2024, 11 24, 01:52:23

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 185496 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sghu77

• PDA: Galaxy S4 Mini i9195
  • PDA ROM: Cyanogenmod 11
Re: Tartozékok
« Reply #575 Dátum: 2010, 12 17, 18:18:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Érdekes hozzáállás, hogy hitvitának nevezed, amikor már többeknek megkarcolódott a kijelzője. Az enyém is. Szóval egyik oldalon vannak akik állítják, hogy látják a karcokat a kijelzőn a másik oldalon, akik azt hiszik nem karcolódik :) Végül is, ezt tényleg lehet hitvitának nevezni :)

Az enyémen pl. nincs karc. Most akkor mi legyen? :)

De nagyon unom már, szóval részemről befejeztem ezt a témát...

Nem elérhető Fotozgató

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #576 Dátum: 2010, 12 18, 16:37:58 »
'

Ezt értem, de ha csak mikroszkóp alatt látszik akkor kit érdekel? ;) :)

Szóval csak ezt a mikroszkópos dolgot nem értem... :)

Minden repedés, karc először azzal látható. Ha egy üveg karcálló, akkor mikroszkóp alatt sem szabadna karcnak lennie.

Biztosan szuper kemény anyagból készült, de a golyó álló autószélvédő is bereped előbb utóbb, ha lövöldöznek rá.
Engem nem zavar a Brando fólia, nem is látszik, hogy rajta van, és nyugodtabb vagyok.
OFF

Nem elérhető sghu77

« Reply #577 Dátum: 2010, 12 18, 17:29:33 »
Minden repedés, karc először azzal látható. Ha egy üveg karcálló, akkor mikroszkóp alatt sem szabadna karcnak lennie.

Még mindig nem értitek? Ezzel tisztában vagyok, tudom mire jó a mikroszkóp. :)

Csak azt nem értem miért nem elég a szabad szemem által látott karcmentesség tudatlanságában maradnom. Miért kell mindenféleképp megbizonyosodnom róla, hogy ott van a karc, ha egyszer nem látom? Na és ha "egyszerű" mikroszkóp alatt sincs akkor szerezzek egy erősebb nagyításút egészen addig amíg meg nem látom a hőn áhított karcot? :)

Nem elérhető Kakumix

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: CheckROM v5 (XXLA4) + AbyssNote 4.2
« Reply #578 Dátum: 2010, 12 18, 18:50:10 »
Csak azt nem értem miért nem elég a szabad szemem által látott karcmentesség tudatlanságában maradnom.

Maradhatsz tudatlanságban és terjesztheted is, de én meg azt nem értem, ha többeknek karcolódott az kijelző üvege miért nem hiszel nekik? Nem csak mikroszkóppal látható karcok vannak a kijelzőmön és másoknak sem. Mikroszkóppal olyanok kijelzőjén is látható, akik azt hiszik, hogy nem karcolódik, de majd ők is rájönnek :)
De azért nyugodtan hajtogasd továbbra is, hogy nem karcolódik, hátha igazad lesz én meg csak álmodtam, hogy van egy SGS-em.

Nem elérhető sghu77

« Reply #579 Dátum: 2010, 12 18, 20:28:19 »
Ácsi, mikor állítottam, hogy egyáltalán nem karcolódik a kijelző?! Mikor vontam kétségbe mások állítását?! Idézetet kérek!!!

Már bocsánat...

Részemről most már tényleg az utolsó reakció, most is csak azért írok, mert az utolsó hozzászólás igen provokatív és a fólianélküliség élharcosaként állít be. Jól rajtam maradt mondhatom, pedig mindössze megkérdeztem, hogy mi értelme mikroszkóppal nézegetni a kijelzőt...

A véleményemet egyébként továbbra is tartom. Aki mikroszkóppal nézegeti a kijelzőt ahelyett, hogy boldogan használná a készüléket, az paranoiás. Bocs...

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #580 Dátum: 2010, 12 18, 21:28:23 »
Még mindig nem értitek? Ezzel tisztában vagyok, tudom mire jó a mikroszkóp. :)

Csak azt nem értem miért nem elég a szabad szemem által látott karcmentesség tudatlanságában maradnom. Miért kell mindenféleképp megbizonyosodnom róla, hogy ott van a karc, ha egyszer nem látom? Na és ha "egyszerű" mikroszkóp alatt sincs akkor szerezzek egy erősebb nagyításút egészen addig amíg meg nem látom a hőn áhított karcot? :)

Térjünk vissza a témára 1-3 hónap múlva.

