2024, 11 24, 01:35:48

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 185495 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Tartozékok
« Reply #650 Dátum: 2011, 01 17, 12:52:02 »
Megjöttek a fehér hátlapok.
Vajon miért van gondosan leragasztva a "with Google" és a "Samsung" a zacskón? :)
Egyébként nem hófehér, hanem olyan gyöngy/csontfehér, és sima csúszós műanyag, pont olyan mint a fekete, csak azok a kis pöttyök nincsenek a hátulján. Tökéletesen illeszkedik, nem recseg.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lacus_

• Vendég
« Reply #651 Dátum: 2011, 01 17, 13:07:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Vajon miért van gondosan leragasztva a "with Google" és a "Samsung" a zacskón? :)
Egyébként nem hófehér, hanem olyan gyöngy/csontfehér, és sima csúszós műanyag, pont olyan mint a fekete, csak azok a kis pöttyök nincsenek a hátulján. Tökéletesen illeszkedik, nem recseg.

Mennyit rendeltél ???
Jut nekem is ??? ;) ;)

Nem elérhető inn3rcity

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #652 Dátum: 2011, 01 17, 13:13:03 »
Egyébként nem hófehér, hanem olyan gyöngyfehér, és sima csúszós műanyag, pont olyan mint a fekete, csak azok a kis pöttyök nincsenek a hátulján. Tökéletesen illeszkedik, nem recseg.
Nekem is ma jött meg, tök ugyanilyen.
Illeszkedik, igaz a tetején talán nem 100%-osan. Viszont nem recseg és egyébként jó minőségű. Szerintem annyira nem is csúszik, mint az eredeti "fekete".
A telefon elég furán néz ki fehér hátlappal, nekem sehogy sem akar tetszeni. Még hagyom rajta, hátha megszokom.. :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Lacus_

• Vendég
« Reply #653 Dátum: 2011, 01 17, 13:16:04 »
Nekem is ma jött meg, tök ugyanilyen.
Illeszkedik, igaz a tetején talán nem 100%-osan, szóval tuti, hogy nem gyári. Viszont nem recseg és egyébként jó minőségű. Szerintem annyira nem is csúszik, mint az eredeti "fekete".
A telefon elég furán néz ki fehér hátlappal, nekem sehogy sem akar tetszeni. Még hagyom rajta, hátha megszokom.. :)

Húúúú de fura tényleg, lehet nem is kell, maradok a feketénél  :hmm: :oops:

Nem elérhető bonZer

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: Goatrip V.5.1.2
« Reply #654 Dátum: 2011, 01 21, 18:46:14 »
Húúúú de fura tényleg, lehet nem is kell, maradok a feketénél  :hmm: :oops:
Jobb lenne, ha adnának hozzá fehér gombokat, meg usb ajtót...

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #655 Dátum: 2011, 01 22, 05:21:18 »
ilyet nem rendel véletlen valaki?1 ilyen króm színűre vevő lennék.. : You are not allowed to view links. Register or Login
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #656 Dátum: 2011, 01 22, 19:19:35 »
ilyet nem rendel véletlen valaki?1 ilyen króm színűre vevő lennék.. : You are not allowed to view links. Register or Login

ja és ebay rol gondoltam,mert innen nyilván én is tudnék:D csak itt dárga sztem :S
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #657 Dátum: 2011, 01 22, 20:15:53 »
Jobb lenne, ha adnának hozzá fehér gombokat, meg usb ajtót...
Ibolyával rendeltünk színeseket is, az is megjött. A piros hátlappal nem annyira zavaró a feketeség, mint a fehérrel.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető leeder

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Omnia I900; Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: Trail DXIA5; I9000XXJPY, hardcore@speedmod-k12p-500hz #26; DocRom_V9.1.4_XWJS3
« Reply #658 Dátum: 2011, 01 22, 23:40:15 »
Sziasztok,

1 hete vettem egy 3000mAH-s akksit hátlappal együtt. Eddig 2x volt feltöltve a teló és elég jónak tűnik, viszont most érdekes dologra lettem figyelmes. Beszólt a teló, h töltsem fel... ami ugye magában nem is jelent problémát, viszont reggel vettem le a töltőről és nem is használtam ma  :shock:
Van valami ötletetek?
Gondolom valamelyik progi a háttérben zabálhat...

