2024, 12 21, 19:37:26

Szerző Téma: Mivel játszol?  (Megtekintve 241289 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: Re: Mivel játszol?
« Reply #1000 Dátum: 2011, 09 05, 22:56:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tévedsz. Nem az .apk fájl kerül ezrekbe, hanem a hozzáférés a többi párszáz megához. Tehát azt megosztani bizony warez kategória.
Ráadásul hiába is osztanám meg a SGS-re letöltött fájlokat, Blade-re nem is lenne jó.
pontosan. mindegyik készülékre kissé más fájlokat tölt le. tehát tegyük fel, megvetted valóban a játékot, de sd bajban vagy, akkor egy blade tulajjal kell beszélned, h segítsen ki
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető csorby11

• Nem: Férfi
  • PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
Re: Mivel játszol?
« Reply #1001 Dátum: 2011, 09 06, 06:34:17 »
pontosan. mindegyik készülékre kissé más fájlokat tölt le. tehát tegyük fel, megvetted valóban a játékot, de sd bajban vagy, akkor egy blade tulajjal kell beszélned, h segítsen ki

rendben.es az nenem gond ha ezen a forumon kerek/keresek segitseget a gondomra??mert nem szeretnem ha mar az elejen kidobnatok.ha nem baj akkor a zte topickban kerek segitseget,talan van oly ember akinek megvan..;)

Nem elérhető b-zsolt

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XWLP7
Mivel játszol?
« Reply #1002 Dátum: 2011, 09 06, 06:41:47 »
rendben.es az nenem gond ha ezen a forumon kerek/keresek segitseget a gondomra??mert nem szeretnem ha mar az elejen kidobnatok.ha nem baj akkor a zte topickban kerek segitseget,talan van oly ember akinek megvan..;)

Warezolni akarsz, ami tilos! Attól, hogy más topikba mész még ugyanúgy warezolsz. Plusz akkor már nem is a megfelelő topikba írod, mert ez a játék topik. Bár ahogy látom van még egy ezen kívül. Ehhez hasonló nyilvános fórumokon pedig aligha fogsz megoldást találni a gondodra, ha egyszer tiltott a warez. De legyen barátod a gugli. Kicsit kitartó vagy és talán lesz megoldás. Talán.

Tappantyútalk

Nem elérhető csorby11

« Reply #1003 Dátum: 2011, 09 06, 11:57:49 »
Warezolni akarsz, ami tilos! Attól, hogy más topikba mész még ugyanúgy warezolsz. Plusz akkor már nem is a megfelelő topikba írod, mert ez a játék topik. Bár ahogy látom van még egy ezen kívül. Ehhez hasonló nyilvános fórumokon pedig aligha fogsz megoldást találni a gondodra, ha egyszer tiltott a warez. De legyen barátod a gugli. Kicsit kitartó vagy és talán lesz megoldás. Talán.

Tappantyútalk

rendben..google nem a baratom.nem segit..pedig mar jo ideje keresem...amugy lehet felmek eggyik havehoz es megprobalom letolteni..amm ha telot valtok akk meglehet vhogy oldani h ne kelje  ujra megvenni es letolteni?siman gepre felteszem a sd fajlokat,de a apk.t h???mert veszek majd uj telot de nem szeretnem ujra megvenni...ez lehetseges vhogy??

Administrator Comment  :hejes: >:(

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1004 Dátum: 2011, 09 06, 12:02:41 »
rendben..google nem a baratom.nem segit..pedig mar jo ideje keresem...amugy lehet felmek eggyik havehoz es megprobalom letolteni..amm ha telot valtok akk meglehet vhogy oldani h ne kelje  ujra megvenni es letolteni?siman gepre felteszem a sd fajlokat,de a apk.t h???mert veszek majd uj telot de nem szeretnem ujra megvenni...ez lehetseges vhogy??
Administrator Comment  :hejes: >:(
Ha megveszed a Marketből, akkor az az alkalmazás utána a fiókodhoz fog tartozni és mindig a megfelelő változat jön le a telefonodra.

