Jól néz ki. Menyibe kerülhet autós töltóvel? Köszi
Szia! Nekem van egy ilyen tartóm, kar nélkül, de nem ajánlom! Kemény, rideg, "karmolós" műanyag. Egyszer tettem bele próbaképpen a telefont, de sajnáltam szegényt
A felső karom szerintem gyorsan letörik - az anyaga miatt.
Amennyiben mégis ragaszkodik valaki ehhez, tőlem ingyen elvihető. Postázni nem fogom, mert szerintem nem ér annyit, mint a boríték és a rá ragasztandó bélyeg!
Más:
Vettem kb. 1,5 hónapja egy kitámasztós hátlapot (Stand Holer Case - You are not allowed to view links.
Register or
Login). Sajnos a hétvégén leesett a telefon (most először) valahol, valamire. Nem emlékszem, mert nem tűnt komoly esésnek (a hátlap sarkára esett) és ezért nem is nézegettem meg a kijelzőn kívül mást, hogy van-e sérülés. Viszont ma észrevettem, hogy a hátlap jobb felső sarka (a hangerőszabályzó felett) elrepedt és kb. 2mm-es rész tartja még fent azt a sarkot.
Még használható, de így már nagyon nem vagyok megelégedve vele, mert nem volt olcsó viszont már újonnan is nyiszogott a bal felső sarka, asztalra letéve továbbra is billegett a telefon, kb. 2 hét után már megkoptak azok az élek amikre felfekszik (hátlap alul és felül, valamint az oldala is, amire a kitámasztót használva fekszik fel). Illetve most nézegetem, hogy még olyan sarkok is megkoptak amikre nem támaszkodik!!! Még a kitámasztó fémpánton is megkopott a nikkelezés (krómozás)! Már amikor megvettem, sem tetszett, hogy a kijelzőt egyáltalán nem védi, szerencsére erre nem volt eddig szükség.
Egy nagyon nagy piros pont jár csak a hátlapnak. Ez pedig a kitámasztóért jár, ami nagyon jó dolog!
De mindent egybevetve, nem ajánlom senkinek. Remélem mire az SGS-t lecserélem már elterjedt dolog lesz a gyárilag beépített kitámasztó, mert ez kell!
Kínai vakokon már többször láttam, talán láttam már egy HTC-n is, szóval reménykedek.
Nagyon király dolog, ha megfáradok kutyasétáltatás
közben csak leülök egy padra keresztbe teszem a lábam, a vádlimra kitámasztom a telefont és mozizok.
Volt már pár telefonom, de azok közül egy sem nézett ki ilyen ramatyul egy év után sem, mint ez a hátlap kevesebb, mint 1,5 hónap után. Nem veszek másik ilyet, ha ez tönkremegy. Még jó hogy van egy Mesh Cover Case-em is, remélem az tovább bírja.