Szeva Lufibohoc!
Nem tudom jol emlékszem e. találkoztunk valamikor régen egy sony ericssonos fórumba? A fene tudja igazából az érdekelne hogyan lehetne osszehoszni a sgs bt részével mert nekem meg van egy classic e tipusom és most nyergeltem át a Samura.
Szia! Elképzelhető, mert nem hiszem , h van még aki ezen a néven fórumozgat. P990i-m volt régebben.
A program neve OpenWatch. Szerettem volna felrakni bar kodot is, de az androlib nem adja ki találatként. Viszont a marketen fent van. Ez az ikonja:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉs itt egy link a letöltéshez, ha a marketen nem megy:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginSzerk: Az appbrain-on fent van: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginA használata egyszerű. Elindítod, bal alsó gomb, Start. Settingsben be tudod állítani, h mit jelezzen, hány sorban, stb. Amíg nem nyomsz neki stop-ot, ki se hagyja kapcsolni a bt-t. Az órát meg simán párosítod:
Bt bekapcs a tel-on, láthatóvá teszed, órán szintén bekapcsolod (jobb alsó 1X, jobb fölső 1X) aztán párosítod: jobb alsó 4X (utolsó menüpont), jobb fölső 1X. Beírod a tel-be a titkos kódot (0000) és már megy is.
Ha nem megy, írj! Üdv: István