0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Az új os 2.2 : * javított OpenGL ES 2.0 támogatás* 10.1 Flash támogatás* optimalizált free RAM terület felszabadítása* JT fordító* színes trackball kijelzés aktiválása
Csak jönne már....
Az FM rádiót is igérik a 2.2-ben
+ n-es wifi, tiszta Kánaán lesz
Nekem már most is van. Igaz nem is használom.
Nektek nem is lesz 2.2, meg n-es wifi, meg színes trackball sem, bibibibibiiiiiiiiiiii
Vagy mégis... Bebebűűű
Kis gonosz!!!
Azért az SD-re való telepítésnek Te is örülni fogsz
Persze, természetesen. Ma írta ki először dezirém, hogy kevés a hely. Aztán átnéztem a telepített dolgokat és jó párat eltávolítottam, amit csak kíváncsiságból telepítettem, de nem használtam. Na azért maradt még pár ilyen...
Próbáld ki az Eray programot, pár megát lehet nyerni egy kis takarítással.
Általános kérdésem: Most veszek egy 8GB-os kártyát. Simán átmásolok mindent a 4esről, és menni fog?
Elvileg igen, gyakorlatilag meg puding próbája.
Majd elválik . Egyébként meg te kiraksz egy szép today képet avatar-nak, csak mikroszkópot nem mellékeltél . Pedig úgy megnézném.
halkan jelzem, ismét a csapatban egy liquiddel, de nyomkodtam ma egy desire-t is. na az sokkal jobb élőben, mint képekről
HaliKezdő android(samu i7500) tulaj vagyok.Előtte volt pár windows-os pda-m.Valaki tudna nekem segíteni romozgatásnál.Vagy pár tapasztalatot megoszthatna velem.Privátban,msn-en,vagy esetleg személyesen is ok.Előre is köszi. Üdv