Rootolásban szeretnék segítséget kérni. A mai délután eseményei a telefonnal a kezdetektől
:
Telenoros Galaxy S, I9000XWJM2 pda, I9000XXJM1 phone, I9000PANJM1 csc, root nélkül. 3 gombos mutatványok működtek szépen
A leírásotok alapján sikerült nandroiddal backupot csinálnom szépen. Majd samsung firmware oldaláról letöltöttem a GT-I9000_I9000XWJM8_I9000XXJM4_CODE-MODEM ROM fájlt, Odin-nal minden elsőre feltelepült a csc fájl maradt a I9000PANJM1, mivel a rar-ban nem volt saját a JM8-hoz. Feltelepedett, minden probléma mentesen zajlott. Most ott akadtam el, hogy szeretném rootolni a telefont, de az Istenért nem akar összejönni. A rövid leírást követve és a one click módszerrel is ugyanoda jutok: feltelepedik a su, superuser, de mikor reboot után meg próbálom nyitni a Superusert, akkor a FC következő hibaüzenet fogad:
"The application superuser permissions (process com.noshufou.android.su) has stopped unexpectedly. Please try again."
Utána nézegettem xda developers-en és találtam újabb superusert (You are not allowed to view links.
Register or
Login), fel is telepítettem a su-2.3.6.1-ef-signed.zip fájlt update.zip-pé átnevezve, recovery módban indítással (látszólag többet is szöszölt vele és telepített is, nem úgy mint a többi), de az ikonra kattintva ugyanez a hibaüzenet fogad.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Hogy tudnám rootolni működőképesen?