Találkoztatok már ilyennel?
ELADÓ az OMNIA-m! :]

Nem elérhető karaya

• PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #659 Dátum: 2011, 01 23, 11:07:15 »
ja és ebay rol gondoltam,mert innen nyilván én is tudnék:D csak itt dárga sztem :S

A metallic-ról többen jelezték, hogy csökkentette a térerőt. A sima feketét én is tervezem, de az eredeti case-mate kint sem olcsóbb igazán, 3800 körül itthon is van.

horizotya

• Vendég
« Reply #660 Dátum: 2011, 01 24, 05:50:48 »
Üdv! Galaxy-ra honnan lehetne olyan tokot rendelni ami könyvszerűen nyilik fentről lefele DE TELJESEN HÁTRA LEHETNE HAJTANI, mert emilyet találtam a vaterán ami nem nagyon szereti a teljes hátra hajtást....

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #661 Dátum: 2011, 01 24, 11:38:41 »
Üdv! Galaxy-ra honnan lehetne olyan tokot rendelni ami könyvszerűen nyilik fentről lefele DE TELJESEN HÁTRA LEHETNE HAJTANI, mert emilyet találtam a vaterán ami nem nagyon szereti a teljes hátra hajtást....
Szerintem vaterán nézz szét,ott különféle tokokra lelhetsz!

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #662 Dátum: 2011, 01 24, 13:10:51 »
Ha valakit érdekel fehér hátlap, akkor privátban érdeklődhet. :)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #663 Dátum: 2011, 01 24, 16:28:55 »
Sziasztok,

1 hete vettem egy 3000mAH-s akksit hátlappal együtt. Eddig 2x volt feltöltve a teló és elég jónak tűnik, viszont most érdekes dologra lettem figyelmes. Beszólt a teló, h töltsem fel... ami ugye magában nem is jelent problémát, viszont reggel vettem le a töltőről és nem is használtam ma  :shock:
Van valami ötletetek?
Gondolom valamelyik progi a háttérben zabálhat...

Találkoztatok már ilyennel?

Formáztad az akksit? CWM-ben kell. Elöször fullra töltöd (kikapcsolva) majd CWM advanced, wipe battery, majd aztán csutkára lemeríted ugy hogy a telo magától kikapcsoljon, majd kikapcsolva full töltés kikapcsolva természetesen.

mennyire vastag a 3000mAh akksi? én is szeretnék egy akksit, de nem tudom hogy 1930mAh-s legyen ami normál méret, vagy 3000 ami  dupla.

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #664 Dátum: 2011, 01 24, 22:57:56 »
Formáztad az akksit? CWM-ben kell. Elöször fullra töltöd (kikapcsolva) majd CWM advanced, wipe battery, majd aztán csutkára lemeríted ugy hogy a telo magától kikapcsoljon, majd kikapcsolva full töltés kikapcsolva természetesen.

mennyire vastag a 3000mAh akksi? én is szeretnék egy akksit, de nem tudom hogy 1930mAh-s legyen ami normál méret, vagy 3000 ami  dupla.

Érdekes ez a kapacitás érték 1930mAh nem?
Ebay keresőbe beírva:1930mAh sok találat és ez nekem több mint fura, pláne ha megnézed mind különböző tipus, alak és nagyság de az érték állandó hmmm.
Szvsz jó ha tudja az eredeti értékét azaz 1500mAh-t.
Ravasz ez a sárga piac.
A többi a Te döntésed.
color6

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #665 Dátum: 2011, 01 24, 23:52:53 »
Nekem is azt mondták hozzáérték hogy nagyobb kapacitás nincs nagyobb méret nélkül illetve lehet valami 6000 mah is ha csak 1500 ad le illetve csatlakoznék az előttem szólóhoz.

A 3000 mah aksi nem rossz pontosan illeszkedik de viszont a fényes hátlapos verzió az nekem nem illeszkedett rendesen hozzá amikor próbáltam fent a jacknél el is repedt ott is hagytam viszont az a másik fajta matt hátlapos amin ilyen kiugrás van az aksinál olyat meg még itthon nem láttam sajnos csak e bay az lehet jó.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #666 Dátum: 2011, 01 25, 00:24:07 »
1930mAh-ról én csak egy fajtát találtam, és csak angliából jön. Azt irja rajta hogy made in japan :)

ami azt illeti lehet hogy nem Li-Ion hanem Li-pol akksi, és azért nagyobb a kapacitása, ugyanakkora méretben. De erről sajnos nem találtam semmi féle infót.
A 3000mAh meddig bírja, egy normális használat melett? (1óra telefon 1,5óra zene, 1óra játék, 1-2ra net:)