Nem elérhető csorby11

« Reply #1005 Dátum: 2011, 09 06, 12:28:00 »
Ha megveszed a Marketből, akkor az az alkalmazás utána a fiókodhoz fog tartozni és mindig a megfelelő változat jön le a telefonodra.

bocsi,de telefonról írok suliból...;))ja és köszi a segítséget.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #1006 Dátum: 2011, 09 06, 12:39:23 »
Telefonról is lehet helyesen írni... Ezen a fórumon ez elvárás, nem kérés.  ;)

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #1007 Dátum: 2011, 09 06, 12:59:08 »

Szia!

Amennyiben van otthon interneted, akkor minél előbb ruházz be egy rooterra, és az ilyen jellegű gondjaid máris megszűnnek.
Olyan 4-5 ezer forint között már tudsz is venni például Dlink rootert. Rövid távon, akár a sulis kaja pénzből is meg tudod spórolni. :) :ok:

üdv

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1008 Dátum: 2011, 09 06, 19:25:27 »
Tévedsz. Nem az .apk fájl kerül ezrekbe, hanem a hozzáférés a többi párszáz megához. Tehát azt megosztani bizony warez kategória.
Ebben szerintem én vitára kelnék.Nem az utólag letöltésre kerülő adathalmaz a fizetős hanem a program amit megveszel a marketben,vagyis az apk fájl.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető csorby11

« Reply #1009 Dátum: 2011, 09 06, 20:17:29 »
Ebben szerintem én vitára kelnék.Nem az utólag letöltésre kerülő adathalmaz a fizetős hanem a program amit megveszel a marketben,vagyis az apk fájl.

Én is így tudtam..ezért írtam,de nem akarok vitatkozni:D

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1010 Dátum: 2011, 09 06, 20:26:39 »

Valóban az apk fájlért fizetsz technikailag.De az maga a program "kerete". Önmagában nem jó semmire, hiszen ha nincs letöltés, nincs játék. Anélkül nem fogod tudni a hozzávaló többszáz megát megszerezni.

És most tekintsünk el az ismert megoldásoktól, kizárólag a legális módszerre gondolok. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1011 Dátum: 2011, 09 06, 20:37:18 »
Az én véleményem, hogy az apk és az adathalmaz egyben fizetős. Legalábbis az alkotók így gondolják, mivel hivatalosan nem tudod megvenni csak külön az apk-t vagy a letöltendő csomagot. Olyan nincs, h egyben 10.000, de ha csak az apk-t kéred, akkor 2000 HUF, az adatcsomag meg külön 8000 HUF  :D
Ráadásul pusztán a felhasználó miatt szedik ketté, hogy ne marjon le hirtelen a Marketből 400 MB-ot a mobilnet pl.  :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #1012 Dátum: 2011, 09 06, 20:42:03 »
Az én véleményem, hogy az apk és az adathalmaz egyben fizetős. Legalábbis az alkotók így gondolják, mivel hivatalosan nem tudod megvenni csak külön az apk-t vagy a letöltendő csomagot. Olyan nincs, h egyben 10.000, de ha csak az apk-t kéred, akkor 2000 HUF, az adatcsomag meg külön 8000 HUF  :D
Ráadásul pusztán a felhasználó miatt szedik ketté, hogy ne marjon le hirtelen a Marketből 400 MB-ot a mobilnet pl.  :)

Valami ilyesmit akartam én is írni, csak nem sikerült egyszerűen megfogalmazni.
 :taps:

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #1013 Dátum: 2011, 09 06, 20:48:12 »
Valami ilyesmit akartam én is írni, csak nem sikerült egyszerűen megfogalmazni.
 :taps:
:D Izzadtam is mialatt írtam, mint k*rva a templomban  :D

Nem elérhető csorby11

« Reply #1014 Dátum: 2011, 09 06, 21:24:54 »

mivan??lol,most akk nem is 2k ba kerülne az egész hanem többe??mert ugye a marketen megveszem(mondjuk 2k,mert nemtom mennyi)2k-ért de mélg utána fizetnem kell???:Dlol..akkor inkább veszek egy ipad2 és order&chaos ozok..vagy jailbrake elem és akk minden ingyenes..persze a order nem(asszem) de az meg nemsok..havi 2 csoki..azt meg kibirom.. h 2 vel kevesebbet eszek:D

