0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Pati, de jó lenne. Mert ez a hivatalos dock a Galaxy S-hez Szerk: Illetve meg kell várni ebből az európai változatot. Westendben van egy márka bolt, ott lehet érdeklődni, hogy kaptak-e már ők belőle, de még nem volt időm megkérdezni.
You are not allowed to view links. Register or Login? What’s included in the Auction * 1 OEM Samsung Multimedia Charging Cradle For Vibrant T959 * 1 Wall charger * Phone NOT included * Please note: this will NOT work with any other Galaxy S phone
Mire megjönnek a "hivatalos" tartozékok, lassan kifutó modell lesz...
Én is egyetértek sajnos, pedig külföldön már lehet kapni őket. De pl a hivatalos tok szállítása annyiba kerül mint maga a tok... :/ Szal inkább vadászok itthon valamit. Eddig kevés sikerrel. Egyikbe se fért bele amit eddig próbáltam
Probalta mar valaki a TV out ot barmilyen kabellel?
naaa. megvetted? (SGS)
Igen. Hétvége óta nyúzom. Egyébként már találtam rá tokot. Westendben a Samsung Mobile-ban van hivatalos tok 4ezerést. Imádom... mindkettőt
OFF Első benyomásokat kérhetek a Galaxy S általánosba? Az imádom elég kevés
OFF Egyelőre teljesen meg vagyok vele elégedve, néha lefagy sajnos, de az okát nem tudom. Van egy két program amit nagyon nem szeret. Pl avatar játékkal annyira kiakasztottam (mikor kiléptem) hogy csak aksi ki-be segített rajta, azóta inkább nem játszom azzal. De a fagyásokon kívül semmi probléma nincs vele, mondjuk ez betudható a szoftvernek, szerintem a legelső van rajta. Próbáltam lefrissíteni a hivatalossal, de Kies hibát ír ki, a menüben meg nincs szoftverfrissítés menü. Egyelőre ismerkedünk, azért nem is nagyon akarok még belenyúlni. Van amit még mindig csak úgy találok meg ha végignézek mindent. Szoknom kell még
Sztem most már várd meg a 2.2-t. De ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor a JM9-et, vagy valamelyik JM-et tedd fel. Én JM2-t használtam kb 1 hónapig, meg voltam vele elégedve. Most 2.2 van, tegnap volt HR, most úgy néz ki, hogy száguldozik egyelőre
Nokia kábellel működik
Vannak szinek meg minden? Milyen kabel az pontosan?
Sziasztok! Rendeltem egy ilyen védőt:You are not allowed to view links. Register or Login Olyan övtáskát keresek, amit rá lehet FŰZNI, ha lehet 2 övtartóval(nem csíptetős, egy telefont már elhagytam, mikor kiszálltam a kocsiból)az övemre, és vízszintes állású + belefér a SGS a fenti védőbugyival együtt.Vannak igényeim, mi?Már széttúrtam a google-t, de se a HTC HD2 Leo, sem az Omnia HD i8910 -hez való övtáska nem jó a méretei miatt. Az asszony azt mondta, hogy vigyem a fonott bevásárlókosarában az SGS-emet.
Az enyémen is ilyen védő van, csak fekete. Most érkezett meg a övre tehető bőrtok is, ez: You are not allowed to view links. Register or LoginA védőtokkal együtt belefér a bőrtokba a készülék, szóval ha még mindig aktuális a dolog számodra, ezt bátran ajánlom, kipróbálva.
Mennyi idő alatt jött meg
Bluetooth órákkal kapcsolatban valaki? Tapasztalat?Üdv: István