2024, 12 19, 13:03:05

Szerző Téma: Android - Általános  (Megtekintve 849830 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Android - Általános
« Reply #6775 Dátum: 2014, 07 31, 21:37:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A lehetőségeim végesek, ilyen max 60 ezres árkategóriában nézelődöm. Új és elsősorban független készüléket szeretnék valószínű KP.-ért mert sajnos még hűségem van az előfizetésemre és addig nem tudok új telefont venni a szolgáltatómtól. De ha mégis tudnák, nekem T függő telefon is megfelelő lenne. Szeretnék rá root-ot mindenképpen. Egyedi romot nem feltétlenül, ha a gyári stabilan fut, kigyomlálom belőle a fölösleges appokat és nekem jó a gyári is. :) A tévém az Samsung F 6400. NFC pedig olyan okból kellene hogy ha pl. egy wees streamet nézek a telefonon akár tv adást, azt NFC-n keresztül megtudjam jeleníteni a tévén. Ezen a G2-n nemtudom szoktál e rádiót hallgatni, mert én (lehet egyedül vagyok) de azért szeretném ha a samsung minőségét legalább hozná rádióvételben ez az LG G2. Néztem egy youtube videót de ott nagyon leszerepelt a rádióvétele a készüléknek. Nálad ez samsungal összehasonlítva egy gyengén fogható rádiónál ugyan arról a helyről milyen minőségű? :)  Te amugy személy szerint 60 ezres kategóriában mit ajánlanál? LG G2 mini, vagy esetleg Sony Xperia SP, vagy Z?

Ha kell a root, akkor a Samsung ki is esett.
Az xperia Z és a G2 mini között 2 méret különbség is van, szóval nem mindegy, kicsi tepsi vagy nagy tepsi kell.
A T-nél attól függ, hogy tudsz-e venni telefont, hogy milyen szintű ügyfél vagy, ha arany, akkor egy részleted lehet és egy upgrade-ed, míg ha platina, akkor mindegyikből kettő.
Rádiót nem tudom, csak a kocsiban szól, amíg beérek, meg haza. Ha mégis kell, akkor a rádiós BT fülest használom, az úgyis a fülemen van egész nap.
Én biztos nem venném meg a Sony-t, mert nem fizetem ki érte a +15% név felárat. Ha kicsi kellene akkor G2 mini, ha nagy, akkor G2 vagy G3.
Ha méretben nem akarsz fölé menni, akkor
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #6776 Dátum: 2014, 07 31, 21:41:35 »
Hasonló helyzet itt is, 50-60 ezer környékén milyen androidos telefont vennétek? Lehet kifutó szériás, de használt nem. Első androidos telefonnak kéne havernak, és nem akarom, hogy falhoz vágja dühében.

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄ ▅ ▇

emagon vannak vállalható Sony-k. Xperia L, M, 50 pénz alatt. Egy gyenge pont a kijelző, de ha ráérez a droidra, úgyis jobbat fog venni, ha nem, akkor meg eladható cucc.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #6777 Dátum: 2014, 08 01, 06:38:29 »
Hasonló helyzet itt is, 50-60 ezer környékén milyen androidos telefont vennétek? Lehet kifutó szériás, de használt nem. Első androidos telefonnak kéne havernak, és nem akarom, hogy falhoz vágja dühében.

Én beleugrottam egy ASUS Zenfone 5-be, de nem bántam meg. Kb hozza a Htc One m7 szintjét, és mindennel együtt 62 ezer volt. Viszont NFC az nincs benne.

