2024, 11 26, 09:04:00
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 185587 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
Re: Tartozékok
« Reply #150 Dátum: 2010, 08 12, 19:33:57 »
Ma vettem ezt a tokot, nem volt drága!  :D
Egy sima Ajkai mobilboltban leltem rá.
Jó a minősége a HD2-höz vett Brandóm sem volt jobb!
Tökéletesen passzol bele, mint ha erre gyártották volna!

Nem elérhető Hokusz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #151 Dátum: 2010, 08 12, 20:23:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Innen van kiollózva cikk!Nálunk még nem kaphatóak a kiegészítők.

Nálunk ez kapható:

Nem elérhető Sonek

• Navigáció / Navigation: Galaxy S
  • PDA: N95 8GB > Galaxy S
  • PDA ROM: XWJM2
« Reply #152 Dátum: 2010, 08 13, 09:23:54 »
Nálunk ez kapható:
Passzív tartónak jó lenne, de én ezektől ("belecsúsztatós" műanyag) mindig féltettem a telefonjaimat. Ha naponta min. 2x (munkába, haza) ki-be rakom, nem fogja egy idő után "kikoptatni" az oldalait, ahol összeérnek?

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #153 Dátum: 2010, 08 17, 14:00:22 »
Sziasztok!

Ha valakit érdekel pót akku szóljon van 2 db és olcsó fólia is pü légyszi!

üdv
color6

Nem elérhető Johnsy

• PDA: HTC ONE X+
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #154 Dátum: 2010, 08 17, 21:25:34 »
Sziasztok!

Ha valakit érdekel pót akku szóljon van 2 db és olcsó fólia is pü légyszi!

üdv
Hali
Engem is érdekelne pót Akku, de az a félelmem hogy ha 2-3 naponta aksit cserélek, akkor nagyon hamar el fognak kopni a hátlap patentjai, lehet hogy rosszul gondolom. :-X

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #155 Dátum: 2010, 08 17, 22:05:05 »
Hali
Engem is érdekelne pót Akku, de az a félelmem hogy ha 2-3 naponta aksit cserélek, akkor nagyon hamar el fognak kopni a hátlap patentjai, lehet hogy rosszul gondolom. :-X
Szia!
Addigra mire elkopik lesz hozzá olcsón új hátlap  :)
color6

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #156 Dátum: 2010, 08 17, 22:40:09 »
Hali
Van ez a You are not allowed to view links. Register or Login. Ha ez olyan mint az O2-höz, meg az i900-hoz volt, akkor akár a saját hátlapja nélkül is használhatod.

Nem írtad el? Naponta 2-3 aksit cserélek?  :D   (Nálam hetente 1-2x előfordul hogy fél nap után cserélnem kell. Főleg ha találok valami jó játékot :D )

Megj: nekem már kopik a hátlapja a fogdosástól...  :( :hmm:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Sonek

« Reply #157 Dátum: 2010, 08 18, 17:43:14 »
Van ez a You are not allowed to view links. Register or Login. Ha ez olyan mint az O2-höz, meg az i900-hoz volt, akkor akár a saját hátlapja nélkül is használhatod.

Nem írtad el? Naponta 2-3 aksit cserélek?  :D   (Nálam hetente 1-2x előfordul hogy fél nap után cserélnem kell. Főleg ha találok valami jó játékot :D )

Ezt nem néztétek? You are not allowed to view links. Register or Login Bár HTC-t ír, a microUSB az microUSB :) és elvileg a 800mA kimenet is elég. Az 1500mAh-val meg elvileg duplázható az üzemidő  :D
Még nem rendeltem, mert van hasonló csak Eneloop-ban és 2500mAh-s kapacitással (ez nemcsak nagyobb, de a technológia miatt nem merül le idővel) You are not allowed to view links. Register or Login, csak hát ugye ez 3x zseton...  :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #158 Dátum: 2010, 08 18, 17:56:54 »
Ezt nem néztétek? You are not allowed to view links. Register or Login Bár HTC-t ír, a microUSB az microUSB :) és elvileg a 800mA kimenet is elég. Az 1500mAh-val meg elvileg duplázható az üzemidő  :D
Még nem rendeltem, mert van hasonló csak Eneloop-ban és 2500mAh-s kapacitással (ez nemcsak nagyobb, de a technológia miatt nem merül le idővel) You are not allowed to view links. Register or Login, csak hát ugye ez 3x zseton...  :(
Nekem erről az a véleményem, hogy teljesen felesleges. Ezt ugyanúgy fel kell tölteni hogy utána tölteni tudja a telefont. 3000.- Ft-ért 2 akku+1 akkutöltő nekem jobb megoldás. Akkut cserélni 1 perc, ez meg ott lóg rajta amig fel nem tölti? Hááát, nem tudom, de ahogy gondolod.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Sonek

« Reply #159 Dátum: 2010, 08 18, 19:06:55 »
Nekem erről az a véleményem, hogy teljesen felesleges. Ezt ugyanúgy fel kell tölteni hogy utána tölteni tudja a telefont. 3000.- Ft-ért 2 akku+1 akkutöltő nekem jobb megoldás. Akkut cserélni 1 perc, ez meg ott lóg rajta amig fel nem tölti? Hááát, nem tudom, de ahogy gondolod.

