2024, 12 22, 13:02:46

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 80544 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
Re: FROYO 2.2
« Reply #125 Dátum: 2010, 05 25, 22:19:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én csodálkoztam, hogy miért írtatok olyat, hogy nem megy a kamera... Nekem lejátszás, felvétel, minden jó volt az elejétől.

Nekem nem ment a kamera, illetve szabálytalan időközönként újraindult, de valőszínűleg azért mert akkor már nem a saját rádió volt fönt hozzá.
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #126 Dátum: 2010, 05 25, 22:19:50 »
Elindulni elindult, működés közben nem próbáltam. Kiteszi a GPS ikonját a taskbarra? Nekünk Gyufussal nem tette ki.
nekem kiteszi. Ott keresgél

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #127 Dátum: 2010, 05 26, 06:14:18 »
Na jó, marad a froyo, mert látom Ti sem szeditek le és annyi okosság jön folyamatosan, hogy muszáj kipróbálni és megjegyezni, különben lemaradok.
Nálam minden okés most, nagyon jók a kamera plusz szolgáltatásai  :ok:
Animoonak hála a lockbottal a trackball is felébreszti, bár ez nem teljes lockscreen, mert a taskbar lehúzható és onnan is be lehet menni.
Élvezem a flasht :taps:

A paul féle radios verzió van fent: update-nexusone-FRF50-signed-.zip
+ez: froyo-root-kernel34-signed.zip

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #128 Dátum: 2010, 05 26, 07:54:37 »
Na jó, marad a froyo, mert látom Ti sem szeditek le és annyi okosság jön folyamatosan, hogy muszáj kipróbálni és megjegyezni, különben lemaradok.
Nálam minden okés most, nagyon jók a kamera plusz szolgáltatásai  :ok:
Animoonak hála a lockbottal a trackball is felébreszti, bár ez nem teljes lockscreen, mert a taskbar lehúzható és onnan is be lehet menni.
Élvezem a flasht :taps:

A paul féle radios verzió van fent: update-nexusone-FRF50-signed-.zip
+ez: froyo-root-kernel34-signed.zip
Glass taskbart is kipróbálhatnád! :hmm:
Kernelt honnan töltötted?
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #129 Dátum: 2010, 05 26, 08:03:53 »
Glass taskbart is kipróbálhatnád! :hmm:
Kernelt honnan töltötted?
:D ezt nem hiszem el. Csak 1-2 oldalt kellene visszaolvasnod és mindenre választ kapnál. Glasst is kipróbálta valaki és megy. Én nem teszem fel, mert nálam akkor összeakadnak a dolgok. Javaslom Te is pakold fel és kövesd nyomon a változásokat, mert lemaradsz  ;)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #130 Dátum: 2010, 05 26, 08:09:28 »
:D ezt nem hiszem el. Csak 1-2 oldalt kellene visszaolvasnod és mindenre választ kapnál. Glasst is kipróbálta valaki és megy. Én nem teszem fel, mert nálam akkor összeakadnak a dolgok. Javaslom Te is pakold fel és kövesd nyomon a változásokat, mert lemaradsz  ;)
Mivel folyamatosan olvasom a legtöbb témát, igen, Animoo próbált metamorphot de az nem a glass taskbar! Patinak nem működött, gondoltam megkérlek teszteld Te is!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #131 Dátum: 2010, 05 26, 08:12:32 »
Mivel folyamatosan olvasom a legtöbb témát, igen, Animoo próbált metamorphot de az nem a glass taskbar! Patinak nem működött, gondoltam megkérlek teszteld Te is!
Én nem teszem fel, most stabil a rendszer  :ima:

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #132 Dátum: 2010, 05 26, 08:16:46 »
Én nem teszem fel, most stabil a rendszer  :ima:
És gondolom a kernel linkjét sem szívesen osztod meg, hogy még leszedhessem mielőtt elmegyek!

