Nekem is voltak függetlenítési gondjaim, kiderült nem Magyarországról való a Samu i900 és úgy adták el független. Igen ám de a box sem függetlenítette sosem rendesen. Addig míg nem frissítettem szoftvert jó volt,majd miután frissítettem nem fogadott el egy sim kártyát sem mindhárom szolgáltató közül. Akkor határoztam el hogy mivel box semmit nem ér így veszek turbo simet. betettem, és elkezdtem a függetlenítési eljárást kézzel ahogy sok oldalon le van írva. Elősször is magam visszazártam a telefont úgy hogy annak a szolgáltatónak a kártyája volt benne amit használni akartam. Majd bezártam a szolgáltatóra, kivettem turbo simet, samu reset, majd bepötyögtem azt a kódot amivel lezártam. Aztán láss csodát már is kifüggetlenítette és azóta akárhányszor frissítek romot sosem zár vissza. Turbo simem meg pihen a polcon.
Szóval nem kell a turbo simet bent hagyni egy samu i900-ban, ezzel a megoldással megteheted azt hogy utána eladod a turbo simet, vagy pedig nekiállsz nagy tételbe függetleníteni.
Nem rossz biznisz és nem kell hozzá box és tuti a siker. Szóval nem olyan biztos hogy alaplap volt rossz, bár lehet de én tettem volna vele ilyen próbát.