Igaz, hogy én csak a gmail accountomat használom szinkronizálásra, de azt szerintem nagyon pengén csinálja. Amikor a Trinityt gsync-eltem, akkor ha volt 3 változás, azt tolta 2-3 percig. Itt első bekapcsoláskor a komplett szinkron megvolt pár perc alatt, úgy hogy közben használtam a gépet. (ez trinityn nyugalmi helyzetben majd' 1 órát tartott).
Most bármit beírok a GoogleCalendarba, az kb 30 mp múlva a telefonon van.
Igen, igazad van! De ez az eset az egyetlen optimális! Bármi más áll fent, már nem működik a dolog! Nem csak a WinMo szinkronizál az Outlookra, de a Nokia és a Samsung is. Gondolom, más készülékek programja is, de én ezeket biztosan tudom! Na most! Nem Androidos készüléked volt, és most szeretnél váltani, akkor üzleti szempontból előnyös lenne ezt Neked, mint vásárlónak megkönnyíteni! Ne felejtsd el, hogy új vevőket szeretne szerezni egy frissen indult platform! Na ennek a fényében kifejezetten állíthatom, hogy ezt elB....ták! Ha okosak, akkor fordítva csinálják! Bármilyen rendszerről egy gomb nyomásra átszinkronizál a google fiókodra, de vissza már macera lenne! De most nem így van! Amikor én áttértem a HD-ről a Desire-re első körben vagy tíz próbálkozásom volt, hogy az Outlook át mennyen a Google-ra! Végül a CompanionLink fizetős program próba változata csinálta csak meg, úgy hogy jó sorrendben vannak a nevek, és minden adat átment, és nem maradt ki semmi. Ez így nem kényelmes, és nem felhasználó barát! És a végére még egyszer!!! ÉN NAGYON SZERETEM AZ ANDROIDOT! Képzeld el, aki még nem döntötte el, hogy mit érez! Ez nem segít, hogy megbarátkozzon ezzel az op.-rendszerrel.