0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy igazábol mik a Különbségek a romok között(fözött/szerviz/eredeti/meg még egy csomot olvasgattam)mert kicsit káoszos ez a rom kérdés,egyenlöre
Tehát akkor a gyári ill szerviz romokba utolag raktok X-Y programokat és felesleges dolgokat pedig kivesztek.Azt honnan lehet tudni hogy melyik ROM-ba mi +t raktak bele(programok stb)van erröl leirás?
Köszi át tanulmányoztam.
...winhígszékletnél...
Sziasztok valaki meg tudná mondani milyen rom-okban van magyar?mert szivesen kiprobálnék több rom-ot is csa elsösorban olyat szeretnék amiben van magyar nyelv is.
köszi tehát akkor sok választás nincs,marad a gyári /Romovics/vagy ez amit linkeltél!?
igen de nekem az van fent és magyaritottam,lehet hogy azért fagy sokszor?!
Hello!HH9-es pannonos gyári romot honnan tudnám elérni?szervizbe kell küldenem Köszi
Az van, amit itt találsz: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a gyors választ ,de magyart nem találtam.Most az eoldalon lévő pannonos van fent .szervizbe nem rinyálnak hogy nem HH9 van rajta?
Nem tudom, az pannonos ami ott fent van, és magyar. Milyen másik magyart keresel? Most akkor pannonos vagy magyar?
A modaco oldalán Italian HH9 non-brand van ,az eoldalon pedig CJHK2 hun pannon-os ami jelenleg a készülékemen van.(eredetileg HH9 hu pannon volt a [NEM TELCSI!]men)
No az, ami eredetileg rajta volt, az nincs meg, csak ez a CJHK2. Ez van, ezt kell szeretnie a szerviznek
A CJHK2 vel nincs semmi baj.Elfogadja a szerviz!!(Tesztelve...)