sziasztok!
Olvasgatom a fórumot és a telefent akarom rootolni, az update.zip es bemásolós megoldással. (Recoveryben apply update.zip) Recovery/download módom nincsen csak az android sdkval tudom előcsalogatni. Kérdésem az lenne hogy rootolás előtt kell e a fent említett 2 módot valahogy pld. odinnal létrehozni, vagy anélkül is lehet. Más letöltöttem a Ryanza OCLF 2.0 át itt van egy csomó beállítás, miket érdemes beállítani, hogy egy kicsit gyorsuljon a telefon.
A telefon független, nem szolgáltató függő. 2.1 eclair
pda:i9000xwjm2
phone:i9000xxjm1
csc:i9000panjm1.
Illetve utána milyen romot tudnátok javasolni, ami gyorsabb mint a 2.1 és kevésbé "eszi" az akksit.
Thx
u.i.: ja igen a ryanza oclf fel van telepítve de csak ennyi semmilyen funkciója még nincsen használva, illetve csak egy zöld belőle, valami cachet szabadít fel, ezt eltásolítsam e a fentebb említettek előtt.
Szia!
mielőtt romot cserélsz, mindenképpen csináld meg a 3 gombost, mert a nélkül drága fal építő lemet tudsz csinálni a dráááááágaszágbóóól. Jm2-re én úgy emléxem, hogy van 1 update-es root, de ezen kívül van még vagy 2féle másik 1 klikkes root lehetőség is.
Ha frissíteni akarsz, akkor a következőt tedd:
3 gombos megcsinálása.
root
efs mappa mentése
cwm feltétele, ROM mentés a jelenlegiről
ROM frissítés
Mindegyik lépésre megvan a megfelelő topic
Ha valami nem tiszta, ott lehet kérdezeni. Elsőre lehet, hogy nehéznek hangzik, de de kb 2 perc az egész művelet. Belakni más kérdés
Nekem most egy régebbi doc rom van fent, de vannak ennél már sokkal újabbak is. Azért nem cseréltem le, mert tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Ha kijön megint 1 jól sikerült stabil doc-rom, akkor sztem felteszem azt.