0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
gyári se ismeri fel. kiírja a készülék a fastboot verziót, hw berziót, amss verziót, machine id-t, build dátumot, serial numbert, alul meg usb_init, de nem látja a gép
megoldódott végre:)
Bocsi de nem voltam gépközelben amikor írtál a GTalkra akkor pedig aludtam. De látom megoldottad Mi volt a gond hogy tudtad életre kelteni? ADB-vel felraktál egy boot.img?
hello liquid-osok :-) merre jártok? találtam az új kéróban lopható netet :-) nem toom meddig lesz. Viszont feltettem a legújabb froyot és LCR-t nagyon jó két dolog kivételével, még nem lehet húzni és nincs hang tuning rá :-(Anzó mesterem nem dolgozol magyarításon? jó lenne :-)
már régóta egyedül vagyok itt, azt hittem már csak én használok liquidet.1.1es lcr-t dobtad föl? jóféle. kicsit belassul nekem néha, van pár új cucc is modacon, de már leszoktam a cserélgetésről. majd ha lesz gingerbread port, azt felrakom:)
1.1.2gingerbread? a meg mi?
mi van te nem követed az eseményeket? a gújabb android. 2.3as:)
hja igy már értem. Nincs netem sajna Jan elejére igérik. Most lopom valakinek a wifijét :-P ki tudja mikor veszi észrenekem még az SD-t kell megcsinálnom hogy oda tudjak telepíteni.van valami exü megoldás erre hogyan kell?
hellóóó megint van egy kis netem :-) Recovery-ben particionáltam a kártyát hogy legyen ext2 is hogy külön legyenek a progik, de valamiért nem működik, azt írja ki a kütyü hogy nem megfelelő fájlrendszer. Az ext2 működik tudok reá telepíteni de a másik partició amit csinál fat32 0mb :-( Amúgy alapból működik a froyo tudok sd re telepít de hova? nem látom.MásTe húztad a procit? találtam a modacon rá megoldást de csa 830mhz többet nem enged :-( (2.1 nél ment simán 920mhz-n) 830 nem annyira sok hogy megérje valamint újraindulgat a kütyü tőle.FM rádióról olvasgattál? nem tul jó az angolom tudsz róla valamit?
én nem próbálkoztam proci húzással. Melyik rom van neked fent? Én megcsináltam anno az ext 2 partíciót, felraktam a profilomban szereplő romot, és abban van egy lcr settings program, amiben be tudtam állítani, h alapból sd-re telepítsen, így ha felrakom valami új cuccot, az rögtön oda megy. de azt a partíciót nem is fogod látni fájlkezelőben:)
4.005.05.AAP.GEN2_A22F_A_256mb_bbs.gfan.com (For Liquid 256MB) +LCR 1.1.2LCR settings-ben én is beállítottam és SD re is rakja a progikat csak azt nem értem hogy nekem miért nem működik ha ext 2 partíciót csinálok. Ahogy már leírtam. (így nem tudom a progikat az lcr backup al azt lementeni :-(Húzni jó lenne mert észrevehető a különbség.Erről a 256/512 mb ról tudsz valamit? Lehet a 256-ból 512-őt csinálni vagy hogy van ez? (írtam nem túl erős az angolom :-) )van galaxy tab-od? Milyen nem túl nagy?én szeretnék egy galaxy s-t de nagyon drága :-(