0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A P2770HD -ben van tv tuner is, de ha jól tudom az 5 ms-os.
Gondolom olyan brutál különbség nem lehet a 2 és az 5ms között vagy igen?Akkor lehet hogy meg kell hirdessem az enyémet(?)
Film nézésnél mindegy, de játéknál nem. Egyébként ha jól tudom, akkor a tuneres változatok nincsenek 5 ms alatt.
Na én meg csak a 27" miatt kérdeztem.Van 27 colos monitor ami nem imac vagy mi a fene a neve az asztali almás gépnek?
Nekem 32 colos, és néha az androidom is visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Smurfs village a Marketen!!! You are not allowed to view links. Register or LoginGyertek törpikézni!
Én nyomatom Legyünk szomszédok
Aruld el hogyan leszunk szomszedok, mert ipaden is jatszom, csak animoot latom. Vagy senki nem jatszik az ismeroseim kozul vele iosen, vagy nem ertem miert csak egyet latok. Remelem az androidos ismerosokkel nagy szomszedsagot alakitunk ki, de hogyan??
mondjuk ha be is jelentkeznék, akkor talán menne is Ha sikerül, igazolj vissza kérlek, mindjárt jelzek, h mi a helyzet
Nem találom a térkép módot, hol is van?
Bal alul Level 3-4-tol. Nem tudom hogy lesz a mentese, mert most uninstallaltam es ujraraktam es kezdodott elolrol... Remelem a titanium segit majd, mert itt nincs online szinkronizacio ahogy nezem. Level 20 korul mar bosszanto lesz, ott kb 1 het 10 nap a kovetkezore ugras, hacsak nem penzert vett smurfberryvel fejlesztjuk a torpikek falujat.
köszi. Igen én is néztem, h folyamatosan figyelni kell, lehet így felejtős
Mindenkinél jó a Live holdem poker widgete csak nálam nem? Ma frissült, de a widget továbbra is halott a 2.3.5-ös romokkal és az adw ex-szel.
Nálam már jó ideje meghalt a widget.
Köszi, akkor nem idegesítem magam nagyon rajta, csak hát ezzel gyűjtögettem a milliókat
Tudtam,úgy tudtam. Azt hittem már ekkora játékos vagy,s közben meg nem? De ha már így szóba hoztad,már úgyis kérdezni akartam,a szintemelkedés hogyan megy végbe a játékban?Elég sokat játszani vagy sokat kell nyerni?Mi alapján jönnek az új csillagok?Mert nekem most azt írja ki hogy 11-es szinten vagyok de ha elérem a 13-ast akkor a napi belépésnél valami 13 ezer akárhányszáz pénzt kapok a jelenlegi 3700 helyett.
A Coin Doser-ben mire jó az XP érme?Beváltani nem tudom, kiírva sehol nem látom. Ennek így nincs sok értelme.
Nem tudom, én csak játszom vele és nem keresem az értelmét (Egyébként alapból van neki? :-))