ASUS Zenfone 5-ről küldve

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #6778 Dátum: 2014, 08 01, 08:32:06 »
Ha kell a root, akkor a Samsung ki is esett.
Az xperia Z és a G2 mini között 2 méret különbség is van, szóval nem mindegy, kicsi tepsi vagy nagy tepsi kell.
A T-nél attól függ, hogy tudsz-e venni telefont, hogy milyen szintű ügyfél vagy, ha arany, akkor egy részleted lehet és egy upgrade-ed, míg ha platina, akkor mindegyikből kettő.
Rádiót nem tudom, csak a kocsiban szól, amíg beérek, meg haza. Ha mégis kell, akkor a rádiós BT fülest használom, az úgyis a fülemen van egész nap.
Én biztos nem venném meg a Sony-t, mert nem fizetem ki érte a +15% név felárat. Ha kicsi kellene akkor G2 mini, ha nagy, akkor G2 vagy G3.
Ha méretben nem akarsz fölé menni, akkor

Köszi a részletes infókat, igazából aranykártyás vagyok. Ez az upgrade pontosan mit takar? Mert ugye volt egy telefon amit részletre vettem az előfizetéshez még tavaly áprilisba 10 hónapos részlettel. De én már befizettem a törlesztőket 6 hónap alatt, nem vártam vele 10 hónapot. Persze gondolom az üzletszabályzatuk miatt hiába mondanám hogy de én már mikor befizettem azt a telefont, nem vehetnék újat még részletre. Ez mondjuk némileg bánt, mert most jelenleg kp.-ba nincs 60 ezrem és tetszik az LG G2 mini. Tegnap odáig jutottam hogy tesztek sorozatát nézegettem Samsung s4 minit hasonlítottam LG G2 minihez, majd ugyan ezt az LG G2 minit egy Coolpad F1 tepsifonnal amelyről azt mondják irtó jó képeket készít. Mondjuk kinagyítva azokat a képeket, szerintem LG G2 mini szintet hozza hiába 13 megapixel az F1 kamerája. Ha nagyon szőrös szívű akarok lenni, akkor elfogadom én azt is ha 5 colos a kijelző, ezen ne múljon hogy most 4.6-4.8 vagy 5 col. Bár hozzáteszem azért tegnap haverom áthozta az ő S4 telefonját és kapásból kipróbáltam hogy az én tenyerem átéri e az 5 colos kijelzőt. Sajnos úgy nem érte át egy az egyben, csak ha mozgattam kicsit a tenyerem. Bár ez még talán némi kényelmetlenség árán kivételezhető lenne. Na de az NFC...az első csalódás. Sosem használtam még, így nem tudtam a samsung TV-vel összepárosítva milyen lesz. Konkrétan mikor rácsatlakoztunk, a képernyő közepén megjelent a telefon képernyője a maga miniatűr felbontásában. Én azt gondoltam hogy kiteszi fullhd-ra a képet. Ezek szerint rosszul gondoltam. :) Szóval szerintem NFC nélkül is meglennék én, ezért is szemezek a Coolpad F1 készülékkel. Bár a support inkább az LG G2 mini mellett szól.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #6779 Dátum: 2014, 08 01, 12:29:58 »
emagon vannak vállalható Sony-k. Xperia L, M, 50 pénz alatt. Egy gyenge pont a kijelző, de ha ráérez a droidra, úgyis jobbat fog venni, ha nem, akkor meg eladható cucc.

Köszi, a Sony Xperia L-t nézegette ő is, korrekt készüléknek néz ki. Még egy iPhone 4s merült fel benne, de megmondtam, hogy én 5-ösnél régebbit már nem vennék, meg amúgy is túlárazott.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető rtitusz

« Reply #6780 Dátum: 2014, 08 01, 12:30:31 »
Én beleugrottam egy ASUS Zenfone 5-be, de nem bántam meg. Kb hozza a Htc One m7 szintjét, és mindennel együtt 62 ezer volt. Viszont NFC az nincs benne.

