2024, 12 23, 22:32:00

Szerző Téma: Android - Általános  (Megtekintve 850267 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Android - Általános
« Reply #6750 Dátum: 2014, 07 07, 22:31:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én egy yoobao megic cube 10400-at használok, You are not allowed to view links. Register or Login lehet kapni a II-es változatot, az már 13000 mah.
Előnye:
-Usb csati, mindent fogad aminek elég 1 amper.
-Micro usb töltö csati, bármivel lehet tölteni ami micro usb vég.
-Van rajta töltés kijelző
-Van rajta zseblámpa led
-Merítésnél nem melegszik
-100% után automatikusan lekapcsol az akku, nem merül fölöslegesen.
Hátrányok:
-Ha kis áramigényű dolgot akarsz vele tölteni, az automatika lekapcsol mert azt gondolja h feltöltődött a cucc
-akkora mint egy telefon csak 2-3x vastagabb (méretek a linken)
-nem lehet rajta áttölteni (egyszerre tölteni a külső akkut töltőről és telefont tölteni a külső akkuról)

Én mindig viszem magammal ha van nálam táska, és bizony nagyon csúnyán néznek rám amikor nap végére mindenki lemerült, én meg vígan csapatom az asphaltot max fényerőn :D
Sátorozásnál nagy előny, nem kell a napelemes töltővel bohóckodni.
Napi használatban ~3x töltöm 100-ra vele a telefont (s2 gyári akku 1650 mah + töltés közben elfogyott energia ami általában nagy áramigényű játék ;))
Köszi a segítséget! Ezen már el tudok indulni!  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető bg5

• PFC Fan
  • PDA: Huawei G300
  • PDA ROM: Cyanongemod 9 Nightly
« Reply #6751 Dátum: 2014, 07 08, 04:55:03 »
Melyik topickban találom meg azt hogy hogy kell a pc ről feltenni romot a telóra? Ha bekapcs és rádugom a gépre kiírja hogy android de fojamatosan a telepítőlemezt akarja. Mint említettem téglásított egyelőre a készülék. Valahogy jó lenne vidsszahozni az élők sorába. Pc-ről még soha nem csináltam ijet, így gőzöm nincs hogy milyen program kell hozzá,vagy hogy álljak neki egyálltalán. (Huawei y200) Bocs hogy újra ide írtam de nagyon jó lenne megoldani a problémát.:(

Küldve az én U8510-emről

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #6752 Dátum: 2014, 07 08, 07:18:13 »
Melyik topickban találom meg azt hogy hogy kell a pc ről feltenni romot a telóra? Ha bekapcs és rádugom a gépre kiírja hogy android de fojamatosan a telepítőlemezt akarja. Mint említettem téglásított egyelőre a készülék. Valahogy jó lenne vidsszahozni az élők sorába. Pc-ről még soha nem csináltam ijet, így gőzöm nincs hogy milyen program kell hozzá,vagy hogy álljak neki egyálltalán. (Huawei y200) Bocs hogy újra ide írtam de nagyon jó lenne megoldani a problémát.:(

Küldve az én U8510-emről

Ha itt nincs saját topikja, akkor XDA.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető obaggio

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #6753 Dátum: 2014, 07 15, 19:32:59 »
Miért van az, hogy ha a aksi lemerült 15 %alá, akkor a következő feltöltés gyorsan lemerült? Greenify t használok és nem szokott merülni csak maximum 10_15 %öt.

