0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A szifonos kötődést se hallgasd el!
Rendelek fóliát hozzá, akinek kellene, szóljon holnap du-ig.
Ezek a Brando fóliák semmivel sem jobbak mint az 1-2USD-s jobb minőségű noname fólia. Miért nem Invisible Shield-et veszel rá? Igaz hogy picivel drágább, de annyival jobb is. Van rá élettartam cseregarancia is Nekem az volt az előző telefonomon és nagyon bevált. A Galaxy S-re is megrendeltem már, remélem holnapra itt lesz. Egy kis ízelítő: You are not allowed to view links. Register or Login
hasznald egeszseg-gel, en nem birom a tapintasat az inv. shieldnek
You are not allowed to view links. Register or Login:
Szép!Mennyi?
Ott van az ára, kattints a Bőrtok szóra Price: US $8.95
Ez egyelőre elég szegényes...You are not allowed to view links. Register or LoginIlyesmi bőrtokot keresnék.
Sziasztok!Ez az akksi vajon nem vágja tönkre?You are not allowed to view links. Register or LoginÉrdemes megrendelni?KösziAttila
G7 ez is. Én rendelek belőle, és meglátjuk. Már csak fali akkutöltő kellene... Szerk: ezt találtam: You are not allowed to view links. Register or Login Ilyet rendelek. Meglátjuk....
Ezt én is láttam.Most ilyet láttam. Kiváncsi lennék mennyire képes feltölteni:You are not allowed to view links. Register or LoginIlyen akksit, amilyet Te is rendelsz, tudnál nekem is rendelni?KöszönömAttila
Sziasztok!Igaz még csak tervben van a Galaxy...majd aug 5.-én!!!!....de én fóliával szeretném használni.A jelenlegi HD2-n is van teljes készülékborítás és az "S"-re is tennék.Mit ajánlotok,mert a HD-2 re az invisible sield kissé ragadós tapintásut retettem anno...de fényerő,szín csökkenés elég jelentős..és kissé drága is volt.Talán 6 vagy 8K....ettől jobb választás mi lenne???Sőt ha kintről együtt rendelnénk olcsóbb is....Kérnék kis segítséget ez ügyben!!!
Én Brando ultra cleart teszek mindegyik pdamra. A Galaxy S-en ezzel a fóliával kicsit jobban látszanak az ujjlenyomatok, mint fólia nélkül, de csak nagyon picit veszít a szépségéből a kijelző. Én is tokban tartom, de az ördög nem alszik, tudom hogy nagyon felbosszantanám magam ha egy icipici karc is lenne a karcolhatatlan üvegen. Az érintésérzékenysége sem szenved kárt, alapból úgyis túlságosan csúszós.
Köszi a tanácsot,pont ugyan így látom a dolgot...még egy pici karc is bosszantana.Esetleg beszerzésére is lenne tipped!!
Amig nem lehet itthon kapni, általában innen rendelek: You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem egyszerűbb, ha vigyázol rá és tokban hordod!Én egy ilyen szép készüléket nem csúfítanék el semmiféle fóliával!Max le homokszórnám a hátlapját...
mit jelent ez:"Max le homokszórnám a hátlapját... " hogy néz az ki?
Ilyen lett anno az omnia II-m fényes hátlapja:És nem is csúszkált tovább, nem koszolódott, jobb volt a fogása! Ha lesz galaxy s, valószínűleg neki is ez lesz a sorsa!