2024, 12 19, 13:04:46

Szerző Téma: Android - Általános  (Megtekintve 849832 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Re: Android - Általános
« Reply #6800 Dátum: 2014, 08 20, 17:21:11 »
Jogos, ha SOS a dolog, az más. Nekem a gari milyensége rendkívül fontos, ezt az Opponál és a OPO-nál nem teljesen látom át, nekem macerás. 92-ért nem érdekelne, de 130-ért már igen (megjegyzem épp az LG csak 1 éves garija miatt nem LG-m van már).

Mi lesz végül a döntésed, mit veszel?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #6801 Dátum: 2014, 08 20, 17:47:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jogos, ha SOS a dolog, az más. Nekem a gari milyensége rendkívül fontos, ezt az Opponál és a OPO-nál nem teljesen látom át, nekem macerás. 92-ért nem érdekelne, de 130-ért már igen (megjegyzem épp az LG csak 1 éves garija miatt nem LG-m van már).

Mi lesz végül a döntésed, mit veszel?
A wayteq ellátja a magyar garit. Ez innentől nem kell kérdéses legyen, tele van a viszonteladóival az ország. Ahol vetted az OnePlus-t oda vissza viszed, és intéznek mindent.

Nekem a döntésem tudod megvolt már, G2 lett. Csak azért írtam, ha ma állnék vásárlás előtt erősen képben lenne a OPO és ha nem tudnám magam meggyőzni hogy xar vétel, biza befutó lenne.

Én a kettős garancia miatt csak és kizárólag szolgáltatónál veszek telefont. Nem érdekel senkinek a véleménye, szeretek úgy lefeküdni, hogy bármikor bevihetem a szolgáltatóhoz vagy a gyártóhoz is és mindenhol "ellátnak". Így a G2-re sem 1 év LG gari van, hanem 2 év..  1 év a tartozékokra van, a telefonra 2 év.
Adtam érte (akkor!) 10k-val többet mint függetlenül, de nem izgat, ugyanis ennyiért nem veszel 1 év garanciát..  ;)
Szerintem.

A másik..     ( Telenor egy külön kategória, ők alapból szerintem túl vannak árazva)

You are not allowed to view links. Register or Login    vs.    You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login  vs.  You are not allowed to view links. Register or Login

Az emberek szeretnek drágábban vásárolni, kevesebb gariért? Hogyisvanez, mihez ragaszkodtok?  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #6802 Dátum: 2014, 08 20, 18:01:53 »
Sziasztok!

Nem kifejezetten ide tartozik sztem, de nem találtam jobb topikot a problémámnak.

Kellene vennem valami olcsóbb telefont az egyik gyerekemnek. Gondoltam kínából vennék valami ilyesmit: You are not allowed to view links. Register or Login

De most, hogy jobban elkezdtem nézegetni ezeket, több helyen is találkoztam a TDD, FDD hálózati megkülönböztetéssel.
Melyik működik itthon? Vagy mindegy? Vagy nagyon nem mindegy?

Szóval ha ebben tudna valaki valami okosat mondani, nagyon megköszönném.

Rendben van, hogy megy a vita az árról, garanciáról, márkákról, de az eredeti kérdésre nem kaptam választ. :)
Szóval mi a helyzet a TDD, FDD ügyben?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #6803 Dátum: 2014, 08 20, 18:08:26 »
Rendben van, hogy megy a vita az árról, garanciáról, márkákról, de az eredeti kérdésre nem kaptam választ. :)
Rákeresve nagyon nem mind1 :D kb olyan mind rádiónál az AM/FM
De arra nem kaptam választ h a magyar hálózatok milyen technológiával működnek :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6804 Dátum: 2014, 08 20, 18:50:27 »
Vita? Az itt nincs, csak beszélgetés.  ;)  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #6805 Dátum: 2014, 08 20, 19:45:52 »
A wayteq ellátja a magyar garit. Ez innentől nem kell kérdéses legyen, tele van a viszonteladóival az ország. Ahol vetted az OnePlus-t oda vissza viszed, és intéznek mindent.

Nekem a döntésem tudod megvolt már, G2 lett. Csak azért írtam, ha ma állnék vásárlás előtt erősen képben lenne a OPO és ha nem tudnám magam meggyőzni hogy xar vétel, biza befutó lenne.