Sent from my Prestigio 4040 using Tapatalk PRO

Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #6754 Dátum: 2014, 07 17, 09:53:30 »
Mi van akkor, ha az új recovery installal eltűnt minden (HTC One Mini) és nincs csak belső tárhely, amin viszont nincs custom ROM éppne, de már az eredeti rom sincs rajta (most épp semmi rendszer nincs rajta) és még mindehhez egy full wipe is volt....  :ok:
Van lehetőség a recoveryn keresztül rom.zip-et tenni rám (valami mount vagy egyéb) vagy kuka a telefon?  :hmm:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #6755 Dátum: 2014, 07 17, 10:24:19 »
Mi van akkor, ha az új recovery installal eltűnt minden (HTC One Mini) és nincs csak belső tárhely, amin viszont nincs custom ROM éppne, de már az eredeti rom sincs rajta (most épp semmi rendszer nincs rajta) és még mindehhez egy full wipe is volt....  :ok:
Van lehetőség a recoveryn keresztül rom.zip-et tenni rám (valami mount vagy egyéb) vagy kuka a telefon?  :hmm:
A HTC topikban nteeb kolléga ADB leírását olvasd el. Esetleg ott kérdezd meg, készülék specifikusan ott fogsz érdemi/helyes választ kapni.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

• PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #6756 Dátum: 2014, 07 17, 12:41:56 »
A HTC topikban nteeb kolléga ADB leírását olvasd el. Esetleg ott kérdezd meg, készülék specifikusan ott fogsz érdemi/helyes választ kapni.
Köszönöm! :ok: Nézem  :olvass:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #6757 Dátum: 2014, 07 27, 18:01:13 »
Nem tudom hogy ki tudna segíteni a következő kérdésem megválaszolásában, de azért felteszem, hátha valaki tud valami okosat mondani. :) Létezik olyan okostelefon aminek a hangminősége zene lejátszás közben kiemelkedően jó? Mert volt nekem samsung s3 minim, annak nagyo doboz hangja volt a gyári samsung fülessel, aztán lecseréltem egy sony xperia mini pro-ra és ennek egész jó hangja van, viszont most sajnos az a gondom hogy kevés már ez a telefon arra amire használni szeretném. Így hamarosan lehet lecserélném egy erősebb hardwerrel rendelkező telefonra. Viszont sűrűn hallgatok zenéket, és szeretném ha nem doboz hangú lenne, hanem dinamikusan szólna és a mélyebb hangokat is erősen tolná neki. :) Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Erősebb hardwer alatt számomra egy S4 mini szintű telefon tökéletes választás lenne.

The Captain

• Vendég
« Reply #6758 Dátum: 2014, 07 27, 18:09:52 »
Nem tudom hogy ki tudna segíteni a következő kérdésem megválaszolásában, de azért felteszem, hátha valaki tud valami okosat mondani. :) Létezik olyan okostelefon aminek a hangminősége zene lejátszás közben kiemelkedően jó? Mert volt nekem samsung s3 minim, annak nagyo doboz hangja volt a gyári samsung fülessel, aztán lecseréltem egy sony xperia mini pro-ra és ennek egész jó hangja van, viszont most sajnos az a gondom hogy kevés már ez a telefon arra amire használni szeretném. Így hamarosan lehet lecserélném egy erősebb hardwerrel rendelkező telefonra. Viszont sűrűn hallgatok zenéket, és szeretném ha nem doboz hangú lenne, hanem dinamikusan szólna és a mélyebb hangokat is erősen tolná neki. :) Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Erősebb hardwer alatt számomra egy S4 mini szintű telefon tökéletes választás lenne.
Szerintem bármelyiket hallgatod a gyári fülesével, doboz hangja lesz. Én most SGS3-at nyúzok, tökéletesen szól, fiamnak SGS2 van, az is jól nyomja a zenét, de előtte SGS1-em volt, az is szépen adta a zene hangját. A lényeg inkább, hogy milyen fejhallgatóval hallgatod, ugyanis a mai okos-telefonokban, szinte kivétel nélkül Yamaha chip van, annál ugye tudjuk, hogy nem kell jobb. Én jelenleg MyAudio típusú fejhallgatót használok, ár/minőségben közel kiváló szinten van. De pl. a nokia BT fülese is már szépen szól, igaz, az árban elég húzós (15 EFT), de legalább kicsi és vezeték nélküli. Összefoglalva, nem a telón múlik, hanem a fejhallgatón már.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6759 Dátum: 2014, 07 27, 18:21:09 »
Nekem is volt Xperia-m, igaz az st15i-m (sima mini). Így csak a Te kedvedért kibontottam az S4 Mini gyári fülesét (máig soha nem volt használva), hogy megnézzem hogyan szól, hiteles választ tudjak adni.
A füles remek, szépen szól, zenelejátszó alap samsung, de tudja amit kell.

