Már miért lenne lehetetlen rootolni ? Vissza kell rakni egy GB romot, rootolni, majd rátenni az 587-es ICS - et.
Jó az S4 mini, kukkants be oda, olvasd át a FAQ-ot.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Erre a sony xperia mini pro-ra irtam hogy lehetettlen rootolni.
Ugyanis itt zárva van a bootloader, és nem is lehet kinyitni. Elvégeztem rajta azt a tesztet amit ezen az oldalon írtak hogy idézem: "Először ellenőrizd a szerviz menüben, hogy nyitható-e a telefonod bootloader-e. A nyisd meg a telefon tárcsázóját és üsd be a *#*#7378423#*#* kódot a szerviz menü eléréséhez.
A telefon nyomj a Service info-ra, majd a Configuration-re, végül ellenőrizzük a Rooting Status-t. Ha a Bootloader unlock allowed mellet az áll, hogy Yes, akkor továbbléphetsz a következő lépésre. Ha az áll ott, hogy No, vagy hiányzik ez a rész, akkor sajnos nem nyitható a telefonod."
Idézet innen való: You are not allowed to view links.
Register or
Loginészülékek_bootloader-ének_nyitása
Szóval nem próbálkoztam mélyebben belevágni a dolgokba, de már nem is szándékozom.
Még megvárom míg összegyűlik annyi pénz és akkor veszek vagy s4 minit vagy sony-t. Most épp a gsmaréna weboldalon nézem az összehasonlításokat. Kicsit az s4 mini túl van árazva a sony xperia Z-hez képest. Bár megmondom őszintén, ilyen 40 ezeres árkategóriánál drágább telefonra nem biztos hogy futni fogja. Na de majd kiderül.
Köszi a segítséget.