1930mAh-ról én csak egy fajtát találtam, és csak angliából jön. Azt irja rajta hogy made in japan
ami azt illeti lehet hogy nem Li-Ion hanem Li-pol akksi, és azért nagyobb a kapacitása, ugyanakkora méretben. De erről sajnos nem találtam semmi féle infót.
A 3000mAh meddig bírja, egy normális használat melett? (1óra telefon 1,5óra zene, 1óra játék, 1-2ra net:)
color6 köszi az infót, még nem csináltam, de megcsinálom, amint lesz rá időm
Képeket itt láthattok arról, hogy hogy is néz ki a bumszli hátlappal meg a nagy akksival. Azt mondom, hogy nem lesz tőle egy szépség, de nekem teljesen megfelel:
- tovább bírja az akksi
- nem csúszós a hátlapja, mint a gyári
- óccó és nem félek letenni az asztalra
- könnyebben kézben lehet tartani
Az akksi idejéről meg annyit mondanék, hogy még nem sikerült teljesen belőni, hogy meddig is bírja, két hete van meg és közben most frissítettem ROM-ot is (meguntam a JM1-es T-s ROM-ot). Meg a héten nem vagyok Mo-on, így roamingban úgysem fog annyit fogyasztani a teló
De az első tapasztalatok alapján elég jónak ígérkezik, mivel ha jól emlékszem 1 hét alatt kétszer kellett tölteni és ekkor a használat igazából abból állt, hogy marketet használtam napi 1-2 órát, játékot próbáltam ki meg egy kis rádiózás.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login