Sziasztok!
Ahogy végigolvastam, ez a topik ROM-ok összetevőinek magyarításával foglalkozik...
Nem tudtok véletlenül MAGYARított androidos alkalmazások lelőhelyéről, fórumáról stb.....
Még nincs androidos telóm, de már ki van nézve, úgyhogy napok (max 1-2 hét) kérdése hogy lesz. Ettől függetlenül már pár hete foglalkozom az androiddal és eldöntöttem, hogy passzióból nekiállok népszerű és hasznos android apk-kat magyarítani.
Az első ilyen a jkAppSwtich nevű úgymond "taskmanager" progi amivel tegnap készültem el és android emutáloron (SDK) tesztelve teljesen jó lett.
Szóval jó lenne keresni valami helyet, fórumot ahol ezzel foglalkoznak: egyrészt tapasztalatcsere miatt, másrészt ne kezdjek bele olyanba amit már más megcsinált!
ui: az ismert helyeken már körbenéztem: adroidportál, hundroid, pdafanclub(itt), stb. de semmi ilyet nem találtam...
Írtam a Mobilarena Android szoftvereket kibeszélő topikjába is.... de semmi reakció!
Esetleg valaki csinálhatna egy ilyen weboldalt, én szívesen feltölteném később a lefordított apk-kat, valamint igényfelmérésre is jó lehetne...