0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv.Galaxy S-hez hol lehet tokot kapni, ami nem szűk...bejártam az egész plázát és semmi.Ez jól néz ki: You are not allowed to view links. Register or Loginde kapható is? Mert egy ilyet néztünk ki és azt mondták,h nincs most ilyen Magyarországon.
Elfogadom amit mondassz, de a SUMSUNG hivatalos honlapján, és a neten is hirdetnek hozzá micro USB - HDMI kábelt, akkor azt hol lehet használni.
az a micro usb csak annak látszik, és van két másik készüléke a samsungnak, amivel kompatibilis (nem tudom pontosan melyek, de nem az androidos galaxy s és társaik (epic, vibrant, captivate) az biztos). Ezzel kapcsolatban elég sok félreértés volt az oldalon, de voltak akik kipróbálták és nem ment vele.
pedig a galaxy s bemutató ( DivX minősítés/ youtube) videón is ki van kötve hdmi-n a plazmára, így tuti hogy kell lennie hozzávaló mikro usb-> HDMi kábelnek, és nekem kell is Tehát továbbra is kérem a nálam ügyesebb keresőt, ha rendel, társulok.....
Én abban a videóban nem látom az usb->hdmi részt. A plazmára úgy látom DLNA-n (Allshare -> wifi kapcsolat) keresztül kapcsolódik.
Tudja valaki, hol lehet itthon minőségi keménytokot(nem teljesen lefedőst, hanem amiből kilátszik a kijelző) illetve szintén minőségi képernyővédő fóliát(direkt sgs-re méretezve) venni?
You are not allowed to view links. Register or LoginMilyen szín kell? Úgy sem küldik el egyben.
Nézz körül itt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezek a Case tokok sem rosszak főleg ennyiért és még egy fólia is jár hozzá.Nekem a fekete jön be, de gondolkozok egy átlátszón is.You are not allowed to view links. Register or LoginFlippes Case Tok meg talán ez,bár nem tudom,hogy jó ez a mágneses megoldás?You are not allowed to view links. Register or Login
A mágnes miatt nem kell aggódni, mert nagyon gyenge, viszont arra pont elég,hogy a tokot zárja.Jómagam már kb 1 hónapja használom és semmi gondom vele, ha csak ez tart vissza vásárlástól nyugodtan megveheted.
Sziasztok!Szeretnék venni egy ilyen készüléket, de lötte érdekelne hogy valamelyik turbo simmel működik?KösziTamás
Sziasztok!Valaki nem rendel mostanában ilyet?: You are not allowed to view links. Register or Login[/urlMert akkor rendelhetne 1el többet és átvenném..köszi
Sziasztok, érdeklőjetek color6-nál. 4500+postaköltséggel adja.
Ez nekem is tetszik, de mi az a color6?