A wayteq ellátja a magyar garit. Ez innentől nem kell kérdéses legyen, tele van a viszonteladóival az ország. Ahol vetted az OnePlus-t oda vissza viszed, és intéznek mindent.
Nekem a döntésem tudod megvolt már, G2 lett. Csak azért írtam, ha ma állnék vásárlás előtt erősen képben lenne a OPO és ha nem tudnám magam meggyőzni hogy xar vétel, biza befutó lenne.
Én a kettős garancia miatt csak és kizárólag szolgáltatónál veszek telefont. Nem érdekel senkinek a véleménye, szeretek úgy lefeküdni, hogy bármikor bevihetem a szolgáltatóhoz vagy a gyártóhoz is és mindenhol "ellátnak". Így a G2-re sem 1 év LG gari van, hanem 2 év.. 1 év a tartozékokra van, a telefonra 2 év.
Adtam érte (akkor!) 10k-val többet mint függetlenül, de nem izgat, ugyanis ennyiért nem veszel 1 év garanciát..
Szerintem.
Az emberek szeretnek drágábban vásárolni, kevesebb gariért? Hogyisvanez, mihez ragaszkodtok?
Igen, ha emlékszel, én is rá voltam állva nagyon az OPO-ra, csak addig húzták az emberek agyát, amíg úgy voltam vele, hogy tehetnek egy szívességet, annyira nem jelent meg.
A szolgáltatói gari engem nem érdekel, csak a gyártói. És pont ez a gáz, hogy az LG-nél akkor van 2 év, ha szolgáltatónál veszed, függőn. Na ez a nem pálya.
Én gyári garisan akarom továbbadni a jobb ár miatt a telefonjaimat, tehát csak az érdekel. Kvázi az LG kitol azokkal, akik drágán vesznek gyári garis telefont újonnan (más kérdés, hogy amúgy 2 év jótállás/szavatosság van a gyári függetlenekre is, de hogy ez lényegében mit takar, nem tudom). Sorry, világéletemben 2 év garis telefonjaim voltak és nem tudom meggyőzni magam, hogy az 1 éves is jó nekem.
Én hibám tudom.
EDigital az egyik legdrágább, G2-t rég nem forgalmazzák, ezért nem összehasonlítható szerintem. Amúgy úgy tudom, hogy a legtöbb mai telefont nem lehet unlockolni (főleg nem gari maradósan), ergo nekem nem jöhet szóba. Plusz forintosítható és időbeli hátrányt szenvednek későbbi eladáskor a függő modellek. Telenorosként szexuálhatom a többi szolgáltatónál lévő használhatóbb árakat.
Én eddig mindig úgy vettem telefont, hogy olcsóbb volt GSM bótban két év gyári garival mint bármelyik szolgáltatónál.
És hogy ON is legyek: az életben nem hallottam a TDD, FDD hálózatokról.