Alapvetően igazad van, de nekem tényleg csak "emergency"-re kell (ahogy az a nevében is van  :) ). Feltöltöm, berakom a táskámba és elfelejtem egészen addig, amíg szükség nem lesz rá. Ezért lenne jobb az eneloop a célra. Normál esetben meg úgyis van egy hálózati csati, autó vagy laptop kéznél  :D

Nem elérhető Johnsy

« Reply #160 Dátum: 2010, 08 18, 19:50:16 »

Hát Pati, én még nem vettem meg, de valószínűleg  igazad lehet, a gyakoribb cserével, én még egyelőre annyit nem használom az SGS-t, még a ismerkedés stádiumánál tartunk. A hátlap kezdett el kopni, vagy a nikkelezett  csík az oldalán, belecsúsztatós tokott vettem hozzá ideiglenesen, és szeretném tudni hogy mire számítsak, nem fogja kikoptatni az oldalát hamar.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #161 Dátum: 2010, 08 18, 19:53:36 »
Hát Pati, én még nem vettem meg, de valószínűleg  igazad lehet, a gyakoribb cserével, én még egyelőre annyit nem használom az SGS-t, még a ismerkedés stádiumánál tartunk. A hátlap kezdett el kopni, vagy a nikkelezett  csík az oldalán, belecsúsztatós tokott vettem hozzá ideiglenesen, és szeretném tudni hogy mire számítsak, nem fogja kikoptatni az oldalát hamar.
A hátlap kiálló részei. Ahol felfekszik az asztalra.

Nem elérhető Johnsy

« Reply #162 Dátum: 2010, 08 18, 21:07:20 »
Szerintetek ez a  fólia mennyire használható működés közben?

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #163 Dátum: 2010, 08 21, 21:45:51 »
Tv kábelről esett már szó?

Ezt találtam:

Nem egész 6 dollár.
Jó ez a GS-hez?

Nem elérhető Johnsy

« Reply #164 Dátum: 2010, 08 22, 13:24:52 »
Tv kábelről esett már szó?

Ezt találtam:

Nem egész 6 dollár.
Jó ez a GS-hez?
Hali
Én a Nokia N85 TV kábelét használom, amit a Vateráról már 1500Ft-ért be lehet szerezni, kinézetre ugyanez, én mondjuk kipróbálnák egy USB-HDMI  variációt hogy a minőség mennyit változik.

febern

• Vendég
« Reply #165 Dátum: 2010, 08 23, 12:04:45 »
no, megkaptam én is a Mesh tokot, iszonyt jó szerintem, végre nem olyan csúszós a telefon :ok: és kaptam két fóliát is,de azt még nem raktam rá.

Ha érdekel valakit én tőle vásároltam:

Nem elérhető zolmesz

• Navigáció / Navigation: Galaxy S + Ndrive
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Original
« Reply #166 Dátum: 2010, 08 23, 15:01:25 »
Sziasztok!

Az ebay-es rendelésnél hogyan történik a fizetés, kell még egy PayPal-os számla is hozzá? Az olyan "feltöltős" bankszámla féleség?
Mennyire megbízható az ebay-es szállítás Magyarországra?

Elöre is köszi a választ.

failed

• Vendég
« Reply #167 Dátum: 2010, 08 23, 15:13:45 »
Hali
Én a Nokia N85 TV kábelét használom, amit a Vateráról már 1500Ft-ért be lehet szerezni, kinézetre ugyanez, én mondjuk kipróbálnák egy USB-HDMI  variációt hogy a minőség mennyit változik.
szerintem a mikro-usb->HDMi kábel a tuti, HD minőséget csak az tud, ez, kompozit kimenet, 420 sor max.
Mondjuk azt nem tudtam hogy a Galaxy s-nél a fejhallgató kimenetről még vga jelet is lehet levenni :shock:
Ha valaki rendel gyári  mikro-usb->HDMi kábel-t, akkor lécci privizzen rám, mert nekem is kell!!! :ok:

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #168 Dátum: 2010, 08 23, 15:46:47 »
Üdv.
Galaxy S-hez hol lehet tokot kapni, ami nem szűk...bejártam az egész plázát és semmi.
Ez jól néz ki: You are not allowed to view links. Register or Login
de kapható is? Mert egy ilyet néztünk ki és azt mondták,h nincs most ilyen Magyarországon.

febern

• Vendég
« Reply #169 Dátum: 2010, 08 23, 15:51:30 »
Sziasztok!