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #581 Dátum: 2010, 12 19, 14:21:00 »
Fehér Galaxy S hátlapot szeretnék gyárit, vagy olyat, amiylen a gyári, de nem találok sehol. :(
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #582 Dátum: 2010, 12 20, 14:32:14 »
Nos akkor itt folytassuk tovább a tv kábel igények kielégítését! :D

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #583 Dátum: 2010, 12 20, 15:52:33 »

Uraim! Nekem Omnia2 után.......csodálatos. Arra, ha egy légy rászállt és nem volt mezitláb, már karcos lett, de nagyon!/ Pár hétig bírta/  Dehát a GS?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #584 Dátum: 2010, 12 20, 16:01:39 »

Itt is :  :ok: (Jelentkezem...) Az 5let: Pécs ölég' messze van ezért vállalom a postaköltséget is - DE - ha több pösti' is beszáll, jöhet (-ne) 1 nagyobb csomag ergó-morgó-vigyorgó  :) - gondolom - alacsonyabb a postaköltség + akár a legközelebbi talin/ vagy személyesen szét osztható a cucc. (Főleg így tetszik, hogy letesztelted, és Neked bejött...  :ok: )

Tehát:  a talihoz hasonló megoldással - TV kábel igénylés 1000 Ft/ postaköltség - ezt a rész módosítsd az árfolyam, stb. vonatkozásban...

1/ Kisgida88

Nem elérhető nylacika

« Reply #585 Dátum: 2010, 12 20, 16:22:22 »
Itt is :  :ok: (Jelentkezem...) Az 5let: Pécs ölég' messze van ezért vállalom a postaköltséget is - DE - ha több pösti' is beszáll, jöhet (-ne) 1 nagyobb csomag ergó-morgó-vigyorgó  :) - gondolom - alacsonyabb a postaköltség + akár a legközelebbi talin/ vagy személyesen szét osztható a cucc. (Főleg így tetszik, hogy letesztelted, és Neked bejött...  :ok: )

Tehát:  a talihoz hasonló megoldással - TV kábel igénylés 1000 Ft/ postaköltség - ezt a rész módosítsd az árfolyam, stb. vonatkozásban...

1/ Kisgida88
Szívesen rendelek, de max 2-3 db-ot, mert annál több már feltűnne a vámon... Volt már rá példa. Az ár 4.80 dollár mindenestől. A posta országon belül szerintem ajánlva max 4-500 lehet. Tali viszont nekem van messze sajnos. Úgyhogy ha gondolod és van még egy vagy két jelentkező, akkor rendelek szívesen.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #586 Dátum: 2010, 12 20, 19:00:19 »
Szívesen rendelek, de max 2-3 db-ot, mert annál több már feltűnne a vámon... Volt már rá példa. Az ár 4.80 dollár mindenestől. A posta országon belül szerintem ajánlva max 4-500 lehet. Tali viszont nekem van messze sajnos. Úgyhogy ha gondolod és van még egy vagy két jelentkező, akkor rendelek szívesen.
Én igény tartanék egy darabra,ha esetleg fontolgatod a további rendeléseket.Ja és pécstől kb 50km-re lakok a fa moha felőli oldalán. :D
Apropó,a kábel milyen hosszú?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető nylacika

« Reply #587 Dátum: 2010, 12 20, 19:02:43 »
Én igény tartanék egy darabra,ha esetleg fontolgatod a további rendeléseket.Ja és pécstől kb 50km-re lakok a fa moha felőli oldalán. :D
Apropó,a kábel milyen hosszú?
180 cm

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #588 Dátum: 2010, 12 21, 13:08:34 »
Megrendeltem a LiveView nevű csodát, és a GsmLine-os úriember azt mondta a telefonba, hogy holnap megérkezik!  :) Ha megjött, kipróbálom, és írok róla egy kis összefoglalót!  ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #589 Dátum: 2010, 12 21, 15:00:48 »
Mióta feltettem a 2.2.1 ROM-ot azóta nem megy a mobil tv-m (t-mobile). Mit lehet tenni iylenkor? Azt írja amikor el akarom indítan ia csatornát, hogy "az ön készüléke nem alkalmas a tartalom megjelenítésére."