ASUS Zenfone 5-ről küldve

Meglesem, köszi, jól hangzik.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #6781 Dátum: 2014, 08 05, 10:41:26 »
Hali!
Esetleg akinek 4.4.2 gyári rom van és rootolta már az megtudná mondani hogy a system/app mappából hova tűntek a contact.apk az sms.apk és társai ???  :shock: A kamera és gmail-en kívül az említetteket nem találom!  :hmm: :oops: Már egy párszor átpörgettem pedig....
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #6782 Dátum: 2014, 08 05, 10:46:59 »
Hali!
Esetleg akinek 4.4.2 gyári rom van és rootolta már az megtudná mondani hogy a system/app mappából hova tűntek a contact.apk az sms.apk és társai ???  :shock: A kamera és gmail-en kívül az említetteket nem találom!  :hmm: :oops: Már egy párszor átpörgettem pedig....
Nah...közben meg is találtam!Hát persze hogy megint máshol van! :hmm: :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #6783 Dátum: 2014, 08 07, 17:13:43 »
Nem tudtam hol tegyem fel a kérdést, ezért felteszem itt. :)
Tudja valaki, hogy a telefon akksijának jót tesz-e, ha folyamatosan autós töltőn van navigáció közben (ha mondjuk folyamatosan 100% a töltöttség) vagy inkább hagyni kell merülni és akkor kell rádugni a töltőre, ha már szükséges?
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető obaggio

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #6784 Dátum: 2014, 08 07, 21:49:14 »
Tudja valaki, hogy a telefon akksijának jót tesz-e, ha folyamatosan autós töltőn van navigáció közben (ha mondjuk folyamatosan 100% a töltöttség) vagy inkább hagyni kell merülni és akkor kell rádugni a töltőre, ha már szükséges?
Az úgy jó ha navigáció közben töltőn van.

Sent from my Prestigio 4040 using Tapatalk PRO

Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #6785 Dátum: 2014, 08 08, 21:22:32 »
Hagyd töltőn, mert megeshet, hogy a telefonod gyári töltőáram korlátozásai miatt navi meg minden közben még ha töltöd is merül a telefon :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #6786 Dátum: 2014, 08 08, 21:44:02 »
Hagyd töltőn, mert megeshet, hogy a telefonod gyári töltőáram korlátozásai miatt navi meg minden közben még ha töltöd is merül a telefon :D

Mint nekem :D 1A-s van Note 3 hálózati 2A :D lassan de merül folyamatosan :( Hosszú úton szivacs :D

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lamberd

• PFC Fan
« Reply #6787 Dátum: 2014, 08 14, 22:39:40 »
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni töröltem pár  parkolási SMS- t a HTC ONE S - rol, tudja valaki hogy lehet vissza állítani.

Lamberd

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
  • PDA: Honor 6
« Reply #6788 Dátum: 2014, 08 15, 11:57:42 »
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy okostelefon, amelyen jól nevelten a telefonszámok, a google fiókomban vannak elmentve. Szükségem lenne ezen kapcsolatok lementése, egy teljesen butatelefon sim kártyájára. Hogyan tudom megoldani?

Előre is köszi.

Miauut
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #6789 Dátum: 2014, 08 16, 09:44:15 »
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy okostelefon, amelyen jól nevelten a telefonszámok, a google fiókomban vannak elmentve. Szükségem lenne ezen kapcsolatok lementése, egy teljesen butatelefon sim kártyájára. Hogyan tudom megoldani?

Előre is köszi.

Miauut
Mennyire buta? Mert egy bt nekem még buta telefon kategóriába tartozik :D
Am valahol asszem van sim-re másolás opció benne... :)
De ha nincs is, exportáld vcf-be és azt minden program kezeli, dugd rá a butatelefont gépre és importáld rá a vcf-et  :ok:

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
« Reply #6790 Dátum: 2014, 08 16, 13:19:37 »
Mennyire buta? Mert egy bt nekem még buta telefon kategóriába tartozik :D
Am valahol asszem van sim-re másolás opció benne... :)
De ha nincs is, exportáld vcf-be és azt minden program kezeli, dugd rá a butatelefont gépre és importáld rá a vcf-et  :ok:

Az a gond, hogy sim kártyára kellene menteni a számokat, de esélyt sem ad rá. Egy tételt tudok vcf-ként menteni, de azt sem tudom a simre áthelyezni.

Miauut
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #6791 Dátum: 2014, 08 18, 13:33:44 »
Az a gond, hogy sim kártyára kellene menteni a számokat, de esélyt sem ad rá. Egy tételt tudok vcf-ként menteni, de azt sem tudom a simre áthelyezni.