Én a kettős garancia miatt csak és kizárólag szolgáltatónál veszek telefont. Nem érdekel senkinek a véleménye, szeretek úgy lefeküdni, hogy bármikor bevihetem a szolgáltatóhoz vagy a gyártóhoz is és mindenhol "ellátnak". Így a G2-re sem 1 év LG gari van, hanem 2 év..  1 év a tartozékokra van, a telefonra 2 év.
Adtam érte (akkor!) 10k-val többet mint függetlenül, de nem izgat, ugyanis ennyiért nem veszel 1 év garanciát..  ;)
Szerintem.

Az emberek szeretnek drágábban vásárolni, kevesebb gariért? Hogyisvanez, mihez ragaszkodtok?  ;)
Igen, ha emlékszel, én is rá voltam állva nagyon az OPO-ra, csak addig húzták az emberek agyát, amíg úgy voltam vele, hogy tehetnek egy szívességet, annyira nem jelent meg.

A szolgáltatói gari engem nem érdekel, csak a gyártói. És pont ez a gáz, hogy az LG-nél akkor van 2 év, ha szolgáltatónál veszed, függőn. Na ez a nem pálya. :( Én gyári garisan akarom továbbadni a jobb ár miatt a telefonjaimat, tehát csak az érdekel. Kvázi az LG kitol azokkal, akik drágán vesznek gyári garis telefont újonnan (más kérdés, hogy amúgy 2 év jótállás/szavatosság van a gyári függetlenekre is, de hogy ez lényegében mit takar, nem tudom). Sorry, világéletemben 2 év garis telefonjaim voltak és nem tudom meggyőzni magam, hogy az 1 éves is jó nekem. :D Én hibám tudom.  :oops:

EDigital az egyik legdrágább, G2-t rég nem forgalmazzák, ezért nem összehasonlítható szerintem. Amúgy úgy tudom, hogy a legtöbb mai telefont nem lehet unlockolni (főleg nem gari maradósan), ergo nekem nem jöhet szóba. Plusz forintosítható és időbeli hátrányt szenvednek későbbi eladáskor a függő modellek. Telenorosként szexuálhatom a többi szolgáltatónál lévő használhatóbb árakat. :'( :D

Én eddig mindig úgy vettem telefont, hogy olcsóbb volt GSM bótban két év gyári garival mint bármelyik szolgáltatónál.

És hogy ON is legyek: az életben nem hallottam a TDD, FDD hálózatokról.  :shock:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6806 Dátum: 2014, 08 20, 19:53:50 »
Igen, ha emlékszel, én is rá voltam állva nagyon az OPO-ra, csak addig húzták az emberek agyát, amíg úgy voltam vele, hogy tehetnek egy szívességet, annyira nem jelent meg.

A szolgáltatói gari engem nem érdekel, csak a gyártói. És pont ez a gáz, hogy az LG-nél akkor van 2 év, ha szolgáltatónál veszed, függőn. Na ez a nem pálya. :( Én gyári garisan akarom továbbadni a jobb ár miatt a telefonjaimat, tehát csak az érdekel. Kvázi az LG kitol azokkal, akik drágán vesznek gyári garis telefont újonnan (más kérdés, hogy amúgy 2 év jótállás/szavatosság van a gyári függetlenekre is, de hogy ez lényegében mit takar, nem tudom). Sorry, világéletemben 2 év garis telefonjaim voltak és nem tudom meggyőzni magam, hogy az 1 éves is jó nekem. :D Én hibám tudom.  :oops:

EDigital az egyik legdrágább, G2-t rég nem forgalmazzák, ezért nem összehasonlítható szerintem. Amúgy úgy tudom, hogy a legtöbb mai telefont nem lehet unlockolni (főleg nem gari maradósan), ergo nekem nem jöhet szóba. Plusz forintosítható és időbeli hátrányt szenvednek későbbi eladáskor a függő modellek. Telenorosként szexuálhatom a többi szolgáltatónál lévő használhatóbb árakat. :'( :D

Én eddig mindig úgy vettem telefont, hogy olcsóbb volt GSM bótban két év gyári garival mint bármelyik szolgáltatónál.

