Sziasztok.
Milestonerol irok. Tudtok valamit a pdafanclub fooldalan irt android 2.2 os-rol? Vagy esetleg valami vegleges 2.1-rol?
Feltettem a Handcent sms-t. Viszont mikor kapok sms-t, fent a Notification sorban megjelenik a gyari sms figyelmezteto is. Hogy lehet azt kikapcsolni, hogy csak a kek smilie buborek jelezzen?
Masik nagy gondom. A beepitett gyari Music lejatszo nem tetszik. Tudtok valami olzan lejatszot, ami jo is? Musicban nem tetszik, hogy mikor ujra belepek, rogton jatsza azt a zenet, amit kilepeskor nyomattam... Fontos lenne, hogy tudjak kulonbozo plazlisteket csinalni, menteni es ujra betolteni. Van 5-600 zene omlesztve a telefonomon es ezt rendszerezenm... az a folder plazer se valami jo egy winamp androidra jo lenne
Varom az otleteket...
Szep napot mindenkinek...
Az első két kérdésedet nem igazán értem?!
- Android OS 2.2 Froyo lesz Milestone-ra is, de a megjelenés időpontjára vonatkozóan nem érdemes jósólgatni, mivel hivatalosan még nem jelent meg
- Milestone-ra a 2.1 firmware már hetek óta kint van, egyes régiókban OTA letöltéssel is elérhető, én pedig leírtam, hogyan kell felflesselni a készülékre
- a gyári playerrel is lehet listákat csinálni, de a Marketben találhatsz rengeteget: Meridian Player (több verzió is), a winmo-król ismert MortPlayer, imeem Moble
- írd be a Market keresőjébe, hogy audio player és máris kidob kismilliót!
Az official SMS notifikációt külön nem tudod eltüntetni...