0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi! Kipróbálom a 0.4.3-n is, hátha...
kár Direkt Patisan válaszoltam Patinak
kitörlöm ha akarod
Menni fog ott is
Köszi!Nem tudom nekem miért egy krixkraxos oldal jelent meg letöltés helyett
Hmm, 1 utalást találtam az ext3-ra, de arra se ment válasz. Most itt tartok: You are not allowed to view links. Register or Loginvagyis nem tudom hogyan lehet engedélyezni az ext3-mat
Állítsd át a böngésződet women mode-ról men mode-ra
spareparts.zip jött le, gondolom recovery-s. A dropboxomban van.
És akkor ő is elfelejt backuppolni?
Igen, megy!
Már csak a notification color nem megy!Ez a my wake up nem a legjobb, az alap lockscreent eltűnteti, pedig szeretem! Átmeneti megoldásnak jó!
en feltettem a trackball alert prot. kiirta hogy nem kompatibilis a rommal de megis mukodik. a spare partsban is engedelyeztem.
Rossz idő lesz megint? A csudába... Akkor még mennem kell majd nyaralni Full wipe-ot csináltam előtte, így nem volt gondom a widgetekkel.
Ezt most mire? A notification color(Pl.:gtalk) neked sem megy, azt a sima settingsben állítottuk!
A 925mV-s kernellel borzalmasan akad nekem. Visszatettem a régit, azzal nagyon gyors
Nekem a feher notify barral van bajom. ha megjelenik az ora akkor hiaba van 24 orasra allitva megis odairja hogy du. a fekete meg nem tetszik. Merul mint allat negyed 10-tol negyed 4-ig 6%-ra ment le. Felteszem az 1.0-t es melyik kernelt tegyem melle?
Ha valaki a Leo romoknál a spare parts addons részében pipál ki valamit (letöltés és telepítés) előtte csináljon backupot szerintem. Nekem az előbb jól szétesett a rendszer a notification bar állítgatásától. Még jó, h volt friss mentésem
És javaslom, hogy inkább amit tudunk ne az addonsból telepítsük, hanem külön apk-val
Nekem is a fehérre átállításkor tűnt el az usb mód választhatóság, és az óra stb kijelzés a jobb felső részről. Ha fekete alapra állítod akkor visszaáll minden, nem kell visszatölteni előző mentést.