nem egyértelmü ez a sok telepitgetés -hogy hogyan tudom használni -
Nem tudom rootolt-e a készüléked, vagy sem. Említetted a Package Disablert, talán ahhoz kell a root, vagy csak a teljes funkcionalitáshoz.
Ha rootolt a telefonod, nem kell trükközni, telepíted a Wakelock Detectort a Playről, és megnézed mi ébresztget, amit nem szeretnél hagyni, és hogy mi használja a procit nagyon, amit szintén nem szeretnél hagyni. Ezeket kinyírod, hibernálod.
Ha nem rootolt, akkor a Lite verziót telepítsd a Playről, és megírja pontosan, hogy mit kell csinálni még a feloldáshoz.
Kell egy PC vagy laptop, ha nincs, telepíted a Chrome-ot is, az Unlocker for Wakelock kiegészítőt. Kell az Adb driver, hogy rendesen lássa a PC a telefont, amikor rádugod egy USB kábellel. Adnak letöltési linket, de rá lehet keresni, pl. XDA.
Ja, a telefont bekapcsolt USB debugging mellett kell a számítógépre kötni. El kell indítani Chrome alatt az Unlockert, és ha felismeri a telefont jelzi, a telefonon meg elindított Wakelock mellett le kell okézni a feloldást.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de kábé ugyanez van az infóban.
Rootolatlanul a Greenify se annyira fullos, de nekem mégis megoldotta az akku leszívását, azóta alig fogyaszt készenlétben. Előtte 50 % körüli volt csak a Deep Sleep.
Ha ez így sok vagy bonyolult, érdemes előbb megnézni CPU Spy appal, hogy mennyi készenlétben a Deep Sleep. Ha megvan legalább 95 %, akkor nemigen van problémád.