Én is kipróbáltam ezt a romot ... és első benyomásra azt hittem itt van anzo vetély társa , de elkezdtem picit terhelni és le is fagyott a memo le ment 20 mb- ra szóval aki csak arra használja hogy telefonáljon arra tökéletes , de erre szinte bármelyik rom alkalmas . Én annyira nem ajánlanám ez a romot senkinek de ahogy gondoljátok próbáljátok ki.
Jah és az M2D fülekből ki maradt a MUSIC
Még nem terheltem le, de milyen terhelésre gondolsz konkrétan? Mert sok romnál nekem terhelés ellenére leesett a memóriám úgy 2 nap múlva, sok romon magától elérte sokszor a 33 megabájtot. Megnézem itt mit csinál. Srác direkt törölte ezeket a füleket M2D-ből. Gondolom azért mert pl. music fület ha használja az ember +2mb al csökken a memóriája, mondjuk gondolom van aki azt a lejátszót használja, én maradok a pocket musicnál.
A location meg nekem pl. Anzó legújabb romjában sem ment csak nagy nehezen mikor össze hoztam angol volt a google map, nem magyar. Igaz Ryrzyn ez hibátlanul működik, de sebaj, meglátom mit tud aztán döntök, egyelőre gyors és nem találok benne hibát. Persze ez nem azt jelenti hogy nincs is benne.