy ő You are not allowed to view links. Register or Login és az alapján kezdtem körbenézni a neten. :ok: (Én még nem rendeltem e-bayről a telóhoz semmit, ma megyek a Gigatelbe nézni szilikon és rendes tokot, valamint Brando UC fóliát az előlapra, aztán MM-be autós töltőért, és a Mammutba GPS-tartóért, majd csak utána gondokodom színes hátlapban.)

Nem elérhető DaSnake

• PDA: SGS I9100
  • PDA ROM: Bezke XWKK5 + Siyah 2.6.7
« Reply #731 Dátum: 2011, 02 22, 12:27:18 »
E-bay-en lehet venni, 1-2 ezer forint között van, attól függ, hogy Aukción vagy Buy it now-val veszed (szállítással együtt). Ibolya tette be a másik topicba nekem a linket, hogy ő You are not allowed to view links. Register or Login és az alapján kezdtem körbenézni a neten. :ok: (Én még nem rendeltem e-bayről a telóhoz semmit, ma megyek a Gigatelbe nézni szilikon és rendes tokot, valamint Brando UC fóliát az előlapra, aztán MM-be autós töltőért, és a Mammutba GPS-tartóért, majd csak utána gondokodom színes hátlapban.)

Köszi a gyors választ! Én nem tettem rá semmilyen védőfóliát, megkapta hivatalosan a nadrágom egyik zsebét és ott lakik.
Autós töltőn én is gondolkodtam, de jobban mozgatja a fantáziámat egy napelemes töltő amit akár ott is tudok használni.
Most pedig keresek valami szép hátlapot, majd biztos kvarcjátéknak nézik amikor előveszem :)

Ibolya: Neked is köszi a linket ;)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #732 Dátum: 2011, 02 22, 12:34:32 »
Én nem tettem rá semmilyen védőfóliát, megkapta hivatalosan a nadrágom egyik zsebét és ott lakik. Autós töltőn én is gondolkodtam, de jobban mozgatja a fantáziámat egy napelemes töltő amit akár ott is tudok használni. Most pedig keresek valami szép hátlapot, majd biztos kvarcjátéknak nézik amikor előveszem :)
Sztem se lehet baja a Gorilla Glassnak (kolleganőm spec a sajátját földhöz vágta idegből 7végén és maga a kijelző ronggyá tört, de a GG-nak semmi baja :p ), ennek ellenére én nem bízom a véletlenre a pici karcot sem egy ilyen kaliberű - értsd: árú :D - telefonnál. Autós töltőre a navigáció miatt lesz szükségem (nem kell sűrűn ugyan, de akkor nagyon), nem oszt, nem szoroz, 1600 forint, Hama márkájú.

Nem elérhető DaSnake

« Reply #733 Dátum: 2011, 02 22, 13:05:10 »
Sztem se lehet baja a Gorilla Glassnak (kolleganőm spec a sajátját földhöz vágta idegből 7végén és maga a kijelző ronggyá tört, de a GG-nak semmi baja :p ), ennek ellenére én nem bízom a véletlenre a pici karcot sem egy ilyen kaliberű - értsd: árú :D - telefonnál. Autós töltőre a navigáció miatt lesz szükségem (nem kell sűrűn ugyan, de akkor nagyon), nem oszt, nem szoroz, 1600 forint, Hama márkájú.
Szegény galaxy... RIP
Tény, az nem egy nagy költség, de a kocsiban elég sokat szoktam telefonálni (biztos úr: csak ha félreállok  ;) ) ezért külön navit használok. Valamiért én nem szeretem a headseteket, bár mostanság elkezdtem szemezni egy stereo bt-ssel, amit itt a fórumon is többen használnak (Sennheiser MM200) de nem túl baráti az ára még. Főleg ha azt sem használnám!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #734 Dátum: 2011, 02 22, 15:44:10 »
Szegény galaxy... RIP
Tény, az nem egy nagy költség, de a kocsiban elég sokat szoktam telefonálni (biztos úr: csak ha félreállok  ;) ) ezért külön navit használok. Valamiért én nem szeretem a headseteket, bár mostanság elkezdtem szemezni egy stereo bt-ssel, amit itt a fórumon is többen használnak (Sennheiser MM200) de nem túl baráti az ára még. Főleg ha azt sem használnám!
A Sennheiser MM200 sztereo bt-nak tényleg nem túl baráti az ára, de a hangja nagyon jó és még senki nem panaszkodoott telefonálás közbe, hogy szakadozik a vonal vagy nem jól hall.
Az autózás miatt vettem én is, a büntetést szeretném elkerülni ( lehet, hogy az ára megegyezik a büntetéssel?) eddig sikerült megúsznom, de nem kisértem tovább az ördögöt.
Azt tapasztaltam, hogy ahogy beülök az autóba mindenki akkor akar velem beszélni.  >:(
Sajnos nincs mindig lehetőség félre állni( pl: Róbert Károly krt -Hungária krt belső sávból)  ;)
A filmek és a zenék hang minősége is szuper. Örülök, hogy megvettem.  :taps: :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DaSnake

« Reply #735 Dátum: 2011, 02 22, 16:01:07 »
A Sennheiser MM200 sztereo bt-nak tényleg nem túl baráti az ára, de a hangja nagyon jó és még senki nem panaszkodoott telefonálás közbe, hogy szakadozik a vonal vagy nem jól hall.
Az autózás miatt vettem én is, a büntetést szeretném elkerülni ( lehet, hogy az ára megegyezik a büntetéssel?) eddig sikerült megúsznom, de nem kisértem tovább az ördögöt.
Azt tapasztaltam, hogy ahogy beülök az autóba mindenki akkor akar velem beszélni.  >:(
Sajnos nincs mindig lehetőség félre állni( pl: Róbert Károly krt -Hungária krt belső sávból)  ;)
A filmek és a zenék hang minősége is szuper. Örülök, hogy megvettem.  :taps: :)
Igen, én is így tudom, valahogy 30K most egy telefonozás... Szóval innen nézve megérné.
Üzemidőről mit tudsz mondani? Nem akarok még valamit állandóan töltögetni.
Hangereje milyen? Hasonlítsuk mondjuk voodoo appos gyári füleshez :) ha még megvan.
Mert a zenét viszont szeretem úgy hallgatni hogy károsítsa a hallásom  :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #736 Dátum: 2011, 02 22, 16:33:13 »
Igen, én is így tudom, valahogy 30K most egy telefonozás... Szóval innen nézve megérné.
Üzemidőről mit tudsz mondani? Nem akarok még valamit állandóan töltögetni.
Hangereje milyen? Hasonlítsuk mondjuk voodoo appos gyári füleshez :) ha még megvan.
Mert a zenét viszont szeretem úgy hallgatni hogy károsítsa a hallásom  :D
Akkor jól gondoltam a büntetést.  ;)
Üzemidőről még nem sokat tudok mondani, még hozzá kell szoknom. de egy hét állás után bekapcsoltam és egész nap ment és most kapcsolt ki, majd még tesztelem és jelzem.  :)
A zene hallgtásra is jó de nem lehet tőle megsüketülni, így arra marad a gyári füles voodoo app-pal, . :D :D

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #737 Dátum: 2011, 02 22, 18:21:38 »
Egyébként ha nem jön meg a cucc, akkor írj az eladónak, általában küld még egyet és még fizetned sem kell újra.
Én is így jártam egy csomag stylus-szal: 4 hétig nem jött, írtam neki, hogy mi legyen, fizessek újra, mert kellene a cucc. Azt mondta nem kell fizetni, küld másikat. Aztán megjött mindkét csomag. Mondjuk az 400 Ft-os apróság volt, de egy 10 $-os cuccal is így állunk most. Miután megreklamáltam, jött a posta, írtam neki, hogy mégis megjött, de már elpostázta, mondta tartsam meg ajándékba.
Konkrétan az mit idéztél nem szabványos a hazai dugókkal,tudom mert én vettem meg Fotozgatótól  ;) Amcsi szabványos 110voltos dugalja van de mivel egy másik telefonomnak is ilyen töltője van,arról levettem az átalakítót és ráraktam erre, így már teljesen jó. :ok:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #738 Dátum: 2011, 02 22, 19:34:23 »
Na megvolt a nagy mobilhoz tartozékvásárló körút.  :D

Gigateltől jött nekem egy You are not allowed to view links. Register or Login, egy You are not allowed to view links. Register or Login, plusz páromnak egy You are not allowed to view links. Register or Login a Desiréjéhez.
Aztán Mammut2, Fortuna GSM-től mindkét tellához egy-egy You are not allowed to view links. Register or Login ultra durván jó áron (pont belefér még az SGS).
Ezek után MM-ből jött még két You are not allowed to view links. Register or Login, kaja az Auchanban és ennyi.  :)

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #739 Dátum: 2011, 02 25, 21:01:47 »
Konkrétan az mit idéztél nem szabványos a hazai dugókkal,tudom mert én vettem meg Fotozgatótól  ;) Amcsi szabványos 110voltos dugalja van de mivel egy másik telefonomnak is ilyen töltője van,arról levettem az átalakítót és ráraktam erre, így már teljesen jó. :ok:

Nekem mind a 2 töltő ilyen (mint UK-ban) dugóval jött, de még a HTC-s időmből van egy átalakítóm, így azzal használom.

