0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
de legalább meg van pc-n Onnan bármikor visszakerülhet
Es nem tapasztaltal semmit Te sem ? (Azt hittem en vagyok a legbonyolultabb )
Dejó, most tettem vissza a 1.0.3-t! Megpróbálom wipe nélkül, hátha!
Elvileg volt 1.1.0 is. Lekéstük
Hála az égnek!
Engem nem igazán izgatott, nem telepítettem, visszatettem az 1.0.3-t!
1 napot nem néztem oda
Amugy az 1.0.3 dobálta a wifit míg a 0.x.x stabilan tartották, és a térerő is carozott időnként!
Én meg rájöttem mitől tűnt el a taskbarom fentről a múltkor!A todayen véletlenül felfelé húztam az ujjam és ez váltotta ki, majd ugyanerre a mozdulatra ismét megjelent!
És nem hiszem el. Ott volt az orrunk előtt a trackball wake megoldás Működik, mint a cyannál:)))))))))) És nem a buta mylockkal
Meselj csak legyszi! A Te szemed hol verte ki a megoldas?
You are not allowed to view links. Register or LoginLe kell tölteni amelyik módozat kel és felülírni (android.policy.jar) system/frameworkben van (amit felül kell írni). Rootexplorerrel r/o-ban felül lehet írni. Mentük le az eredetit a biztonság kedvéért!. Restart után megy
Koszi, sikerult
Korai romömlés Mindenkinek kellemes hétvégét, húztam Velencére. Aki arra jár küldjöt itt egy PÜ-t
Nekem az 1.1.1 is elég! Én is lépek renault world series!! Ha valaki kijön írjon!Mészi: Hozz abból a finom borbol!
Melyik borra gonolsz?Mert te tavaly hoztál nekem szuper házit
Onnan vettem ahol fateroddal voltunk, Ő tudni fogja! Köszi!! Na ON Igen észre bár még nem sokat próbáltam de a TB wake up szenzációs,hogy végre működik!!