Sziasztok!
Az ebay-es rendelésnél hogyan történik a fizetés, kell még egy PayPal-os számla is hozzá? Az olyan "feltöltős" bankszámla féleség?
Mennyire megbízható az ebay-es szállítás Magyarországra?
Elöre is köszi a választ.
Kell paypal account igen, ahhoz "kötöd" hozzá a bankszámládat, ahonnan leszedi a pénzt. Nagyon sok mindent rendeltem már Ebayről: cd-ket leginkább, fogkefe fejet
, képernyővédő fóliát telefonra, könyvet. Mindig, minden esetben megkaptam minden terméket, kivéve egyetlen esetet, illetve akkor is megkaptam, csak épp nem azt amire én licitáltam, hanem valami használt sz.art küldött, de addigra már annyira sok negatívja lett, hogy az enyémmel repült volna, így megegyeztem vele, hogy nem kell visszaküldenem a használt sz.rját (mert az sok postaköltség lett volna nekem), hanem megtarthatom és visszautalja a pénzem, cserébe adjak neki pozitívot. így is lett, mármint az egyik fele: szépen megvártam míg visszautalja a pénzem, én meg bevágtam neki a negatívot, le is tiltódott a szentem. Ő egy kínai eladó volt ha jól emlékszem. De ez volt az egyetlen rossza tapasztalatom, és végül abból is jól jöttem ki. Nem volt egy nagy tétel kb olyan 2-3e Ft, de már csak elvből is, meg tök ideg lettem, hogy egy használt sz.rt küld, ja igen egy fülhallgató volt, már emlékszem.
Szóval, szerintem megbízható, meg esély is van rá paypalon keresztül, hogy visszakapd a pénzed. Jól meg kell gondolni, kitől vásárlunk. Bár az én esetem egyedi volt mert amikor én vásároltam tőle, még 100%-os volt aztán pár napra rá meg már bejött neki egy csomó negatív