BusyBox és xRecovery megvannak. Újraindítom így most már ki is tudom választani az Instal update .zip from sd card opciót, de hiba üzenetet kapok "E:Cant open /sdcard/update.zip (No such file or directory) Instalation aborted Légyszi még egy kis segítséget!
A telefon amúgy látja rendesen a kártyát? Mert nekem ilyen akkor volt, amikor valamiért "errorok után checkelt" a memóriakártyán a bekapcsolást követően, belassult az egész rendszer, és nem volt hajlandó semmit sem csinálni. Megoldást az jelentett, hogy áttettem az Omniába a kártyát, vagy egyszerűen bekapcsoltam vele az Omniát, akkor ő felismerte, ráírt egy-két fájlt, amiket aztán a kártyát az X10-be visszatéve töröltem is, vagy Omnia gépre dug, Omnia bekapcsol, és lefuttattam egy windowsos lemezellenőrzést a kártyán.
Szerintem ezt próbáld meg (tehát nem egyszerűen kiveszed-visszateszed a kártyát, hanem kis időre átrakod más készülékbe, akár kártyaolvasóba), ha utána se menne, akkor vissza minden, és az elejétől kezdve próbáld végig az egész procedúrát (talán az se baj, ha előtte formázod a memóriakártyát, úgy biztos tiszta lappal indul).