Sziasztok!
Párszor fordultam már hozzátok segítségért, de ennyire lehetetlennek még egy problémám sem bizonyult.
Először is bocsi, ha rossz helyre írok, de nem találtam a megfelelő topicot.
Na szóval, a problémám a következő. Egyik közeli barátomnak van egy Op3n dott P4502 telefonja amit két éve a Tescoban vásárolt. Hát tudni illik, az illető szeret nem play áruházból letölteni dolgokat és nagy esélyt látok rá, hogy az egyik ilyen dolog padlóra küldte az androidot a készüléken ugyanis bármit csinálok, az op3ndott boot képernyőn nem lép túl a telefon. Próbáltam már hard resetet, de ugyan ez. Csak akkor hajlandó valamit csinálni a telefon, ha kiveszem az aksit, ugyanis akkor kikapcsol. Ezen kívül semmi. Gondoltam, hard reset után lassan áll fel a rendszer, hagyom pihenni. Este 8 körül csináltam egy resetet, majd letettem és csak másnak délelőtt 10-kor nyúltam hozzá. Nagy meglepetésemre ugyan úgy állt a kép, mint mikor letettem.
Próbált a tulajdonos elvileg maga is hard resetelni, de azt mondja, hogy ugyan úgy csinálta, mint ahogy kell.
Kérdés. Fel lehet támasztani valahogy ezt a csodás jószágot, vagy marad pohár alátétnek az esti sörözések mellé?
Segítséget előre is köszönöm!