2024, 11 22, 21:05:57

Szerző Téma: Samsung Galaxy S ROM frissítés  (Megtekintve 306607 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Samsung Galaxy S ROM frissítés
« Reply #900 Dátum: 2010, 12 29, 16:51:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem,az már 2.2.Mentés az nem árt.

... és egy pár órás idebajtól ment meg adott esetben!  ;) Az összes biztonsági óvintézkedést célszerű megcsinálni, mert az ördög sohasem alszik...  >:(
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető pehely16

• Navigáció / Navigation: Navigon Select \ Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Darky 8.1
« Reply #901 Dátum: 2010, 12 30, 19:20:39 »
Nagyon csunyán elb.sztam a romolást segitséget kérek! Nem kapcsol be. Eddig zizegett fekete kijelzővel ha be akartam kapcsolni, de most semmi csak egy kép hogy nem csatlakozik a kábellel a géphez és igy a gép sem ismeri fel.
"Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland amiből sosem kerülünk ki élve" Bob Marley

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #902 Dátum: 2010, 12 30, 20:25:29 »
Nagyon csunyán elb.sztam a romolást segitséget kérek! Nem kapcsol be. Eddig zizegett fekete kijelzővel ha be akartam kapcsolni, de most semmi csak egy kép hogy nem csatlakozik a kábellel a géphez és igy a gép sem ismeri fel.
Semmi gond. Akku ki, majd a 3gombossal download módban odinnal felteszel egy romot. Fel fog éledni  :ok:

Mert ugyebár megy a 3 gombos??  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető zsoca87

• PDA: samsung Omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #903 Dátum: 2011, 01 01, 18:22:52 »
Sziasztok van egy nagy gondom frissiteni akarom a galaxy-mat odin 1.3 -al de 1.0 is probáltam mindent a leirtak szeint csinálok még is kidob:S amit fel akarok rakni :I9000XXJPY mit lehet a gond?? win7 32 bit rendszergazdaként fut

Nem elérhető eboIa

• PDA: Samsung - Galaxy S + Galaxy Tab
  • PDA ROM: XXJVK + ZTKC1
Samsung billentyűzet csere
« Reply #904 Dátum: 2011, 01 01, 23:38:54 »
Sziasztok ismét egy izgalmas dologban kérdezném a nálam okosabbakat.

Mi a módja annak, ha egyik ROM Samsung billentyűzetét szeretném betolni egy másik ROM-ba? Teszem azt van egy Galaxy Tab-om is... Frissítve a legújabb XXJMD-re, viszont mivel az XX-es ROM nagyon nem tartalmaz magyar T9-et, így belenyomnám vagy az eredeti ROM vagy a legfrissebb XW-s ROM billentyűzetét. Tudom ez nem a Tab fórum de itt pörögtök sokan, másrészt a két gép ebből a szempontból tök ugyanaz... harmadrészt a tesztelést pont a Galaxy S-en végzem, viszont nem nagyon ment elsőre...

Ha az XXJPY-ba betolom az XWJPB fájljait, majd restart... és nincs Samu bill. Ha visszamásolom a JPY-t akkor viszont újra megy... A fájlok: T9 apk+odex és T9...so + libdhw.so

Mit kellene tennem, hogy ez sikerüljön? A Sztupy-tól tölthető Froyo bill. megy simán de ott nincs odex és ez a kérdéskör még új nekem... Kérlek segítsen valaki aki rutinos. Előre nagyon megköszönöm!

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
Re: Samsung billentyűzet csere
« Reply #905 Dátum: 2011, 01 02, 09:32:31 »
Mi a módja annak, ha egyik ROM Samsung billentyűzetét szeretném betolni egy másik ROM-ba?

Ez érdekes téma lehet!
Engem is zavar, hogy a Doc's romokban nincs eredeti magyar T9!

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #906 Dátum: 2011, 01 02, 11:51:27 »
Sziasztok van egy nagy gondom frissiteni akarom a galaxy-mat odin 1.3 -al de 1.0 is probáltam mindent a leirtak szeint csinálok még is kidob:S amit fel akarok rakni :I9000XXJPY mit lehet a gond?? win7 32 bit rendszergazdaként fut
miért nem kiessel frissíted? egy kicsit ugyan meg át kell verni a kiest, de kivételesen erre most jó a kies.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #907 Dátum: 2011, 01 02, 11:52:01 »
amúgy találtam egy ilyet.
főzött romok vannak összegyűjtve benne, névsor szerint

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #908 Dátum: 2011, 01 02, 12:24:26 »
miért nem kiessel frissíted? egy kicsit ugyan meg át kell verni a kiest, de kivételesen erre most jó a kies.
[/qufel

Hogyan verem át a kiest, és milyen romot ajánl fel? Régebben csináltam, ugyanaz a mese?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #909 Dátum: 2011, 01 02, 14:04:26 »
[/qufel

Hogyan verem át a kiest, és milyen romot ajánl fel? Régebben csináltam, ugyanaz a mese?

