0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A Coin Doser-ben mire jó az XP érme?Beváltani nem tudom, kiírva sehol nem látom. Ennek így nincs sok értelme.
Ezt te hol láttad a játékban?
Nagy piros erme. Ra van irva, hogy pl. 15XP.Ha leesik orul neki, de nyomat nem talalom sehol.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nekem ilyenem nincs sehol se nem.
Ugyanazzal jatszunk???Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
És ezt csak most kérded? Én ezzelYou are not allowed to view links. Register or Login
Ez de édes! drmotto meg ezzel játszik You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Galaxy s2-n sikerült már valakinek elidítani a Shadow Guardian-t?Hónapok óta keresem több verziót is próbáltam, de nem megy egyik sem.Ha esetleg valakinek megy segítsen plz.Előre is köszi Jasper
Oké... azt hiszem nincs miről beszélnünk. Azért köszi.Üdv: Jasper
Annyi érmét ad a számlálódhoz amekkora szám van rajta. Fent középen a bal oldalihoz, éppen ezzel léptem levelt
Nem nagyon szoktam játszani, de találtam egy kis érdekességet azoknak akik igen.(netán volt már, akkor elnézést)Android alkalmazások, játékok futtatása PC-n (Windows 7)részletek itt:You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi,ki fogom próbálni. Mondjuk angry birds már jó ideje játszható pc-n is.
Tud valaki You are not allowed to view links. Register or Login típusú játékot Android-ra?
Én Smurfs Village-ezni akarnék, mert telefonon és az ipad2-n kevés
nálam sajnos nincs sehol a notin, majd még újraindítás után megnézem a minialkalmazások között hátha előkerül
Majdnem azt írtam hogy detto.Kétszer is telepítettem,semmi.A harmadik előtt rányomtam a kompatibilitási problémák megoldására és lám,felment. Jó móka lesz ez csak legyen szabadidőm.