Én azt mondom neked, menj be egy boltba, próbáld ki (magadra halgass ne másra), de ez NE tartson vissza a váltásban, szerintem nagyon jó, megéri.  ;)

Ha nem felelne meg, nagyon sokan és nagyon dicsérik a Sennheiser füleseket is.

Captain véleményével pedig teljesen egyetértek.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

« Reply #6760 Dátum: 2014, 07 27, 18:23:04 »
Szerintem bármelyiket hallgatod a gyári fülesével, doboz hangja lesz. Én most SGS3-at nyúzok, tökéletesen szól, fiamnak SGS2 van, az is jól nyomja a zenét, de előtte SGS1-em volt, az is szépen adta a zene hangját. A lényeg inkább, hogy milyen fejhallgatóval hallgatod, ugyanis a mai okos-telefonokban, szinte kivétel nélkül Yamaha chip van, annál ugye tudjuk, hogy nem kell jobb. Én jelenleg MyAudio típusú fejhallgatót használok, ár/minőségben közel kiváló szinten van. De pl. a nokia BT fülese is már szépen szól, igaz, az árban elég húzós (15 EFT), de legalább kicsi és vezeték nélküli. Összefoglalva, nem a telón múlik, hanem a fejhallgatón már.

Értem, ezt viszont örömmel hallom, mert sok oldalon olyanokat olvastam hogy a mai okostelefonoktól már ne várjunk jó hangminőséget, nem hozzák a régi sony ericsson szintet. Aztán lepődtem meg ezen a sony xperia mini pro-n hogy milyen jól szól a gyári fülessel. De akkor ezekszerint érdemes egy jó fülest venni. Akkor már csak azon kell gondolkodnom hogy hardverban ár/érték arányban milyen telefont vegyek majd, ami hozza az s4 mini szintjét és NFC képes. A túl nagy kijelzős telefonokat nem szeretem, így olyan max 5 colig néznék valamit.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #6761 Dátum: 2014, 07 27, 18:29:37 »
Nekem is volt Xperia-m, igaz az st15i-m (sima mini). Így csak a Te kedvedért kibontottam az S4 Mini gyári fülesét (máig soha nem volt használva), hogy megnézzem hogyan szól, hiteles választ tudjak adni.
A füles remek, szépen szól, zenelejátszó alap samsung, de tudja amit kell.

Én azt mondom neked, menj be egy boltba, próbáld ki (magadra halgass ne másra), de ez NE tartson vissza a váltásban, szerintem nagyon jó, megéri.  ;)

Ha nem felelne meg, nagyon sokan és nagyon dicsérik a Sennheiser füleseket is.

Captain véleményével pedig teljesen egyetértek.

