A lehetőségeim végesek, ilyen max 60 ezres árkategóriában nézelődöm. Új és elsősorban független készüléket szeretnék valószínű KP.-ért mert sajnos még hűségem van az előfizetésemre és addig nem tudok új telefont venni a szolgáltatómtól. De ha mégis tudnák, nekem T függő telefon is megfelelő lenne. Szeretnék rá root-ot mindenképpen. Egyedi romot nem feltétlenül, ha a gyári stabilan fut, kigyomlálom belőle a fölösleges appokat és nekem jó a gyári is. A tévém az Samsung F 6400. NFC pedig olyan okból kellene hogy ha pl. egy wees streamet nézek a telefonon akár tv adást, azt NFC-n keresztül megtudjam jeleníteni a tévén. Ezen a G2-n nemtudom szoktál e rádiót hallgatni, mert én (lehet egyedül vagyok) de azért szeretném ha a samsung minőségét legalább hozná rádióvételben ez az LG G2. Néztem egy youtube videót de ott nagyon leszerepelt a rádióvétele a készüléknek. Nálad ez samsungal összehasonlítva egy gyengén fogható rádiónál ugyan arról a helyről milyen minőségű? Te amugy személy szerint 60 ezres kategóriában mit ajánlanál? LG G2 mini, vagy esetleg Sony Xperia SP, vagy Z?
Ha kell a root, akkor a Samsung ki is esett.
Az xperia Z és a G2 mini között 2 méret különbség is van, szóval nem mindegy, kicsi tepsi vagy nagy tepsi kell.
A T-nél attól függ, hogy tudsz-e venni telefont, hogy milyen szintű ügyfél vagy, ha arany, akkor egy részleted lehet és egy upgrade-ed, míg ha platina, akkor mindegyikből kettő.
Rádiót nem tudom, csak a kocsiban szól, amíg beérek, meg haza. Ha mégis kell, akkor a rádiós BT fülest használom, az úgyis a fülemen van egész nap.
Én biztos nem venném meg a Sony-t, mert nem fizetem ki érte a +15% név felárat. Ha kicsi kellene akkor G2 mini, ha nagy, akkor G2 vagy G3.
Ha méretben nem akarsz fölé menni, akkor