Miauut

Play: Contact 2 sim :) ez minden névjegyet át tesz Simre egyszerre...és persze vissza fele is tudja :)

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
« Reply #6792 Dátum: 2014, 08 18, 18:37:04 »
Play: Contact 2 sim :) ez minden névjegyet át tesz Simre egyszerre...és persze vissza fele is tudja :)

Köszönöm szépen.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #6793 Dátum: 2014, 08 20, 13:56:29 »
Sziasztok!

Nem kifejezetten ide tartozik sztem, de nem találtam jobb topikot a problémámnak.

Kellene vennem valami olcsóbb telefont az egyik gyerekemnek. Gondoltam kínából vennék valami ilyesmit: You are not allowed to view links. Register or Login

De most, hogy jobban elkezdtem nézegetni ezeket, több helyen is találkoztam a TDD, FDD hálózati megkülönböztetéssel.
Melyik működik itthon? Vagy mindegy? Vagy nagyon nem mindegy?

Szóval ha ebben tudna valaki valami okosat mondani, nagyon megköszönném.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #6794 Dátum: 2014, 08 20, 14:07:00 »
Sziasztok!

Nem kifejezetten ide tartozik sztem, de nem találtam jobb topikot a problémámnak.

Kellene vennem valami olcsóbb telefont az egyik gyerekemnek. Gondoltam kínából vennék valami ilyesmit: You are not allowed to view links. Register or Login

De most, hogy jobban elkezdtem nézegetni ezeket, több helyen is találkoztam a TDD, FDD hálózati megkülönböztetéssel.
Melyik működik itthon? Vagy mindegy? Vagy nagyon nem mindegy?

Szóval ha ebben tudna valaki valami okosat mondani, nagyon megköszönném.
Szia!

A hálózathoz majd valaki hozzáértő szól.

A vétel. Ezt tudtad?:

Nem kevesen választják...  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6795 Dátum: 2014, 08 20, 14:50:45 »
Ez a link az előbb lemaradt.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #6796 Dátum: 2014, 08 20, 15:54:58 »
Ez a link az előbb lemaradt.

Azért a hivatalos, 93 ezer forintos OPO árból az EDigitalnál lazán 130 ezer lett...  >:(

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6797 Dátum: 2014, 08 20, 15:57:46 »
Azért a hivatalos, 93 ezer forintos OPO árból az EDigitalnál lazán 130 ezer lett...  >:(
A cikk alján : OnePlus One: 129 900 forint

Vedd figyelembe hogy magyar garancia, no meg az a fránya ÁFA..

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #6798 Dátum: 2014, 08 20, 16:00:25 »
A cikk alján : OnePlus One: 129 900 forint

Vedd figyelembe hogy magyar garancia, no meg az a fránya ÁFA..
Igaz, de ennyiért már mást vesz itthon az ember sztem.  :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6799 Dátum: 2014, 08 20, 17:06:05 »
Igaz, de ennyiért már mást vesz itthon az ember sztem.  :)
Ezt ugye pont Te sem gondolod komolyan...  O->-

- Qualcomm Snapdragon 801 / MSM8974AC - QuadCore 2.5 Ghz
- 3 GB RAM
- Adreno 330
- 5.5" FHD 1080 x 1920 pixel (401 ppi)
- örök életben folyamatosan (szinte naponta) frissülő 4.4.4 KitKat CyanogenMod = remek optimalizáció.
- nincs szoftveres bilincs a kezeden!
- 13 MP Kamera ( G+ -on találsz pl. vak sötétben készített fotókat, amiket kb. csak a G3 lézeres autofókusz tud produkálni...)
- nem kis You are not allowed to view links. Register or Login
- etc., etc.,

Mutassál még egyet ennyiért ami minimum ezt tudja.  ;)

De lehet végülis igazad van, akinek nem egy ár / érték arányos jó telefon kell hanem pl. egy név, az vegyen mást.
Nekem ma kéne vennem, azonnal...