Nem rossz ez a füles a képen. :) Lehet hogy S4 lesz a vége, mert ezelőtt mindig samsungom volt, bár azért szétnézek még. Az új sony okostelefonokkal kapcsolatban meg rossz tapasztalatokat olvastam a neten. Bár tény ami tény, én anélkül úgy sem venénk telefont hogy ne próbálnám ki előtte. Két magos, szóval elvileg elég is nekem, igazából annó az s3 mini is elég volt, nem akadozott szinte sosem, csak akkoriban muszáj voltam eladni és így vettem ezt az olcsóbb xperia mini pro telefont.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6762 Dátum: 2014, 07 27, 18:36:13 »
Nem rossz ez a füles a képen. :) Lehet hogy S4 lesz a vége, mert ezelőtt mindig samsungom volt, bár azért szétnézek még. Az új sony okostelefonokkal kapcsolatban meg rossz tapasztalatokat olvastam a neten. Bár tény ami tény, én anélkül úgy sem venénk telefont hogy ne próbálnám ki előtte. Két magos, szóval elvileg elég is nekem, igazából annó az s3 mini is elég volt, nem akadozott szinte sosem, csak akkoriban muszáj voltam eladni és így vettem ezt az olcsóbb xperia mini pro telefont.
Attól függ mire / hogyan szeretnéd használni. Ha átlagosnak mondott (de csúnya besorolás) felhasználó vagy, leszel, azt mondom ne térj el a Sony-tól. Nagyon jók. Kollegám a Live Walkmant cserélte Z-re, nem bánta meg, nagyon szereti. Átlagos user, azt se tudja mi az a root, főzött rom, stb. Napi e-mail, zene, navi, telefon. És nem utolsó sorban vízálló.. Nem utolsó szempont.
Van árnyoldala is a sony-nak, én mégis azt mondom, ha az ember nem akarja televágni custom romokkal (nem is nagyon lehet ugye) szerintem jó választás.
Ugyanakkor az S4 Mini is a maga nemében jó kis kütyü (itt az asztalon), nézz be a topikjába  ;) Itt ami negatívum a KNOX védelmi rendszer, és a rosszabbul optimalizált gyári rendszer mint Sony-n. 

Hogy mire kell, mire használod, mit vegyél? azt csak Te tudod..

Nem elérhető Norbosz

« Reply #6763 Dátum: 2014, 07 27, 18:50:38 »
Attól függ mire / hogyan szeretnéd használni. Ha átlagosnak mondott (de csúnya besorolás) felhasználó vagy, leszel, azt mondom ne térj el a Sony-tól. Nagyon jók. Kollegám a Live Walkmant cserélte Z-re, nem bánta meg, nagyon szereti. Átlagos user, azt se tudja mi az a root, főzött rom, stb. Napi e-mail, zene, navi, telefon. És nem utolsó sorban vízálló.. Nem utolsó szempont.
Van árnyoldala is a sony-nak, én mégis azt mondom, ha az ember nem akarja televágni custom romokkal (nem is nagyon lehet ugye) szerintem jó választás.
Ugyanakkor az S4 Mini is a maga nemében jó kis kütyü (itt az asztalon), nézz be a topikjába  ;) Itt ami negatívum a KNOX védelmi rendszer, és a rosszabbul optimalizált gyári rendszer mint Sony-n. 

Hogy mire kell, mire használod, mit vegyél? azt csak Te tudod..

Végülis átlagosnak mondott user vagyok, viszont a root mint olyan sajnos éppen most is hiányzik a telefonomról. Szeretem kipucolni a gyári romot a fölösleges appoktól amik a háttérben esetleg futnak és merítik az akkumlátort. Bár már vannak alternatív megoldások erre, én azért nem zárnám ki hogy rootoljam a telefont. :) A spirit radio nevezetű szoftvert is használtam annó, tetszett, lehet ismét használnám, csak ugye a sony xperia mini pro ami most van nekem, sajnos gyárilag lehetettlenség rootolni. A KNOX védelemről még nem hallottam, de utána fogok olvasni. Ami még azért fontos hogy árban ne szaladjon el az egekbe. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6764 Dátum: 2014, 07 27, 18:55:06 »
Végülis átlagosnak mondott user vagyok, viszont a root mint olyan sajnos éppen most is hiányzik a telefonomról. Szeretem kipucolni a gyári romot a fölösleges appoktól amik a háttérben esetleg futnak és merítik az akkumlátort. Bár már vannak alternatív megoldások erre, én azért nem zárnám ki hogy rootoljam a telefont. :) A spirit radio nevezetű szoftvert is használtam annó, tetszett, lehet ismét használnám, csak ugye a sony xperia mini pro ami most van nekem, sajnos gyárilag lehetettlenség rootolni. A KNOX védelemről még nem hallottam, de utána fogok olvasni. Ami még azért fontos hogy árban ne szaladjon el az egekbe. :)
Már miért lenne lehetetlen rootolni ? Vissza kell rakni egy GB romot, rootolni, majd rátenni az 587-es ICS - et. 