Ez a legjobb módszer,itt mindent megtalálsz:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jenoke

« Reply #910 Dátum: 2011, 01 02, 14:28:29 »
Ez a legjobb módszer,itt mindent megtalálsz:

Melyik romra frissít?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #911 Dátum: 2011, 01 02, 14:44:07 »
Melyik romra frissít?

XEU-t állítasz és akkor JPY-JPY-JPY
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jenoke

« Reply #912 Dátum: 2011, 01 02, 15:17:48 »
XEU-t állítasz és akkor JPY-JPY-JPY
Köszi, majd kipróbálom!

Nem elérhető eboIa

« Reply #913 Dátum: 2011, 01 03, 19:04:02 »
Ez érdekes téma lehet!
Engem is zavar, hogy a Doc's romokban nincs eredeti magyar T9!

És vajon ki adta meg a választ?

Röviden: Zsír!

Köszi!!!

Nem elérhető Twon

• PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #914 Dátum: 2011, 01 03, 20:21:36 »
És vajon ki adta meg a választ?

Röviden: Zsír!

Köszi!!!

Lefordítaná a cikk tartalmát (xda) valaki! A google fordító miatt nem igazán érthető! :)

Nem elérhető jasahu

• Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #915 Dátum: 2011, 01 03, 23:16:40 »
Sziasztok,

Most tettem fel Kies + registry patcher-rel a XEU + JPY-t (angol, nem rootolt, nincs lagfix) és két kérdésem lenne:

Valahogy elromlott a default galériám (Gallery) + a fényképező 1 kicsit:
Előbbi egyszerűen nem mutat semmit, azt csinálja, hogy 'Loading...' kb fél percig, majd 'No items'pedig a fényképező csinál oda bele neki képeket az sdcard/DCIM/Camera-ba, töröltem már ezt a DCIM könyvtárat, 'Reset'-et mondtam a Camera beállításainál, Rescan Media-t futtattam, bootoltam, semmi. Ez már így volt rögtön JPY upgrade után is, amikor egy csomó kép + video volt ott.
És mintha a Camera se lenne tökéletes, mert régebben (2.1) volt ott egy kis nyíl a jobb alsó sarokban, amivel meg lehetett nézni a készült képeket, most meg csak egy furcsa fekete négyzet van uott.
Ötlet erre?

A másik az, hogy nem olyan gyors a gép, mint vártam, persze nem az app-ok futása, hanem az indulás időnként.
Előtte 2.1 JFB + Voodoo volt, és úgy rémlik, hogy 2 mp-et sose kellett várni Pl.  Quick settings-re (fekete képernyő).
Go Launcher-em van amúgy.
Quick Setting soxor csinálja, hogy csak kb. 2 mp után jön föl, és ez elmarad a várakozásiamtól azután, hogy mennyire lelkendezett egy csomó ember, hogy milyen gyors a JPY.
Esetleg lehet az oka ennek, hogy nem volt Factory Reset egyáltalán? Érdemes lenne root + Titanium backup + FR + titanium vissza-t csinálni?
Vagy mit lenne még érdemes csinálni, ami nem lagfix.

Köszi előre is.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #916 Dátum: 2011, 01 03, 23:24:57 »

Mentés, majd egy rendes főzött rom felrakása. Doc vagy Darky. Progik visszatöltése.   :-X
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető eboIa

« Reply #917 Dátum: 2011, 01 04, 00:18:09 »
Sziasztok,

Most tettem fel Kies + registry patcher-rel a XEU + JPY-t (angol, nem rootolt, nincs lagfix) és két kérdésem lenne:
...
Esetleg lehet az oka ennek, hogy nem volt Factory Reset egyáltalán? Érdemes lenne root + Titanium backup + FR + titanium vissza-t csinálni?

Köszi előre is.

Mindenkepp probalj egy resetet. Nem csinalhat ilyeneket a JPY! Ha az se segit nem tudom hirtelen mi lehet mert egy friss JPY siman hozza az elotte nalam futo JPO+Voodoo osszhatast, de sok mas embernek is...

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #918 Dátum: 2011, 01 05, 17:53:45 »
Sziasztok!