Nem elérhető leeder

• PDA ROM: Trail DXIA5; I9000XXJPY, hardcore@speedmod-k12p-500hz #26; DocRom_V9.1.4_XWJS3
« Reply #667 Dátum: 2011, 01 25, 09:04:30 »
1930mAh-ról én csak egy fajtát találtam, és csak angliából jön. Azt irja rajta hogy made in japan :)

ami azt illeti lehet hogy nem Li-Ion hanem Li-pol akksi, és azért nagyobb a kapacitása, ugyanakkora méretben. De erről sajnos nem találtam semmi féle infót.
A 3000mAh meddig bírja, egy normális használat melett? (1óra telefon 1,5óra zene, 1óra játék, 1-2ra net:)

color6 köszi az infót, még nem csináltam, de megcsinálom, amint lesz rá időm  ;)
Képeket itt láthattok arról, hogy hogy is néz ki a bumszli hátlappal meg a nagy akksival. Azt mondom, hogy nem lesz tőle egy szépség, de nekem teljesen megfelel:
- tovább bírja az akksi
- nem csúszós a hátlapja, mint a gyári
- óccó és nem félek letenni az asztalra
- könnyebben kézben lehet tartani

Az akksi idejéről meg annyit mondanék, hogy még nem sikerült teljesen belőni, hogy meddig is bírja, két hete van meg és közben most frissítettem ROM-ot is (meguntam a JM1-es T-s ROM-ot). Meg a héten nem vagyok Mo-on, így roamingban úgysem fog annyit fogyasztani a teló  :oops:
De az első tapasztalatok alapján elég jónak ígérkezik, mivel ha jól emlékszem 1 hét alatt kétszer kellett tölteni és ekkor a használat igazából abból állt, hogy marketet használtam napi 1-2 órát, játékot próbáltam ki meg egy kis rádiózás.

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #668 Dátum: 2011, 01 25, 16:23:57 »

Szvsz Te nem érted mit írtam.
Itt egy link miről is beszélek: You are not allowed to view links. Register or Login
color6

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #669 Dátum: 2011, 01 25, 19:36:51 »
Szvsz Te nem érted mit írtam.
Itt egy link miről is beszélek: You are not allowed to view links. Register or Login

Most már látom mire gondolsz. Én:) csak az i9000 kerestem rá.
Azért annyira sok méretbe nincs, ha szétbontasz egy akksit 3 cella szokott benne lenni, amik elég picikék ám. Szóval bőven elfér 3 cella egy kisebb akksiben is.
Engem csak az zavar, hogy nem írja hogy magán az akksin hogy hány voltos, ugye elvileg 3,7 kell hogy legyen, illetve a gyártót nevét, és azt hogy ez milyen akksi is.
Az eladóktól kérdeztem hogy pontosan ki a gyártója az akksinak, illetve hogy li-pol vagy li-ion akksik. 5 eladótól kéreztem, remélem kapok választ.

A válaszokat majd leírom.

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #670 Dátum: 2011, 01 26, 11:00:56 »
Hi.

Valaki tudna nekem segíteni?

Bluetoothos stereo headsettet szeretnék, de nem tudom melyiket érdemes megvenni a Galaxy S-hez.

Aki vágja ezt a dolgot pls dobjon egy nevet-típust vagy esetleg linket ahol megtudom venni.

Köszi előre is.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #671 Dátum: 2011, 01 26, 11:24:46 »
Hi.

Bluetoothos stereo headsettet szeretnék, de nem tudom melyiket érdemes megvenni a Galaxy S-hez.

Aki vágja ezt a dolgot pls dobjon egy nevet-típust vagy esetleg linket ahol megtudom venni.

Köszi előre is.
Nekem Sennheiser MM200-am van, tökéletes :)

Nem elérhető leeder

« Reply #672 Dátum: 2011, 01 26, 12:35:09 »
Hi.

Köszi előre is.

Hali,

én még anno I900 Omnia-hoz vettem egy Samsung SBH 650-es headset-et, nekem nagyon tetszett. Szerintem nem egy rossz darab ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #673 Dátum: 2011, 01 26, 14:08:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login. 10 USD

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #674 Dátum: 2011, 01 26, 14:10:34 »
fekete vagy szürke.  20 USD