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #1015 Dátum: 2011, 09 06, 21:31:14 »
mivan??lol,most akk nem is 2k ba kerülne az egész hanem többe??mert ugye a marketen megveszem(mondjuk 2k,mert nemtom mennyi)2k-ért de mélg utána fizetnem kell???:Dlol..akkor inkább veszek egy ipad2 és order&chaos ozok..vagy jailbrake elem és akk minden ingyenes..persze a order nem(asszem) de az meg nemsok..havi 2 csoki..azt meg kibirom.. h 2 vel kevesebbet eszek:D
Jajj, lehetne helyesen írni...? :ima:
Ha nincs mobilneted, de letöltesz több száz megát, lesz az a számla több is (így értik a még több pénzt).

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #1016 Dátum: 2011, 09 06, 21:39:30 »

Akkor még egyszer.
Van a marketban egy fájl, legyen 1000 HUF az egyszerűség kedvéért.
Amikor ezt megveszed, akkor ezzel egyidejűleg megveszed a többi több száz megát is, de azt külön töltöd le, magából a játékból, éppen azért, hogy egy átlagos mobilnet csomagot ne fogyassz el egyetlen alkalmazással.
De olyan nincs, hogy nekem csak az apk fájl kell, mondjuk 200 HUF-ért, a többi meg nem.
Így érthető? Ennél egyszerűbben nem fogom tudni elmondani...
Az meg, hogy ingyen lenne az Ipad-re minden, pont ugyanez a warez kategória.

Nem elérhető csorby11

« Reply #1017 Dátum: 2011, 09 06, 21:45:12 »
Akkor még egyszer.
Van a marketban egy fájl, legyen 1000 HUF az egyszerűség kedvéért.
Amikor ezt megveszed, akkor ezzel egyidejűleg megveszed a többi több száz megát is, de azt külön töltöd le, magából a játékból, éppen azért, hogy egy átlagos mobilnet csomagot ne fogyassz el egyetlen alkalmazással.
De olyan nincs, hogy nekem csak az apk fájl kell, mondjuk 200 HUF-ért, a többi meg nem.
Így érthető? Ennél egyszerűbben nem fogom tudni elmondani...
Az meg, hogy ingyen lenne az Ipad-re minden, pont ugyanez a warez kategória.

eddig is értettem,csak megzavartál evvel a mondattal: "az adatcsomag meg külön 8000 HUF" de értem:D

Nem elérhető csorby11

« Reply #1018 Dátum: 2011, 09 06, 21:48:29 »
Jajj, lehetne helyesen írni...? :ima:
Ha nincs mobilneted, de letöltesz több száz megát, lesz az a számla több is (így értik a még több pénzt).

nemértem a bajod bocsi..am  én úgy gondolom hogy ez itt nem helyesírási verseny.és nem kéne szerintem ezért rámszállni,de akkor írok helyesen,csak a te kedvedért!(és amúgy meg el tudod olvasni?Bizonyára el,és meg is értetted,mivel válaszoltál.Ezért nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne.)még egyszer mondom,hogy akkor helyesen írok!Ne vedd beszólásnak,bár annak tűnik,de nem az!

Moderator Comment Regisztrációddal elfogadtad a fórum szabályzatát, melyben benne van a helyesírás is

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1019 Dátum: 2011, 09 06, 21:54:49 »
nemértem a bajod bocsi..am  én úgy gondolom hogy ez itt nem helyesírási verseny.és nem kéne szerintem ezért rámszállni,de akkor írok helyesen,csak a te kedvedért!(és amúgy meg el tudod olvasni?Bizonyára el,és meg is értetted,mivel válaszoltál.Ezért nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne.)még egyszer mondom,hogy akkor helyesen írok!Ne vedd beszólásnak,bár annak tűnik,de nem az!
No akkor egy kisYou are not allowed to view links. Register or Login:

3. Illegális tartalom, vagy arra utaló link tilos!
5. Gondold át a kérdésedet, próbálj elsőre érthetően fogalmazni!
10. Figyelj a magyar helyesírás szabályaira - tartsd is be!

