0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Baj van. Úgy nézem hogy sikeresen eltörtem a hátlapomat,ami végső soron annyira nem zavarna mert az esetek 99%-ában egy flipes tokban van a kütyü de néha van hogy azt otthon hagyom és így már látszik a nyoma.Ha van esetleg valakinek felesleges darabja akkor azt szívesen átvenném,természetesen a piszkos anyagiak mellett.
Ha nagyon szeretnéd akad fölösleges... Nem kell stresszelni,nem a pink-e gondoltam...
Nme tudjátok, hol lehet venni SGS2 szerü hátlapot az SGS-re?(egyéb egyedi hátlapokhoz is szívesen elfogadok linkeket)
Nézelődök...Én vennék rá egy You are not allowed to view links. Register or Login, ebayről pár száz forint egy normális, mert az legalább védi az egyébként igen sérülékeny keretet is. Esetleg You are not allowed to view links. Register or Login-t. Mivel gumis, biztos nem csúszik. Csak egy kicsit kitágul de nem esik le
Nekem ez van nagyon jó tok You are not allowed to view links. Register or Login
nagyon láma kérdés: hogy is hívják az sgs-nél,amit az sgs II-nél OTG-nek hívunk?Égő a kérdés,de bevállalom....álfálájtáttám.....
Miért is?Az sgs támogatja talán az on the go szolgáltatást?
mondom,hogy beégtem.....
Örülök, hogy nem én kérdeztem. Pedig épp a napokban filóztam rajta, milyen jó lenne rádugni egy billentyűzetet SMS íráshoz (van itt USB-s a cégnél meg az otthoni is olyan). Sebaj, amilyen lelkes párom az SGS II után, biztosra veszem, hogy még az idén lesz két új SGS II tulaj. Mert persze ha neki lesz, olyan nincs, hogy jobb telefonja legyen mint nekem.
Jön a samsund galaxy r 2 magos lesz ez is
Őszintén nekem az 5.3 colos Note is bejön...
Az nekem is piszok mód megmozgatta a fantáziámat.
Belső infó (állítólag!!!!), hogy 2012-ben (a leggyorsabb piacradobással világszerte) jön a Galaxy S3 is! De ez még titok! OFF vége.
Milyen microUSB kábelt érdemes venni/rendelni ebayről az SGS-hez? Unom, hogy csak egy van és az mindig otthon marad.
Használsz is ilyet? Normális minőség?
Az autóban feltekerőst használok, ne lógjon nekem mindenhol, második pchez (mhely) eredetiközelit használok, ami jó volt az sgshez jó az sgs2-höz is.