Nem elérhető Atko

• PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I9000XXJPY
« Reply #740 Dátum: 2011, 02 26, 15:34:01 »
Sziasztok,

Külföldről szeretnék rendelni újdonsült telómhoz egy autós tartót (a gyári Samsung tartót), viszont azt mondja az eladó, hogy "GALAXY S VIBRANT T959" típushoz jó. Ez konkrétan az amerikai Galaxy S 4G  elnevezése. Az a kérdésem, hogy ez vajon jó-e az itthon kapható Galaxy S-nek nevezett telóhoz, tehát van-e különbség a külső méretét tekintve egy Galaxy S 4G és az itthoni Galaxy S között?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

üdv
Atko

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #741 Dátum: 2011, 02 26, 17:25:25 »
Külföldről szeretnék rendelni újdonsült telómhoz egy autós tartót (a gyári Samsung tartót), viszont azt mondja az eladó, hogy "GALAXY S VIBRANT T959" típushoz jó. Ez konkrétan az amerikai Galaxy S 4G  elnevezése. Az a kérdésem, hogy ez vajon jó-e az itthon kapható Galaxy S-nek nevezett telóhoz, tehát van-e különbség a külső méretét tekintve egy Galaxy S 4G és az itthoni Galaxy S között?
You are not allowed to view links. Register or Login széltében van különbség. Kérdés, hogy ez amit mondasz, milyen kialakítású GPS.
1-2 hsz-szel feljebb megnézheted, hogy pl. kétezerért a Nokia egyik tartója még épphogy jó az SGS-hez. Na most a Vibranthoz már pont nem lenne jó pár mm miatt.

Nem elérhető anda

• PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPU
« Reply #742 Dátum: 2011, 02 27, 19:31:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login széltében van különbség. Kérdés, hogy ez amit mondasz, milyen kialakítású GPS.
1-2 hsz-szel feljebb megnézheted, hogy pl. kétezerért a Nokia egyik tartója még épphogy jó az SGS-hez. Na most a Vibranthoz már pont nem lenne jó pár mm miatt.

De hát lehet venni olyat is ami pont a SGS-hez való:
"CAR MOUNT HOLDER FOR SAMSUNG GALAXY S i9000" erre keress rá ebay-en

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #743 Dátum: 2011, 02 27, 19:36:57 »
De hát lehet venni olyat is ami pont a SGS-hez való: "CAR MOUNT HOLDER FOR SAMSUNG GALAXY S i9000" erre keress rá ebay-en
Nekem sürgős volt ("adj Uram, de azonnal :D" ), így nem szerettem volna várni 2-4 hetet az e-bay-es megrendelésre. Emmeg pont jó.  :)

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #744 Dátum: 2011, 02 28, 00:44:18 »
ÉN egy GSM shoppan vettem/kaptam hozzá egyet szerintem 2 ezernél nem letett drágább( ajándék volt nem tudom) és fullra galaxy s hez való szerintem bemész és adnak hozzá noném gyártótól is ami teljesen megfelel a telefonnak tapadókorongos külön le lehet venni a tartót és illeszkedik fullra a telóra.

Meg is találtam neked ilyen igaz 3 ropi de szerintem nagyon jó itt a link de lehet találsz olcsóbban is.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #745 Dátum: 2011, 02 28, 15:07:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login USD 35,99 Free Shipping

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lacus_

• Vendég
« Reply #746 Dátum: 2011, 02 28, 15:58:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login USD 35,99 Free Shipping

Azzal a fehérrel olyan lett mint egy szappantartó  :hmm: :D

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #747 Dátum: 2011, 02 28, 16:08:38 »
Nekem bejön a fehér (jobban mint a túl konzervatív fekete). Pati, te meg is rendelted vagy csak nyálcsorgatónak tetted be?  :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #748 Dátum: 2011, 02 28, 17:33:05 »
Nekem bejön a fehér (jobban mint a túl konzervatív fekete). Pati, te meg is rendelted vagy csak nyálcsorgatónak tetted be?  :)
Csak nyálcsorgatónak tettem be.
Nekem van támasztós fekete vékony hátlapom, van két tartalék akkum, és nem támasztós fehér hátlapom is.
Vastagabb készüléket semmiképpen nem akarnék, és ezzel az akkuval mindenképpen vastagabb lesz.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #749 Dátum: 2011, 02 28, 19:47:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login! :D (Kár, hogy nem a kihúzós változat, már rendelném is).