Sziasztok,
Kérlek segítsetek, kicsit fapad vagyok még android ROM témában, de talán az IQ nem hiányzik hozzá:)
Szarba léptem és nem tudom hogy másszak ki, két alvatlan éjszaka után pedig kezdem bemondani az unalmast...
Adva a Samu, friss Vodás, JFB-s ROM, VDH szolgáltató kód...
1. átrakom mondom XEH-re csak kíváncsiságnak, hátha eltűnnek a Vodás bookmarkok, hátha ritkul rajta a Voda:) működik, tényleg nincs Voda bookmark...
2. frissítsünk egy hivatalos Kies megoldással, mert piccikét régi a szoft... (régi Kies, teszt módban, JM1/JM2-re... simán, problémamentesen)
3. elegem van a várakozásból a fizetős market kapcsán, root-olok, és túlvan tárgyalva, pedig nagyon nem akartam... simán ment, market is...
4. jön az idióta gondolat (azóta anyázom magam), hogy frissítsem a Swype-ot 2.4-re rendszer szinten (recovery+update)... megvan az upgrade, ok nem megy rendesen, de gond nincs... sebaj, kerestem egy régit, hogy vissza minden... találtam egyet frissítés megvan, majd nem bootol... hopp valami nem kerek...
5. hát nincs más választás, el akartam kerülni, de marad a rom frissítés, gondolván helyreteszi... dehamár itt vagyok akkor nézzünk egy JPC-s Froyo-t, 3 napja nem gondoltam hogy itt járok, de ha már így alakult hát, ne tapossuk el a gondolatot... felmegy a friss de nem bootol, gondolom a közismert JPC-s Samu Task Manager frissítés miatt... mondom mindegy ha nem hát nem, nem kényszer, menjen akkor valami régebbi...
6. hirtelen nem találtam JM2-őt helyette egy JP3-at viszont, mondom ok marad a Froyo... fel is megy be is bootol, és kéri a háló unlock-ot... na itt kicsit megijedtem... nézem hálózati kód, látom KOR, ok mondom nincs gond, persze hogy nem megy... valamit benéztem biztos, keresek egy 100% XX***-os ROM-ot, gondolván, ha vissza tudom választani a vagy a VDH, vagy a XEH szolg. kódot, akkor meg is vagyunk és el is felejtem az elmúlt 2 estét...
7. találok XWJM7/XXJM4-es ROM-ot, mondom nem lehet tovább már gond, feltolom, beállít VDH, mondván az volt az official... szépen magyarok vagyunk, hurrá, és marad a háló unlock bekérés...
ahogy írtam eredetileg VDH-s készülék, háló lock-al, de Vodás kártyával... nincs is szükségem ezt feloldani... most ott vagyok, hogy a Vodás készülék nem megy a Vodás kártyával, és itt jönnek a kérdések amik kényszerűen felmerültek most már...
- mit tudok tenni, semmit? produck code-ról sokat nem tudok, de akár ebben utána tudok nézni, vagy saját segítségemre van még egy ugyanilyen készülék még szűz állapotban, az is Vodás... pont mint ez volt 1 hete:) abból is ki tudok bármilyen adatot szedni, ha segít...
- ha semmi más megoldás nincs, hol tudnám mennyiért, vagy hogy a legegyszerűbb a függetlenítés? bár nagyon nem célom, jól megvagyok a Vodával, csak 3 napja felelőtlenül nekifeküdtem annak a rohadt Swype frissítésnek...
Kérlek, ha valaki van itt aki megsegítene a lehetőségeimmel, nagyon megköszönném!!! Tökéletesen megfelelne az egy hete szépen működő JM2-es Voda lock-os használható készülékem... és türelemmel megvárom az official Froyo-t...
hiszen most sem ez volt a kiindulópont...
Sziasztok,
ebola