0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Tudtok olyan tegrás játékokat amik nincsenek fennt a Marketen de jók?
Itt nézelődhetsz: You are not allowed to view links. Register or Login
Resident Evil 4 : Mobile Edition 3D
Resident Evil 4 : Mobile Edition 3D eszméletlen jó, igaz nincs angol nyelv benne, csak valami kinai,vagy milyen, de le sem tudom tenni.
Elégé jól nézki lehet kikéne próbálni Más: nincsen valami Star wars-os játék androidra?
Resident Evil 4 : Mobile Edition 3D eszméletlen jó, igaz nincs angol nyelv benne, csak valami kinai,vagy milyen, de le sem tudom tenni. Resident Evil 4 : Mobile Edition 3D running on Samsung Galaxy Ace
ezt ti simán Marketból? én se tablettel, se telefonnal nem találom, de még a webes Marketen sem. Vagy ez nem fórum téma? szeretem az ilyen jellegű játékokat...
Tudtok ajánlani sakk játékot ahol nem csak a géppel lehet játszani hanem egymás ellen is?
én sem találom szerk You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!You are not allowed to view links. Register or LoginBluetooth-on keresztül játszható más játékosokkal is.üdv
Köszi a tippet,de én olyanra gondoltam ahol szemtől szemben egy telefonon játszható.
Ez futna SGS-en?You are not allowed to view links. Register or Login..
Ha a market felajánlja a telefonról, akkor több mint valószínű, hogy igen. Egyébként a leírásában az szerepel, hogy Xperia Play-re optimalizálva, ezért elképzelhető, hogy nem.
You are not allowed to view links. Register or Login
A Shadowgun fut normálisan SGS-en?You are not allowed to view links. Register or Login..
A leírásában is szerepel, hogy támogatott a PowerVR, tehát elvileg igen. Szerintem gyakorlatilag is, viszont 110 forintot vastagon megér, tégy egy próbát.
You are not allowed to view links. Register or LoginIdióta játék, igazi pénteki app. Ezzel játszik a fél terem.