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #590 Dátum: 2010, 12 21, 16:05:10 »
Mióta feltettem a 2.2.1 ROM-ot azóta nem megy a mobil tv-m (t-mobile). Mit lehet tenni iylenkor? Azt írja amikor el akarom indítan ia csatornát, hogy "az ön készüléke nem alkalmas a tartalom megjelenítésére."

A FAQ-s beállítási segdélet alapján sem jó?  :(

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #591 Dátum: 2010, 12 22, 15:20:51 »
Megrendeltem a LiveView nevű csodát, és a GsmLine-os úriember azt mondta a telefonba, hogy holnap megérkezik!  :) Ha megjött, kipróbálom, és írok róla egy kis összefoglalót!  ;)

Érdeklődve várom a teszted, mert már szemezgettem vele. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #592 Dátum: 2010, 12 22, 15:50:17 »
Érdeklődve várom a teszted, mert már szemezgettem vele. :)

Elvileg ma hozzák meg, csak kérdés, hogy mikor!  :) Remélem, hogy nem túl későn, mert már én is várom!  :p :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #593 Dátum: 2010, 12 22, 16:05:18 »
Elvileg ma hozzák meg, csak kérdés, hogy mikor!  :) Remélem, hogy nem túl későn, mert már én is várom!  :p :D
kérném azonnal jelezni, a TÁRGY kézhezvételezését! :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #594 Dátum: 2010, 12 22, 16:54:06 »
Még mindig feher hatlapot keresek.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #595 Dátum: 2010, 12 22, 17:29:17 »
kérném azonnal jelezni, a TÁRGY kézhezvételezését! :D

Jelzem: a fent nevezett TÁRGY-at, a LiveView-et megkaptam!  :D Sajnos még "I've got something to do", de miután végeztem (max. 15 perc), írok róla egy olyan részletes beszámolót, amilyen részleteset csak lehet!  :taps: :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #596 Dátum: 2010, 12 22, 20:46:15 »
Na, végre volt időm egy kicsit komolyabban és mélyebben is foglalkozni azzal a bizonyos "lájv vjú"-val, úgyhogy most megosztanám - lehetőség szerint objektív - tapasztalataimat:

Külső megjelenés, összeszerelés, tartozékok
Átlagos méretű doboz, környezetbarát csomagolásban.  :D Semmi fölösleges papír, csak egy szerződési feltételekt tartalmazó iromány, valamint a 4 nyelvű használati útmutató, amiből sajnos mellőzték gyönyörű anyanyelvünket. Homlokösszeráncolás jár érte...
Amit kapunk: LiveView óra(?), töltő, csuklópánt (szíj), két, levehető "alátét" az órához (az egyiknek csiptetős a vége, a másikat pedig a szíjra kell felhelyezni), két fém rögzítőtengely a szíjra történő felhelyezéshez

A kis műszer maga nagyon jól néz ki, igazi "kütyü" hatást kelt! Abszolút fekete, még a hátlapja is, egyedül a Sony Ericsson logó töri meg a nagy sötétséget.
A csuklópánt kényelmes, rugalmas, tépőzáras megoldással lehet a megeszítést rögzíteni.

A csuklószíjat és az órát tartó műanyag lapot elég nehézkes összeilleszteni, Nekem kb. 20 perc alatt sikerült! :P (Ha az ember egyszer rájön a módszerre, utána már könnyű).

Az óra nagyon szépen van összerakva, illesztési hézagok nincsenek. A készülék maga műanyag, a kijelzőt védő lap plexi, tartós (de nem karcálló) műanyag. A hátlapja is kellemes, ám illesztési csavarokat nem találtam, így sajnos a szétszedésre nem volt módom!  :shock:

Egy pár fontosabb adat: 1,3"-os, OLED kijelző 128x128-as felbontásban. Teljes tömeg: 15 gramm. Mértek: 3.5 x 3.5 x 1.1 cm.