És hogy ON is legyek: az életben nem hallottam a TDD, FDD hálózatokról.  :shock:
Két ember, két helyzet, két nézet. Szép is ez. Respect.  :-* O->-

Mondjuk az OPO (má hogyne emlékeznék) tényleg kicsit "elmehetnek a ..ba" feeling volt. De látod, beérett.

Hálózat ügyben megnyugtatlak (szegény Csonkasz), szintúgy fingom sincs...  ::) ;D Remélem vki okos is beleszól, és segít.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #6807 Dátum: 2014, 08 20, 20:19:02 »
Két ember, két helyzet, két nézet. Szép is ez. Respect.  :-* O->-

Mondjuk az OPO (má hogyne emlékeznék) tényleg kicsit "elmehetnek a ..ba" feeling volt. De látod, beérett.

Hálózat ügyben megnyugtatlak (szegény Csonkasz), szintúgy fingom sincs...  ::) ;D Remélem vki okos is beleszól, és segít.
Pontosan! Anyum is mindig azt mondja, milyen marha uncsi lenne az élet, ha mindenkinek ugyanúgy zajlana.  :D :ok: O->-

(Megjegyzem amúgy most a folyamatosan nézett telefonok listájában ezek szerepelnek (én általában racionális és nem érzelmi alapon döntök ilyen témában): LG G3, S5, Note 3.)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6808 Dátum: 2014, 08 20, 20:51:52 »
Pontosan! Anyum is mindig azt mondja, milyen marha uncsi lenne az élet, ha mindenkinek ugyanúgy zajlana.  :D :ok: O->-

(Megjegyzem amúgy most a folyamatosan nézett telefonok listájában ezek szerepelnek (én általában racionális és nem érzelmi alapon döntök ilyen témában): LG G3, S5, Note 3.)
:ok: :)

G3 - várd meg a már kiadott Adreno négyszáz akármennyi GPU - val szerelt változatot, mert a jelenleginél sztem az 1440 x 2560 pixel (534 ppi) agyonvágja a hardvert. Bőven elég lett volna egy FHD screen. A javítottba bele gyömöszölték a létező legnagyobb Adreno GPU - t, no röcc, no hiba.  Mint telefon, a metál fekete (az én véleményem szerint) a legszebb készülék a piacon.  :taps:

S5 - nagyon jó telefon, nem néztem nagyon utána, hozza a színvonalat, ha jól informált vagyok, végre szoftveresen is rendben van. IP 67 - a mai kor egyik legjobb ficsörje.

N3 - szintén gyönyörű, nagyon jó gép. Az ár / értek aránya + daily use kihasználása aggasztott.  Az ára és a mérete ami lehúzta (nekem!) a dolgot. Meg egy kicsit a Samu hozzá állása sem szív melengető, de hát ezt tudod, érzed..

Nekem akkor még az S4 is képben volt, de áldom az eget.. (bocsi userek)

Az LG szoftveresen kiváló munkát végez, tényleg le a kalappal. Nagyon szerethető, teljesen meg vagyok elégedve. Egy páran segítettek a választásban, és egy pillanatig nem bántam meg. Ez a vékony káva meg? Nem tudnék nélküle élni.. ;D

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #6809 Dátum: 2014, 08 20, 21:29:40 »
G3 - várd meg a már kiadott Adreno négyszáz akármennyi GPU - val szerelt változatot, mert a jelenleginél sztem az 1440 x 2560 pixel (534 ppi) agyonvágja a hardvert. Bőven elég lett volna egy FHD screen. A javítottba bele gyömöszölték a létező legnagyobb Adreno GPU - t, no röcc, no hiba.  Mint telefon, a metál fekete (az én véleményem szerint) a legszebb készülék a piacon.  :taps:
Lesz olyan? Wow, utánanézek milyen néven jön, nem sürgős a csere, csak bizseregnek az ujjaim már valami másra.  :D

S5 - nagyon jó telefon, nem néztem nagyon utána, hozza a színvonalat, ha jól informált vagyok, végre szoftveresen is rendben van. IP 67 - a mai kor egyik legjobb ficsörje.
Igen, tuti tök jó, csak épp 4 éve Galaxy-zom (és unom :oops:)

