0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én is találkoztam már hasonló problémával.GS2-n is előfordult nálad ilyen?
Hello, Nem tudtok valami hasonlo jatekot mint a Mortimer Beckett?? You are not allowed to view links. Register or Login Megadott targyakat kell megtalani egy szobaba.
"Hidden object games" néven keress rá a marketen, ahogy elnéztem van egy pár.
Azt hittem pc-re keresel ilyet,mert az van nekem is egy zsákravaló. Nem is tudtam hogy van droidra is ilyen.
Adnál pár tippet PC-sre? Köszi!
Tudja valaki, hogy a GTA3-at mikor adják ki?
kijött a Shadowgun You are not allowed to view links. Register or Loginegyelőre csak tegrás telefonokon megy
Nem tudom hogy ismeritek-e vagy volt már róla szó De próbáljátok ki!!Én kifeküdtem rajta! De ha van a családban ráadásnak gyerek is vagy az anyós a közelben van.... You are not allowed to view links. Register or Login
Én a kutyást próbáltam ki még régebben.Ilyet alkottam.
Valóban aranyos darab, régebben kipróbáltam, csak sajnos kevés opció van benne a macsek kínzására.
Na várjá csak... ezt lássa meg a PET-Á.K. Te kis szadi...a. Mi bajod a macskákkal
Semmi, valójában van is egy macsekom, és nem szoktam kínozni. (éppen hizlalom.. ) Gameloft játékok kedvelőinek egy kis csemege! You are not allowed to view links. Register or Login
HelloNem tudjátok véletlen, hogy mikor jelenik meg végre valami jó rally androidra? mert ott a rally master pro, de az csak ios meg symbian :/Köszi
Szia!Esetleg a Reckless Racing- et próbáltad már?Egész színvonalas, még ha nem is az a klasszikus rally
esetleg ez You are not allowed to view links. Register or Loginvagy az Asphalt széria
Ismerem őket köszi kimondott rallyra fáj a fogam