Kezelés, funckiók
Az óra teljes felülete nem érintőképernyős, összesen 4 érintésérzékeny területet helyzetek el a készülék 4 oldalán, az irányoknak megfelelően. Ezen kívül található 1-1 fizika gomb a LiveView felső jobb,- és baloldalán. Ezek közül a bal oldali felelős a képernyő bekapcsolásáért (egyszer kell megnyomni), kikapcsolásáért (hosszan kell lenyomva tartani), és ezen található az állapotjelző LED . A jobb oldali gomb tölti be az "OK" szerepét (egyszer történő lenyomás), a visszalépést (hosszan történő lenyomás egy adott menüpontból), és az óra gyári zenelejátszó vezérlő alkalmazását (hosszan kell lenyomni, a főképernyőn).

A LiveView a következő szolgáltatásokat nyújta Nekünk: All Events (az összes készüléken történt esemény kilistázása), Text Messages (szöveges üzenetek), Facebook*, Plugins (ez tartalmazza a Marketről letöltött beépülőket), Find Phone (ha esetleg elkallódik a készülékünk, ez az ügyes kis szerkezet "megcsörgeti" - fantasztikus találmány!  :taps:), RSS olvasó, Calendar (csak az emlékeztetőket írja ki!), Missed calls (nem fogadott hívásaink), Twitter*.

* Ezen szolgáltatások elérhetővé-tételét be kell állítanunk a készülékhez letölthető LiveView(R) Manager alkalmazásban!

Az óra továbbá kijelzi, ha épp van egy aktuális kapásunk, amelyet a "jobb" gombbal akár le is némíthatunk! A hívást azonban a LiveView-ról nem tudjuk fogadni, jóváhagyni, vagy elutasítani.

Szükséges szoftverek - telefonra
A következő alkalmazásokra lesz szükségünk, ha szeretnénk használni, és kihasználni a készülékben rejlő lehetőségeket:
LiveWare(TM): Ezzel az eszközzel érhetjük el a SE Támogatást (Nekünk felesleges), illetve ezzel telepíthetünk Pluginokat az SGS-re (amelyek Bluetooth-on keresztül átkerülnek a LiveView-re is). Ebben kezelhetjük a LiveView-hez tartozó, SGS-es alkalmazásainkat is.
LiveView (TM): Ez is egy nagyon fontos applikáció, segítségével csatlakoztathatjuk fel / le a mindentudó óránkat. Ebben szabhatjük testre továbbá a LiveView-en használni és megjeleníteni kívánt funckiókat / értesítéseket, a "Customise titles" menüpont alatt.
Ebből a szoftverből akvitálhatjuk és állíthatjuk be a letöltött Plugin-okat is!

Alapvető működés - How To?

Készülékhez történő csatlakoztatás:
Élesíteni kell a Bluetooth-t, majd a bal fizikai gomb lenyomva tartásával "Kereső" üzemmódba kell tennünk a LiveView-et. Az SGS-en, ha megtalálta az eszközt, ki kell választani, majd jóvá kell hagyni. Ekkor az óra automatikusan kapcsolódik a készülékünkhöz, és szinrkonizálja a szükséges dolgainkat.

Elvesztett jel esetén újracsatlakozás:
Meg kell nyomnunk egyszer a jobb gombot, amíg a LiveView-en az óra látható.

Képernyőkímélőről (óra funckió) visszatérés a menühöz:
(Csatlakoztatott készülék esetén) Jobb gomb egyszeri lenyomása.

Képernyő kikapcsolása:
Egyszer meg kell nyomnunk a bal gombot.

Kikapcsolás :
Nyomva kell tartanunk a bal fizikai gombot.

A LiveView, ha korábban beállítottuk, rezeg új esemény érkezésekor, és az állapotjelző LED-et is elkezdi villogtatni.