Jó az S4 mini, kukkants be oda, olvasd át a FAQ-ot.  ;)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #6765 Dátum: 2014, 07 27, 19:22:01 »
Már miért lenne lehetetlen rootolni ? Vissza kell rakni egy GB romot, rootolni, majd rátenni az 587-es ICS - et. 

Jó az S4 mini, kukkants be oda, olvasd át a FAQ-ot.  ;)

Erre a sony xperia mini pro-ra irtam hogy lehetettlen rootolni. :) Ugyanis itt zárva van a bootloader, és nem is lehet kinyitni. Elvégeztem rajta azt a tesztet amit ezen az oldalon írtak hogy idézem: "Először ellenőrizd a szerviz menüben, hogy nyitható-e a telefonod bootloader-e. A nyisd meg a telefon tárcsázóját és üsd be a *#*#7378423#*#* kódot a szerviz menü eléréséhez.
A telefon nyomj a Service info-ra, majd a Configuration-re, végül ellenőrizzük a Rooting Status-t. Ha a Bootloader unlock allowed mellet az áll, hogy Yes, akkor továbbléphetsz a következő lépésre. Ha az áll ott, hogy No, vagy hiányzik ez a rész, akkor sajnos nem nyitható a telefonod."
Idézet innen való: You are not allowed to view links. Register or Loginészülékek_bootloader-ének_nyitása
Szóval nem próbálkoztam mélyebben belevágni a dolgokba, de már nem is szándékozom. :) Még megvárom míg összegyűlik annyi pénz és akkor veszek vagy s4 minit vagy sony-t. Most épp a gsmaréna weboldalon nézem az összehasonlításokat. Kicsit az s4 mini túl van árazva a sony xperia Z-hez képest. Bár megmondom őszintén, ilyen 40 ezeres árkategóriánál drágább telefonra nem biztos hogy futni fogja. Na de majd kiderül. :) Köszi a segítséget.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #6766 Dátum: 2014, 07 27, 20:10:46 »
Értem, ezt viszont örömmel hallom, mert sok oldalon olyanokat olvastam hogy a mai okostelefonoktól már ne várjunk jó hangminőséget, nem hozzák a régi sony ericsson szintet. Aztán lepődtem meg ezen a sony xperia mini pro-n hogy milyen jól szól a gyári fülessel. De akkor ezekszerint érdemes egy jó fülest venni. Akkor már csak azon kell gondolkodnom hogy hardverban ár/érték arányban milyen telefont vegyek majd, ami hozza az s4 mini szintjét és NFC képes. A túl nagy kijelzős telefonokat nem szeretem, így olyan max 5 colig néznék valamit.
Hát nem tudom ki mit ért régi Sony Ericsson szinten, de a simbianos korszakban még a 320kbps-os zene lejátszása is bajos volt... A walkman széria sem tudott többet, és azért valljuk be h ha valaki TÉNYLEG hangminőségre megy, akkor 1: nem gyári fülest használ, 2: Nem mp3 formátumban tartja a zenéit, hanem flac-ban vagy waw-ban :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6767 Dátum: 2014, 07 27, 20:14:46 »
Hát nem tudom ki mit ért régi Sony Ericsson szinten, de a simbianos korszakban még a 320-az zene lejátszása is bajos volt... A walkman széria sem tudott többet, és azért valljuk be h ha valaki TÉNYLEG hangminőségre megy, akkor 1: nem gyári fülest használ, 2: Nem mp3 formátumban tartja a zenéit, hanem flac-ban vagy waw-ban :D
Igaz, viszont a régi jelző relatíve dolog. Pl. a W200 - as Sonym, és a Vivaz - om is nagyon szépen szóltak.  ;)

Szerk. : amíg ki nem lehelték a lelküket.  :'( :)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #6768 Dátum: 2014, 07 29, 10:13:42 »
Hali!:)
Gyors kérdés 7800mAH külsö aksi töltöt vehetek én az s4 és s3-hoz ???
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #6769 Dátum: 2014, 07 29, 17:32:41 »