N3 - szintén gyönyörű, nagyon jó gép. Az ár / értek aránya + daily use kihasználása aggasztott.  Az ára és a mérete ami lehúzta (nekem!) a dolgot. Meg egy kicsit a Samu hozzá állása sem szív melengető, de hát ezt tudod, érzed..
Akinek van ismerősöm (többnek is), mind imádja nagyon, ám nagyon drága jelenleg, még használtan is. Hátha az N4 megjelenésével esik vmit az ára... (Hiába na a nyaralás elvitte pont az új telefonravalót :D )

Az LG szoftveresen kiváló munkát végez, tényleg le a kalappal. Nagyon szerethető, teljesen meg vagyok elégedve. Egy páran segítettek a választásban, és egy pillanatig nem bántam meg. Ez a vékony káva meg? Nem tudnék nélküle élni.. ;D
:taps: :D :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6810 Dátum: 2014, 08 20, 21:39:57 »
Lesz olyan? Wow, utánanézek milyen néven jön, nem sürgős a csere, csak bizseregnek az ujjaim már valami másra.  :D
Igen, tuti tök jó, csak épp 4 éve Galaxy-zom (és unom :oops:)
Akinek van ismerősöm (többnek is), mind imádja nagyon, ám nagyon drága jelenleg, még használtan is. Hátha az N4 megjelenésével esik vmit az ára... (Hiába na a nyaralás elvitte pont az új telefonravalót :D )
 :taps: :D :ok:
Nem a Snapdragon 805 a lényeg (itt már sztem tök mindegy, így is bivalyerős), hanem az Adreno 420, ami vigyorogva viszi az 534ppi-t. ;)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #6811 Dátum: 2014, 08 20, 21:47:06 »
Nem a Snapdragon 805 a lényeg (itt már sztem tök mindegy, így is bivalyerős), hanem az Adreno 420, ami vigyorogva viszi az 534ppi-t. ;)

Köszi igen ezeket a cikkeket találtam meg én is, akkor további várakozásra fel!  :D :p

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
« Reply #6812 Dátum: 2014, 08 30, 09:22:23 »
Nem tudom, hogy milyen hálózati megkülönböztetésre gondolsz. Mások a GSM és mások mondjuk az LTE megkülönböztetései. Az itthoni telefonáláshoz WCDMA verziót keress!

GT-I9100 (Wanam 14.1 - Dori 8.43), MK802IV (Neomode 1.9a), Measy U2C (Finless 1.7)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #6813 Dátum: 2014, 08 30, 10:04:43 »
Köszi igen ezeket a cikkeket találtam meg én is, akkor további várakozásra fel!  :D :p
s5 öt se nézd le,én is s1 óta s-ezek ;) ez végre telitalálat,föleg nálad aksi,mindent visz,ha nem látom el se hiszem,gyors mint atom,ezt megcsinálták végre samuék.ideje volt már.

per pill semmire se cserélném :D pedig elötte átnéztem jó pár telót,nem ezt akartam én,g3-at,de minden szempontbol ez gyözött, mind ellen.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6814 Dátum: 2014, 08 30, 10:10:25 »
s5 öt se nézd le,én is s1 óta s-ezek ;) ez végre telitalálat,föleg nálad aksi,mindent visz,ha nem látom el se hiszem,gyors mint atom,ezt megcsinálták végre samuék.ideje volt már.

Szép eredmény, telefonként... Net nélkül, 2 nap alatt, 1,5 óra screen - el szerintem a G2 két hétig ketyegne, de nyilván nem ezért veszi az ember, csak telefonnak kicsit drága. :) Nekem a 1,5 - 2 óra ebéd előtt megvan. ;)

Attól függetlenül respect a samunak, láthatóan remekül összerakták az S5-t, és az akkuideje is parádés.  :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #6815 Dátum: 2014, 08 30, 10:15:06 »
Szép eredmény, telefonként... Net nélkül, 2 nap alatt, 1,5 óra screen - el szerintem a G2 két hétig ketyegne, de nyilván nem ezért veszi az ember, csak telefonnak kicsit drága. :) Nekem a 1,5 - 2 óra ebéd előtt megvan. ;)