ROM-frissítésre készülök, ezért a telenoros függő, Kies-el froyora frissített telómon végzem jelenleg a szükséges óvintézkedéseket.
Rootolva van a készülék, rajta van a busybox is. Efs mappa lementve, Titanium backuppal all user apps és all system data backupolva. A gyári ROM-ot még nem tudtam lementeni, mert a kernel 3e, ezért CF-Root-tal le lett cserélve (elméletileg legalábbis :) ) 2e-re.
Még a ROM mentés előtt szeretnék Unlock kódot generálni, de az SGS Unlock nem talált unlock kódot.. Ilyenkor mi a teendő, hogyan lehetne még megszerezni másként?

Köszönettel,
wins

Nem elérhető godlock

• PDA ROM: Tsunam X
« Reply #919 Dátum: 2011, 01 06, 21:44:30 »
Sziasztok

A mai napon megkaptam az új Galaxymat és szeretném egy JPU vagy JPX re frissíteni. De sajnos a 3 gombos recovery kombináció nem működik. Most a JM2 rom van rajta, de nem merem frissíteni Odinnal mert nem vagyok benne biztos hogy jó lesz nem akarom haza vágni az új készüléket. Az adb reboot recovery paranccsal működik. Tudtok-e segíteni hogy kezdjek hozzá, megmerjem e az Odinnal vagy nem?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #920 Dátum: 2011, 01 07, 17:46:47 »
Sziasztok

A mai napon megkaptam az új Galaxymat és szeretném egy JPU vagy JPX re frissíteni. De sajnos a 3 gombos recovery kombináció nem működik. Most a JM2 rom van rajta, de nem merem frissíteni Odinnal mert nem vagyok benne biztos hogy jó lesz nem akarom haza vágni az új készüléket. Az adb reboot recovery paranccsal működik. Tudtok-e segíteni hogy kezdjek hozzá, megmerjem e az Odinnal vagy nem?
Ha JPX-et akarsz akkor előtte mindenképpen kell a JPU mivel az a teljes rom.A 3 gombos recovery mód előcsalogatására a faq-ban találsz leírást.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Yorirou

• PDA ROM: Darky 9.4
« Reply #921 Dátum: 2011, 01 07, 21:24:15 »
Hello!

A helyzetem a kovetkezo: van egy T-Mobile fuggo Samsung Galaxy S-em, gyari 2.1-update1 rommal. Ezt szeretnem frissiteni valami ujabbra (kellene a 2.2 a skype miatt) es gyorsabbra (sokat laggol).

Amit szeretnek elkerulni az a garanciavesztes. A harom gombos menu mukodik rendesen.

Kerdesem a kovetkezo: van-e valami extra lepes, ami a topic elejen levo howto-hoz kell? Muszaj-e fuggetleniteni, vagy tudok anelkul is frissiteni?

Melyik ROM-ot ajanljatok? Darky-val szemezgetek, de sokan ajanljak meg a DOC-ot is.

Koszonom a segitseget elore is.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #922 Dátum: 2011, 01 07, 21:44:05 »
Hello!

A helyzetem a kovetkezo: van egy T-Mobile fuggo Samsung Galaxy S-em, gyari 2.1-update1 rommal. Ezt szeretnem frissiteni valami ujabbra (kellene a 2.2 a skype miatt) es gyorsabbra (sokat laggol).

Amit szeretnek elkerulni az a garanciavesztes. A harom gombos menu mukodik rendesen.

Kerdesem a kovetkezo: van-e valami extra lepes, ami a topic elejen levo howto-hoz kell? Muszaj-e fuggetleniteni, vagy tudok anelkul is frissiteni?

Melyik ROM-ot ajanljatok? Darky-val szemezgetek, de sokan ajanljak meg a DOC-ot is.

Koszonom a segitseget elore is.
Pont ma írtam egy t-mobileos frissítésről:

Szerk: nem kell függetleníteni, de a kódot szerezd meg, sosem lehet tudni, lehet hogy amikor majd el akarod adni 2-3 év múlva, jól  jön az még  ;)

Nem elérhető godlock

• PDA ROM: Tsunam X
« Reply #923 Dátum: 2011, 01 07, 21:56:55 »
Ha JPX-et akarsz akkor előtte mindenképpen kell a JPU mivel az a teljes rom.A 3 gombos recovery mód előcsalogatására a faq-ban találsz leírást.

Köszönöm a segítséget most már működik! Sikerült is frissitenem.  :)

Nem elérhető Yorirou

• PDA ROM: Darky 9.4
« Reply #924 Dátum: 2011, 01 07, 23:10:12 »
Pont ma írtam egy t-mobileos frissítésről:

Szerk: nem kell függetleníteni, de a kódot szerezd meg, sosem lehet tudni, lehet hogy amikor majd el akarod adni 2-3 év múlva, jól  jön az még  ;)

Kovetkezo kerdesem: felmegy ra siman a darky rom, vagy muszaj felrakni elotte a sztupy felet?