Az ebay-es rendelésnél hogyan történik a fizetés, kell még egy PayPal-os számla is hozzá? Az olyan "feltöltős" bankszámla féleség?
Mennyire megbízható az ebay-es szállítás Magyarországra?

Elöre is köszi a választ.

Kell paypal account igen, ahhoz "kötöd" hozzá a bankszámládat, ahonnan leszedi a pénzt. Nagyon sok mindent rendeltem már Ebayről: cd-ket leginkább, fogkefe fejet :D, képernyővédő fóliát telefonra, könyvet. Mindig, minden esetben megkaptam minden terméket, kivéve egyetlen esetet, illetve akkor is megkaptam, csak épp nem azt amire én licitáltam, hanem valami használt sz.art küldött, de addigra már annyira sok negatívja lett, hogy az enyémmel repült volna, így megegyeztem vele, hogy nem kell visszaküldenem a használt sz.rját (mert az sok postaköltség lett volna nekem), hanem megtarthatom és visszautalja a pénzem, cserébe adjak neki pozitívot. így is lett, mármint az egyik fele: szépen megvártam míg visszautalja  a pénzem, én meg bevágtam neki a negatívot, le is tiltódott a szentem. Ő egy kínai eladó volt ha jól emlékszem. De ez volt az egyetlen rossza tapasztalatom, és végül abból is jól jöttem ki. Nem volt egy nagy tétel kb olyan 2-3e Ft, de már csak elvből is, meg tök ideg lettem, hogy egy használt sz.rt küld, ja igen egy fülhallgató volt, már emlékszem.

Szóval, szerintem megbízható, meg esély is van rá paypalon keresztül, hogy visszakapd a pénzed. Jól meg kell gondolni, kitől vásárlunk. Bár az én esetem egyedi volt mert amikor én vásároltam tőle, még 100%-os volt aztán pár napra rá meg már bejött neki egy csomó negatív

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #170 Dátum: 2010, 08 23, 16:26:01 »
szerintem a mikro-usb->HDMi kábel a tuti, HD minőséget csak az tud, ez, kompozit kimenet, 420 sor max.
Mondjuk azt nem tudtam hogy a Galaxy s-nél a fejhallgató kimenetről még vga jelet is lehet levenni :shock:
Ha valaki rendel gyári  mikro-usb->HDMi kábel-t, akkor lécci privizzen rám, mert nekem is kell!!! :ok:
a mikro usb->hdmi kábellel nem kompatibilis a galaxy s (xda-n volt erről egy vita, végül az én álláspontom igazolódott be)

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Johnsy

« Reply #171 Dátum: 2010, 08 23, 17:06:25 »
Üdv.
Galaxy S-hez hol lehet tokot kapni, ami nem szűk...bejártam az egész plázát és semmi.
de kapható is? Mert egy ilyet néztünk ki és azt mondták,h nincs most ilyen Magyarországon.

Én régebben innen renddelte, most a BUGATTI tokkal szemezek : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Johnsy

« Reply #172 Dátum: 2010, 08 23, 17:28:19 »
a mikro usb->hdmi kábellel nem kompatibilis a galaxy s (xda-n volt erről egy vita, végül az én álláspontom igazolódott be)
Elfogadom amit mondassz, de a SUMSUNG  hivatalos honlapján, és a neten  is hirdetnek hozzá micro USB - HDMI kábelt, akkor azt hol lehet használni. ;)

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #173 Dátum: 2010, 08 23, 17:47:47 »
Üdv.

Én múlt héten kedden vettem a Speedshop telephelyén ilyen tokot. Nagyon jó kis tok, nem csodálom ha esetleg gyorsan fogy.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #174 Dátum: 2010, 08 23, 18:06:21 »

Én múlt héten kedden vettem a Speedshop telephelyén ilyen tokot. Nagyon jó kis tok, nem csodálom ha esetleg gyorsan fogy.

A weblap szerint van raktáron. Ja még valami, ha a helyszinen veszed meg, bontsd még ott ki, mert nálam elösször horizontális tok volt a csomagban, pedig a csomagoláson a vertikális szerepelt. Üdv