Miért ne vehetnél?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #6770 Dátum: 2014, 07 29, 20:14:42 »
A mah csak a kapacitás. Ez most olyan mint ha azt kérdeznéd, h jó lesz-e egy 5l-es kanna a kiránduláshoz, hogy amikor nincs a közelben csap, akkor abból töltöd ki a vizet az üvegedbe. Minnél nagyobb a mah, annál nagyobb a kanna, annál több víz fér el benne :)
Am meg töltő áram szempontjából attól függ h melyik telóhoz jó, h mennyi áramot tud leadni maximálisan. Az enyém pl 1 A-el tud tölteni, így a 0,7 ampert befogadni képes s2-mhöz tökéletes :) S3 S4 gyári töltőjét nézd meg mennyi tudnak leadni (5v, x amper) ha az akku kisütési árama megegyezik a töltőjével vagy meghaladja, akkor jó a telóhoz :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

« Reply #6771 Dátum: 2014, 07 31, 12:32:31 »
Hát nem tudom ki mit ért régi Sony Ericsson szinten, de a simbianos korszakban még a 320kbps-os zene lejátszása is bajos volt... A walkman széria sem tudott többet, és azért valljuk be h ha valaki TÉNYLEG hangminőségre megy, akkor 1: nem gyári fülest használ, 2: Nem mp3 formátumban tartja a zenéit, hanem flac-ban vagy waw-ban :D

Persze, egyet értek veled, nekem is egy része a zenéknek a telefonomon is flac, másik része 320kbps. 128 már egy sincs. :) Régen nem hallottam meg ha szörcsögött a zene, de már üti a fülem. A szintet inkább a dinamikára értettem. Régi sony ericssonokban a gyári fülessel döngött a mély, kellemes volt a magas, és a közép is elvolt találva. Bár ugye ezek szerint ha veszek egy jó féle agyba dugós fülest az okostelefonhoz akkor bármilyen telefonnal kihozható ez a dinamika.
Viszont nézegetem a telefonokat és nem tudom eldönteni hogy a közeljövőben melyiket is vegyem. Ugye mondtátok a sony xperia Z-t hogy vízálló, viszont a TFT kijelző annyira nem szimpatikus rajta, illetve elég tepsi telefon is, az akkumulátora sem cserélhető és meg az ára is 80 körül van még. Ennél olcsóbb a Sony Xperia SP amit 60 körüli áron mérnek jelenleg ahogy néztem. Erről mi a véleményetek? Mondjuk nem mondom hogy nem lenne jó ha vízálló lenne, de ha más funkcióbeli hátrányt szenvedek emiatt akkor inkább egy nem vízállót veszek. :) Kinéztem még az LG G2 minit, és ugye még számításba veszem a Samsung S4 minit is. Nézegettem videókat is, de őszintén szólva nem tudom eldönteni hogy melyik érné meg jobban. Számomra fontos az NFC funkció is, mivel így az itthoni tv-vel össze tudnám párosítani a kijelzőjét. Továbbá fontos a minél nagyobb akkumulátor idő és a jó képmegjelenítés is.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #6772 Dátum: 2014, 07 31, 12:42:28 »
Persze, egyet értek veled, nekem is egy része a zenéknek a telefonomon is flac, másik része 320kbps. 128 már egy sincs. :) Régen nem hallottam meg ha szörcsögött a zene, de már üti a fülem. A szintet inkább a dinamikára értettem. Régi sony ericssonokban a gyári fülessel döngött a mély, kellemes volt a magas, és a közép is elvolt találva. Bár ugye ezek szerint ha veszek egy jó féle agyba dugós fülest az okostelefonhoz akkor bármilyen telefonnal kihozható ez a dinamika.
Viszont nézegetem a telefonokat és nem tudom eldönteni hogy a közeljövőben melyiket is vegyem. Ugye mondtátok a sony xperia Z-t hogy vízálló, viszont a TFT kijelző annyira nem szimpatikus rajta, illetve elég tepsi telefon is, az akkumulátora sem cserélhető és meg az ára is 80 körül van még. Ennél olcsóbb a Sony Xperia SP amit 60 körüli áron mérnek jelenleg ahogy néztem. Erről mi a véleményetek? Mondjuk nem mondom hogy nem lenne jó ha vízálló lenne, de ha más funkcióbeli hátrányt szenvedek emiatt akkor inkább egy nem vízállót veszek. :) Kinéztem még az LG G2 minit, és ugye még számításba veszem a Samsung S4 minit is. Nézegettem videókat is, de őszintén szólva nem tudom eldönteni hogy melyik érné meg jobban. Számomra fontos az NFC funkció is, mivel így az itthoni tv-vel össze tudnám párosítani a kijelzőjét. Továbbá fontos a minél nagyobb akkumulátor idő és a jó képmegjelenítés is.

