OFFenzíva > Magánybeszélgetés

Eszmecsere a Mobilkód rendszerekről (QR code)

(1/2) > >>

sziooka:
Kedves Fórumtársak,

kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyik mobilkód rendszer fog leginkább elterjedni, mivel a microsoft is belépett a saját verziójával, viszont a google a zxing-gel már szintén jelen van.

You are not allowed to view links. Register or Login
vs.

You are not allowed to view links. Register or Login

Ismo:
Szerintem leginkább a fekete-fehérnek van értelme, már csak a nyomtatásból kifolyólag is. Nem olvastam át, de mivel nyújtanak többet a zebrás meg a színes, mint a már jól bevált?

Poc-OK:
You are not allowed to view links. Register or LoginSzerintem leginkább a fekete-fehérnek van értelme, már csak a nyomtatásból kifolyólag is. Nem olvastam át, de mivel nyújtanak többet a zebrás meg a színes, mint a már jól bevált?

--- Idézet vége ---

egyetértek főleg azért mert személy szerint a winmo-ba nem nagyon látod jövőt... magam ellen szólok de igy van sajnos... szeretnék androidra váltani és ott alkalmazni a módszert

Ismo:
You are not allowed to view links. Register or Loginegyetértek főleg azért mert személy szerint a winmo-ba nem nagyon látod jövőt... magam ellen szólok de igy van sajnos... szeretnék androidra váltani és ott alkalmazni a módszert

--- Idézet vége ---
Mármint te nem látod a jövőt, gondolom ;)

A QR-nek semmi köze az Android-hoz...

Poc-OK:
You are not allowed to view links. Register or LoginMármint te nem látod a jövőt, gondolom ;)

A QR-nek semmi köze az Android-hoz...

--- Idézet vége ---

Mármint.. igen... bocsi elirtam :oops:

Tudom hogy semmi köze nincs hozzá, de mégis az android megjelenésével, terjedésével kezdett el terjedni a QR kód is (habár már régebben is volt, nem volt ennyire ismert)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése