Végül nem bírtam ki, és pénteken megvettem ezt a gyönyörűséget:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginFelpróbáltam a boltban a Classic E update órát is, de nem jött be: A szíja nem olyan puha, mint a gumis music e-é, és a barna - fehér nem az én stílusom.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginTapasztalatok:
A music e jó választás volt. Elég nagy, de egyáltalán nem nehéz. Nem szoktam órát hordani, de alig vettem észre, h rajtam van. Kinézetre inkább sport óra, de szerintem egy tárgyaláshoz is nyugodtan felvehető.
30m-ig vízálló, ezt lehet érezni a gombokon is, mert nem olyan könnyű benyomni őket.
Töltés: sonyericsson töltőhöz van egy csipeszes kiegészítés és azt kell az órára rakni. Elég stabil megoldás, nem csúszik le, pontosan a helyére megy.
Az órában valószínűleg csak 1 akku van, erről megy az idő kijelzés és a bt is. A leírás szerint, ha a nagyon le van merülve, akkor a bt kikapcsol, de az óra tovább megy.
Nem ketyeg, csak 10-mp-ként lehet hallani egy nagyon halk kattanást.
Gombok:
jobb felső:(1,2,3) nyomás:dátum,óra akku; pontos idő,óra akku, bt csatlakozás állapota;ha esemény van akkor mutatja őket (ezekről majd késöbb)
jobb alsó:(1,2,3,4) bt ki/be, sms értesítés ki/be, ha az óra kikerül a tel hatósugarából jelezzen e, szinkronizálás
bal felső: röviden: zenelejátszás közben a tel hangerejének növelése. hosszan: köv zeneszámra ugrás
bal közép: röviden: eseményinfó mutatása (beérkezett gmail üzenetek száma, sms-ek száma, nem fogadott hívások száma, tel akku töltöttsége százalékban) hosszan: zene elindítása/megállítása
bal alsó: röviden: zene közbe handerő csökkentése, hosszan: előző számra ugrás
A zenelejátszással kapcsolatos gombok csak akkor működnek, ha már megy a zenelejátszó. Elindítani nem tudja.
Ha sms üzenet jön, zizeg, és megmutatja az sms feladóját és az üzenet első sorát.
Ha hívnak, zizeg és kiírja a hívó nevét. Ilyenkor a jobb felső gombnak van csak funkciója. 1 megnyomás: némítja a csengést, 2, elutasítja a hívást.
Ennyit tud. Ha valakinek van még kérdése, szívesen válaszolok.