Mivel ezek közül többet többszöri figyelmeztetés ellenére megsértettél, pár napra "read only" (csak olvasás mód) leszel.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1020 Dátum: 2011, 09 06, 21:58:20 »

Moderator Comment Regisztrációddal elfogadtad a fórum szabályzatát, melyben benne van a helyesírás is

Sajnálatos és szomorú az, hogy több embernek nincs igénye a helyesírásra. Persze el lehet olvasni a hibás vagy inkább igénytelen írást is, csak tovább tart. Mindenesetre én nem adnék ki a kezeim közül hibás, igénytelen dolgokat, ahogy helyesírással teli írást sem. Ezek után még ne Te legyél megsértődve... ;)

Nem elérhető csorby11

« Reply #1021 Dátum: 2011, 09 06, 21:58:47 »
No akkor egy kisYou are not allowed to view links. Register or Login:

3. Illegális tartalom, vagy arra utaló link tilos!
5. Gondold át a kérdésedet, próbálj elsőre érthetően fogalmazni!
10. Figyelj a magyar helyesírás szabályaira - tartsd is be!

Mivel ezek közül többet többszöri figyelmeztetés ellenére megsértettél, pár napra "read only" (csak olvasás mód) leszel.

"read only" (csak olvasás mód) kössz ennyire tudok angolul.

Nem elérhető csorby11

« Reply #1022 Dátum: 2011, 09 06, 22:03:43 »
Sajnálatos és szomorú az, hogy több embernek nincs igénye a helyesírásra. Persze el lehet olvasni a hibás vagy inkább igénytelen írást is, csak tovább tart. Mindenesetre én nem adnék ki a kezeim közül hibás, igénytelen dolgokat, ahogy helyesírással teli írást sem. Ezek után még ne Te legyél megsértődve... ;)

képzeld,tudok helyesen írni,nyelvtanból is jó vagyok,tudod ez nem iskola,nem valami verseny,vagy önéletrajz..ect..én tudnék helyesen írni,bár tudod a kockáknak is külön nyelvük van,szerencsétekre nem használtam eddig..bár biztos van itt itt néhány kocka:d.és azért nem írok/tam helyesen mert így is-úgyis megértitek,mert tudtommal nem vagytok szellemi fogyatékosok,analfabéták...bár cáfoljatok meg ha ez így van!:D
De elfogadtam amit írtatok,és betartom a szabályokat:d

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #1023 Dátum: 2011, 09 06, 22:08:44 »
képzeld,tudok helyesen írni,nyelvtanból is jó vagyok,tudod ez nem iskola,nem valami verseny,vagy önéletrajz..ect..én tudnék helyesen írni,bár tudod a kockáknak is külön nyelvük van,szerencsétekre nem használtam eddig..bár biztos van itt itt néhány kocka:d.és azért nem írok/tam helyesen mert így is-úgyis megértitek,mert tudtommal nem vagytok szellemi fogyatékosok,analfabéták...bár cáfoljatok meg ha ez így van!:D
kérlek :ima: Ne hadakozz velünk, akik azért vagyunk, h segítsünk. Hidd El meg food tapasztalni a fórumunk pozitív oldalát, de ha nem ügyelnénk a szabályokra képzelheted mi lenne itt.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1024 Dátum: 2011, 09 06, 22:11:34 »
De elfogadtam amit írtatok,és betartom a szabályokat:d

Akkor legyél arra büszke, hogy tudsz helyesen írni és használd is azt a képességedet! Nem volt szó itt sem kockáról, sem gömbről és egyéb térbeli alakzatokról. Egyszerűen csak az igényességről van szó és hogy legyen kedve az ide látogatóknak olvasni. A helyesírási akarás/tudás is jellemez egy embert, így legyél olyan, amilyennek leírtad magad! ;)