Attól függ, hogy mit vegyél, hogy mik a lehetőségeid. :)
Mekkora méret a maximum? Mennyire akarsz benne turkálni? Előfizetéssel, vagy kp, függetlenül?
Ha romolni akarsz, a Samut el is felejtheted a Knox miatt. Ha a tévéd nem Samsung, akkor a samut el is felejtheted, mert csak magával kompatibiis az esetek 90%-ában. (Friss példa, a Samsung smart washer alkalmazás, ami az én G2-mön 5 másodpercnél tovább még sosem ment, míg a nejem SGSA-án vígan fut.)
Az NFC meg nem kell a tévéhez.  ;)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Norbosz

« Reply #6773 Dátum: 2014, 07 31, 17:33:39 »
Attól függ, hogy mit vegyél, hogy mik a lehetőségeid. :)
Mekkora méret a maximum? Mennyire akarsz benne turkálni? Előfizetéssel, vagy kp, függetlenül?
Ha romolni akarsz, a Samut el is felejtheted a Knox miatt. Ha a tévéd nem Samsung, akkor a samut el is felejtheted, mert csak magával kompatibiis az esetek 90%-ában. (Friss példa, a Samsung smart washer alkalmazás, ami az én G2-mön 5 másodpercnél tovább még sosem ment, míg a nejem SGSA-án vígan fut.)
Az NFC meg nem kell a tévéhez.  ;)

A lehetőségeim végesek, ilyen max 60 ezres árkategóriában nézelődöm. Új és elsősorban független készüléket szeretnék valószínű KP.-ért mert sajnos még hűségem van az előfizetésemre és addig nem tudok új telefont venni a szolgáltatómtól. De ha mégis tudnák, nekem T függő telefon is megfelelő lenne. Szeretnék rá root-ot mindenképpen. Egyedi romot nem feltétlenül, ha a gyári stabilan fut, kigyomlálom belőle a fölösleges appokat és nekem jó a gyári is. :) A tévém az Samsung F 6400. NFC pedig olyan okból kellene hogy ha pl. egy wees streamet nézek a telefonon akár tv adást, azt NFC-n keresztül megtudjam jeleníteni a tévén. Ezen a G2-n nemtudom szoktál e rádiót hallgatni, mert én (lehet egyedül vagyok) de azért szeretném ha a samsung minőségét legalább hozná rádióvételben ez az LG G2. Néztem egy youtube videót de ott nagyon leszerepelt a rádióvétele a készüléknek. Nálad ez samsungal összehasonlítva egy gyengén fogható rádiónál ugyan arról a helyről milyen minőségű? :)  Te amugy személy szerint 60 ezres kategóriában mit ajánlanál? LG G2 mini, vagy esetleg Sony Xperia SP, vagy Z?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #6774 Dátum: 2014, 07 31, 17:44:57 »
Hasonló helyzet itt is, 50-60 ezer környékén milyen androidos telefont vennétek? Lehet kifutó szériás, de használt nem. Első androidos telefonnak kéne havernak, és nem akarom, hogy falhoz vágja dühében.

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄ ▅ ▇

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One