Van ennek tábora, kézcsókom mindenkinek, kivéve az uraknak.
Ugyan nevezhetjük" konkurens oldalnak, de a seria.hu-n már kezd alakulni a dolog, csakúgy, mint itt.
Nekem az óriás X10 van, és samu omniáról váltottam. Szokatlan az android, de tetszik. Főnököm Spicát vett, van összehasonlítási alapom. Pati nekem amikor érdeklődtem, azt is ajánlotta... hát, így, hogy egymás mellett van a 2 kütyü, így se kéne. Leginkább az nem tetszik, hogy a spica érzékenysége jóval kisebbnek tűnik érintésileg. Asztalra letéve a spica zárja feloldhatatlan 1 ujjal, úgy, hogy közben nem fogjuk a kütyüt, az X10-nek meg az 1.6-os droid ellenére is könnyedén feloldható a lezárása ezzel a módszerrel.
Akksi terén kifejezetten kellemes az omnia után. Böngészés, gps, sebesség terén is nagyon bejövős.
Mielőtt vettem, gondolkodóba ejtett a Galaxy S, de megmondom őszintén, hogy a 3d-s képességek, valamint hogy már van olyan, aki 720p HD filmet is nézett rajta (mekkora poén... nagyfelbontás mini kijelzőn, igazi egér HD mozi, értelmét nem igazán értem) nem hozott lázba. (remélem azért senki nem haragszik meg rám)
Omnia asszonynál szolgál tovább.
Most épp a beszédszintézissel küzdök, hogy a hívókat már "csengőhang" állapotban is megismerjem. Kicsit nehéz megérteni a külhoni hangok akcentusait.