0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Érdekes... Nem tudom, hogy a CM10 miatt van-e, de az online és a mobil Play Store is megvehetőnek mutatja nálam..
Knights of pen and paper függő lettem. Hihetetlenül jól sikerült rpg. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
köszi, kipróbálom
Na? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Nosztalgia érzés.... ilyen is van? You are not allowed to view links. Register or Login
Most a Temple Run 2-t nyomtam ki,de szerintem gázul van megírva,mert 1,6-ig vittem,hogy ne szagasson CM10 nightlyn
Aki játszik a Plague inc-el, az segítsen légyszi.Többször is megcsináltam az első, baktériumos pályát, mégsem enged tovább a vírusokra. Mindhárom szinten megcsináltam, elvileg mennie kellene, de mégsem. Mi lehet a hiba?
Amint kiírtottam a komplett emberiséget medium szinten, megnyílt a lehetőség, hogy vírussal lehessek. 5. próbálkozásra sikerült csak.____________________________________Sent from the ONE to rule them all...
Köszi. Én három után feladtam. Akkor nekilátok megint.T2S3
A lényeg, hogy sunyiba meg kell fertőzni lappangó módon mindenkit, addig ha mutálódik a baci, vissza kell csinálni, és a végén hirtelen rázúdítani az emberiségre a halálos változatát, mikor már mindenki hordozza. Egy ember sem maradhat életben. Érdemes Kínában kezdeni, onnan gyorsan terjed.____________________________________Sent from the ONE to rule them all...
Angliából kell kezdeni, onnan terjed a leggyorsabban, mivel ott van a legtöbb reptér és a legtöbb kikötő.Kína hamar elesik és lezárják a repterét. Én már végigtoltam az egészet:)
Nekem Grönland volt a legnehezebben fertőzhető, így onnan kezdek, és egy gonddal kevesebb. Lassan terjed ugyan, de nem kell arra várnom, hogy ide is bejusson.