Attól függetlenül respect a samunak, láthatóan remekül összerakták az S5-t, és az akkuideje is parádés.  :ok:
g2 az jó teló,tudom van :D net meg nálam csak akkor megy ha kell.s4 et kihagytam,de ez a legjobb s idáig,g2 öt nem akartam megint,de 2 hét g3 után,ez megváltás ,sajna,pedig,hogy vártam,de kijelző ,megöli,olyan szépen rajzolja újra a launchert,stb,ennyi pénzért nem köll.melegszik,stb,elég volt ebböl,itt nincs,ezért maradt s5.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #6816 Dátum: 2014, 09 06, 12:36:50 »
Üdv társak. Sajnálatos módon kinyírták a foursquaret. Régi verziót hogyan tudnám úgy visszarakni, hogy ne akarja letölteni velem a swarmot? Simán szedjek le egy régi apk.-t? Attól tartok, akkor sem fogja engedni a check in-t ha pl én keresek rá a listából. Ugye amit felajánl, oda be lehet csekkolni swarm nélkül is

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Atek

• PFC Fan
  • PDA: Prestigio
  • PDA ROM: 4.0
« Reply #6817 Dátum: 2014, 09 21, 12:50:26 »
Üdv!

Az a problémám hogy a Prestigio típusú táblán nem jön be a recovery menü,nem is indul el csak az első üdvözlő képernyőt adja ki.Van valakinek ötlete így hogy tudnám újra elindítani?
Rootolva volt.Ha szervizbe küldöm mire számíthatok?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #6818 Dátum: 2014, 09 21, 18:20:43 »
Üdv!

Az a problémám hogy a Prestigio típusú táblán nem jön be a recovery menü,nem is indul el csak az első üdvözlő képernyőt adja ki.Van valakinek ötlete így hogy tudnám újra elindítani?
Rootolva volt.Ha szervizbe küldöm mire számíthatok?
Hali!
Az eszköz saját topicjába írj kérlek, és töltsd ki rendesen a profilod mert nem derül ki h milyen típus. You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #6819 Dátum: 2014, 09 26, 08:30:21 »

Használ valaki ilyen programot az ASUS berkein kívül is, azaz, hogy a Windowsos számítógéphez dokkolt (vagy adatkábellel csatlakoztatott) androidos telefont a PC monitorján megjelenítsem, és egérrel kezeljem?

Hirtelen ezeket találtam: SnapPea, Vibosoft AMM

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #6820 Dátum: 2014, 09 29, 13:30:37 »
Sziasztok,
Vettem bluetooth billentyűzetet a  Galaxy Note 10.1 (N8010)-hez, fel is ismerik egymást ügyesen,
de nem bírom rávenni, hogy magyar ékezetes betűket jelenítsen meg. A billentyűzet direkt ilyen.
A beállításoknál a nyelv magyarra van állítva.

Tudnátok segíteni, hogy mit és hol kéne még variálni, hogy magyar betűkészletből válasszon?

Köszönöm!  :ima:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #6821 Dátum: 2014, 09 29, 13:38:17 »
Sziasztok,
Vettem bluetooth billentyűzetet a  Galaxy Note 10.1 (N8010)-hez, fel is ismerik egymást ügyesen,
de nem bírom rávenni, hogy magyar ékezetes betűket jelenítsen meg. A billentyűzet direkt ilyen.
A beállításoknál a nyelv magyarra van állítva.

Tudnátok segíteni, hogy mit és hol kéne még variálni, hogy magyar betűkészletből válasszon?

Köszönöm!  :ima:

A készülék topikjában több esélyed lenne. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető newl

« Reply #6822 Dátum: 2014, 09 29, 13:45:56 »
A készülék topikjában több esélyed lenne. :)

Oda is írtam, de ahogy nézem arra már ezer éve nem járt senki. Így megpróbálkoztam itt, ahol van élet :)

Nem elérhető newl

« Reply #6823 Dátum: 2014, 09 29, 21:35:29 »
Köszönöm, estére rájöttem a megoldásra egyedül  :ok:

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
  • PDA: Honor 6
« Reply #6824 Dátum: 2014, 09 30, 07:52:48 »
Köszönöm, estére rájöttem a megoldásra egyedül  :ok:

És mi volt a megoldás?
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6