0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Guerrilla Bob nagyon jó kis játék aki szereti az esztelen lövöldözést You are not allowed to view links. Register or Login
iPhone-ra van egy überbrutál jó szerepjáték, de az Istenért se ugrik be a neve! Sajnos Androidra még nincs, de reménykedem benne, hogy lesz rá valamilyen port! (Aki tud valamilyen jó 3D-s RPG-szerűséget droidra, az kérem szóljon!
Nem tud valaki megoldást arra, h a live holdem pro tökéletesen jelenjen meg táblagépen? Az asztalhoz ülve levágja a kép alsó részét és nem látszanak a akció-gombok. Flyeren is és folion is ilyen.
Live holdem poker pro dragonplay-től? A500-ason nincs gond vele (1280x800, Honeycomb 3.1)
Még amikor megjelent az első galaxy tab,akkor volt valami program ami teljes kijelzőn tudta megjeleníteni a kisebb kijelzőre készült alkalmazásokat.Azt már nem tudom mi volt a neve ennek a programnak de talán az lehet a megoldás.
You are not allowed to view links. Register or Login
spareparts-el lehet ezt megoldani. a galaxy tab tesztemben benne van a leírás, meg sztem a tab faq-ban is
igen, azt már próbáltam (compatibility mode), de nem vált be
Tudtok olyan jatekot, amit 2 sgs-en parban jatszhato? Bluetooth-on vagy wifin keresztul.___________________________________a Tapatalk, az SGS2 és andeekey1 közös produkciója.
Ez sem gyenge játék csak még nem fedezték fel You are not allowed to view links. Register or Login
A dragonplay live holdem pro frissült és így tökéletes folio-n is. Nem csúszik ki az alsó rész Így a htc flyereseknek is lehet játszani
Nagyon klassz ez az új kinézet.
Mondjuk a motoron is javíthattak volna, mert számomra még mindig furcsa, hogy egy sor, vagy egy flush többször lejön, mint egy pár. De még a full is túl gyakori.