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #133 Dátum: 2010, 05 26, 08:24:26 »
És gondolom a kernel linkjét sem szívesen osztod meg, hogy még leszedhessem mielőtt elmegyek!

A glass taskbar morphra vannak terveim, este megnezem, mit tehetek.
Ezt a 34es kernellt annyira nem ajanlom, mert fo bug benne, hogy mem tudod visszamountolni az sd kartyat usb kapcsolat utan. eleg idegesito, en most probalgatok mas pershoot kerneleket vele.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #134 Dátum: 2010, 05 26, 08:29:22 »
A glass taskbar morphra vannak terveim, este megnezem, mit tehetek.
Ezt a 34es kernellt annyira nem ajanlom, mert fo bug benne, hogy mem tudod visszamountolni az sd kartyat usb kapcsolat utan. eleg idegesito, en most probalgatok mas pershoot kerneleket vele.
Köszi! Kíváncsi leszek, majd szólj kérlek ha találsz valami jó kernelt mert most nem lesz időm a héten! ;)

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #135 Dátum: 2010, 05 26, 08:44:12 »
Dolgozom bakker és itt az erstében minden oldal szinte le van tiltva. Ugorjak haza és nézzem meg PC-n a linket neked? Csak úgy tudom odaadni a linket, hogy ha visszaolvasok helyetted. Miért olyan nehéz két oldalt visszaolvasni? >:( Pláne, hogy százezerszer több szabadidőd van, mint nekem.

Mellesleg tegnap animoo összefoglalta szépen és még a portálra is kikerült a leírás, abban is benne van!  >:(

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #136 Dátum: 2010, 05 26, 08:45:36 »
Bemutatom Mr. Google-t. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #137 Dátum: 2010, 05 26, 09:11:11 »
Most ez hogy van? :shock: :shock: :shock:Minden fut a froyon. A navi, a régi progik, minden megy  :taps: :taps: :taps:
Már telepítget az sd-re? Én attól kaptam idegbajt, hogy nagyon lassú volt a mount/unmount amikor már oda települtek a programok, és bekapcsolás után is nagyon lassan jelentek az ikonok. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #138 Dátum: 2010, 05 26, 09:13:02 »
Már telepítget az sd-re? Én attól kaptam idegbajt, hogy nagyon lassú volt a mount/unmount amikor már oda települtek a programok, és bekapcsolás után is nagyon lassan jelentek az ikonok.
Nekem nem. De azt írtátok egy idézetben, hogy csak akkor kezd oda pakolni, ha a belső tár megtelik. Vagy rosszul tudom? Vagy ezt kérdezted?  :) Még nem telt be a belsőm

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #139 Dátum: 2010, 05 26, 09:48:38 »
Nekem nem. De azt írtátok egy idézetben, hogy csak akkor kezd oda pakolni, ha a belső tár megtelik. Vagy rosszul tudom? Vagy ezt kérdezted?  :) Még nem telt be a belsőm
Ezt olvastam valahol, de én nem vártam meg, hanem valamit feltettem amitől feloldotta egyből a blokkolást, és onnantól mentek a progik az sd-re.
Ami még nagyon zavart, hogy a cyaval ellentétben nem mindent az sd-re pakolt, hanem először a belsőre, és manuálisan kellett átpakolnom a programokat. Mivel elég kevés olyan program van ami ragaszkodik a belsőhöz, ez így elég macerás volt.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #140 Dátum: 2010, 05 26, 10:52:52 »
Ezt olvastam valahol, de én nem vártam meg, hanem valamit feltettem amitől feloldotta egyből a blokkolást, és onnantól mentek a progik az sd-re.
Ami még nagyon zavart, hogy a cyaval ellentétben nem mindent az sd-re pakolt, hanem először a belsőre, és manuálisan kellett átpakolnom a programokat. Mivel elég kevés olyan program van ami ragaszkodik a belsőhöz, ez így elég macerás volt.
en megbarom mig betelik, ha betelik. Kivancsi vagyok tenyleg atpakolja-e.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #141 Dátum: 2010, 05 26, 12:02:47 »
en megbarom mig betelik, ha betelik. Kivancsi vagyok tenyleg atpakolja-e.