Jelenleg elérhető kiegészítések, pluginok (nem az összes, a fontosabbak)

-LiveView Power AMP - A PowerAMP Plus-hoz tartozó plugin. Segítségével vezérelhetjük az egyik legjobb, Androidra elérhető zenelejátszót, de a legújabb verzióban akár a GYÁRI lejátszót is működtethetjük!
Szolgáltatások: előre/vissza, pause/play, előadő-számcím kijelzése (ha elérhető).
- SportyPal Pro Ezzel, és a készülékre telepített Sporty Pal Pro-val egy komplett személyi, sportolói asszisztenset kapunk. Kiírja a sebességünket, a megtett kilométreket, egyszóval nagyon hasznos!
- ContactCaller : A név beszédes - kontaktjainkat hívhatjuk fel egy gombnyomással.
- Where Am I : A GoogleMaps térképrészletén megmutatja aktuális pozíciónkat. A fel-le gombbal tudunk nagyítani, kicsinyíteni.
- Calendar Plugin: Kapunk egy komplett naptár-programot.
- LiveView Weather : Kijelzi (GPS / GSM cella) alapján, hogy hol tartózkodunk, és a helységhez kapcsolódó időjárás jellegét, valamint a hőmérsékletet °C és °F értékekben. Egy kis színes piktogrammot is megmutat nekünk a program.
- Gmail : Must have alkalmazás annak, aki G-Mail-os fiókot használ! :)
- LiveView Mode Plugin: Segítségével változtathatjuk az SGS-ünk hangprofiljat (rezgő / hangos / halk).
- LiveView Cycle Hire : Biciklizéshez kiváló! Mutatja az aktuális pozíciónkat, a sebességet, megtett kilométereket, stb.
- Launcher plug-in: A főképernyőn található programok ikonjait jelzi ki. Az alkalmazással el is indíthatjuk ezeket a programokat.

Telepítés: Élő kapcsolat a LiveView-vel, majd csak simán letöltöd & futtatod az alkalmazást a Marketből.

Feketeleves - ami nem tetszett :
- Először nagyon nyögvenyelősen épült ki a kapcsolat az SGS és az óra között.
- Sajnos előfordul, hogy elveszíti a jelet. Vagy véglegesen, ilyenkor csak a BT ki-bekapcsolása segít, vagy pedig időlegesen, ekkor magától visszakapcsol.
- 10-20 méter után hatástalan.
- Nehéz volt összeállítani az óraszíjjal - de lehet, hogy csak én vagyok a béna! :D
- Nincs magyar leírás - ejnye-ejnye!  >:(

Végítélet:
Nagyon jó kis kütyüre tettem szert, úgy érzem! :) Sikerült vele összebarátkoznom, szerintem jóban leszünk.
Az biztos, hogy nagyon hasznos dologról van szó - hiánypótló termék. Könnyű beállítani, telepítgetni rá, és használni is.
Ami rontja az összképet, az a kapcsolat elvesztése, és az apróbb lassulások - de ezzel könnyen össze lehet barátkozni.

Az akkuról még kár nyilatkozni, majd egy pár napon múlva! ;)
A végfelhasználói ára (jelenleg a legolcsóbb kis hazánkban): 16.990 forint (You are not allowed to view links. Register or Login)

Ezek tükrében az értékelésem:
9.2/10 - 92%
Én ajánlom !

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #597 Dátum: 2010, 12 22, 21:26:01 »
Na, végre volt időm egy kicsit komolyabban és mélyebben is foglalkozni azzal a bizonyos "lájv vjú"-val, úgyhogy most megosztanám - lehetőség szerint objektív - tapasztalataimat:
Tudod mit hiányolok nagyon? :) KÉPEKET!  :taps: Nem kell saját, neten találok ilyen részletesen? :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #598 Dátum: 2010, 12 22, 21:31:42 »
Tudod mit hiányolok nagyon? :) KÉPEKET!  :taps: Nem kell saját, neten találok ilyen részletesen? :)

Köszönöm az észrevételt - most sajnos szervizben van a Nikonom, holnapra ígérték, hogy megcsinálják. Ha betartják azt, amit mondtak, és igazodnak a holnapi naphoz, akkor mindenképpen csinálok képeket a LiveVjú-ról, és természetesen feltöltöm ide őket!  ;) :ok:

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #599 Dátum: 2010, 12 22, 21:54:35 »
Köszönöm az észrevételt - most sajnos szervizben van a Nikonom, holnapra ígérték, hogy megcsinálják. Ha betartják azt, amit mondtak, és igazodnak a holnapi naphoz, akkor mindenképpen csinálok képeket a LiveVjú-ról, és természetesen feltöltöm ide őket!  ;) :ok:
Engem nem annyira külső érdekel, hanem maga a... hát nemtom hogy írjam, belső. :D