Sziasztok,
Most tettem fel Kies + registry patcher-rel a XEU + JPY-t (angol, nem rootolt, nincs lagfix) és két kérdésem lenne:
Valahogy elromlott a default galériám (Gallery) + a fényképező 1 kicsit:
Előbbi egyszerűen nem mutat semmit, azt csinálja, hogy 'Loading...' kb fél percig, majd 'No items'pedig a fényképező csinál oda bele neki képeket az sdcard/DCIM/Camera-ba, töröltem már ezt a DCIM könyvtárat, 'Reset'-et mondtam a Camera beállításainál, Rescan Media-t futtattam, bootoltam, semmi. Ez már így volt rögtön JPY upgrade után is, amikor egy csomó kép + video volt ott.
És mintha a Camera se lenne tökéletes, mert régebben (2.1) volt ott egy kis nyíl a jobb alsó sarokban, amivel meg lehetett nézni a készült képeket, most meg csak egy furcsa fekete négyzet van uott.
Ötlet erre?
A másik az, hogy nem olyan gyors a gép, mint vártam, persze nem az app-ok futása, hanem az indulás időnként.
Előtte 2.1 JFB + Voodoo volt, és úgy rémlik, hogy 2 mp-et sose kellett várni Pl. Quick settings-re (fekete képernyő).
Go Launcher-em van amúgy.
Quick Setting soxor csinálja, hogy csak kb. 2 mp után jön föl, és ez elmarad a várakozásiamtól azután, hogy mennyire lelkendezett egy csomó ember, hogy milyen gyors a JPY.
Esetleg lehet az oka ennek, hogy nem volt Factory Reset egyáltalán? Érdemes lenne root + Titanium backup + FR + titanium vissza-t csinálni?
Vagy mit lenne még érdemes csinálni, ami nem lagfix.
Köszi előre is.