Megbarom, ez egy jo szo:) :) eddig a droidbasementrol a majus 18adikai NEM neonos kernel a legjobb.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #142 Dátum: 2010, 05 26, 12:27:56 »
Megbarom, ez egy jo szo:) :) eddig a droidbasementrol a majus 18adikai NEM neonos kernel a legjobb.
pda-ról írtam  :oops:

Nos benyomások-gyári beállításokkal: Trackballt nem értem. Nagyon ritkán világít és csak fehéren (ha üzi jön). Tetszik, hogy a naptár események belekerültek a státusz részbe (mit tudom én hogy nevezik azt a lehúzgálós részt  :) )
App2sd kezelésnek rémségeiről Pati írt. A kijelző néha nem tudja elsőre, h mit szeretnék, de ez nem vészes. Viszont mintha simább lenne a kezelés, de ez szubjektív
Smotth calendar nem működik, de így szerencsére a quick calendar widgetet megtaláltam, az jobb +két ikon kifér mellé :ok: A beállításokban ninsc sok újdonság, hiányzik a spare parts.
Rendszer stabil és gyors, de sztem volt ilyen a cyan is. Talán gyorsabb, de ez is szubjektív
Flash tök jó  :ok:
Kamera plusz szolgáltatásai tök jók. Vakut be lehet kapcsolni videozásnál.

Ennyit elsőre, sok időm nem volt reggel óta nyomkodni

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #143 Dátum: 2010, 05 26, 12:32:58 »

En is pdarol nyomok, benazok is neha:)  ez a fenti kernel a leggyorabb eddig. azt en is eszrevettem, hogy neha nem reagal, mikor slideolni akaro a todayeket. bezzeg a halkaja bedobasat egybol veszi:D

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #144 Dátum: 2010, 05 26, 13:27:48 »
pda-ról írtam  :oops:

Tetszik, hogy a naptár események belekerültek a státusz részbe (mit tudom én hogy nevezik azt a lehúzgálós részt  :) )
App2sd kezelésnek rémségeiről Pati írt. A kijelző néha nem tudja elsőre, h mit szeretnék, de ez nem vészes. Viszont mintha simább lenne a kezelés, de ez szubjektív
Smotth calendar nem működik, de így szerencsére a quick calendar widgetet megtaláltam, az jobb +két ikon kifér mellé :ok:
Ez a Quick Calendar nekem is tetszik, és nem vagyok biztos benne, hog nálad nem ez okozza, hogy a "redőnyön" megjelentek a natárbejegyzések
Mert nekem is ott vannak, de ha kilövöm a futó alkalmazásokat, vagy FC-zal elszáll a Quick calendar (egyszer történt ilyen, ahogy felpakoltam), akkor eltűnik onnan is

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #145 Dátum: 2010, 05 26, 13:53:41 »
Ez a Quick Calendar nekem is tetszik, és nem vagyok biztos benne, hog nálad nem ez okozza, hogy a "redőnyön" megjelentek a natárbejegyzések
Mert nekem is ott vannak, de ha kilövöm a futó alkalmazásokat, vagy FC-zal elszáll a Quick calendar (egyszer történt ilyen, ahogy felpakoltam), akkor eltűnik onnan is
Mennyire hülye vagyok! Jogos, az a quickcalendar beállításban van  :oops:

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #146 Dátum: 2010, 05 26, 15:49:47 »
Tegnap este óta (mióta a froyo van fent) 48 ezerszer nyomtam meg feleslegesen a trackballt  :D

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #147 Dátum: 2010, 05 26, 16:54:37 »
Tegnap este óta (mióta a froyo van fent) 48 ezerszer nyomtam meg feleslegesen a trackballt  :D

Én nyomkodhatom, és működik is. egy baj van ezzel a lockbottal, hogy a bt headsetem vezérlését likvidálja, ha be van kapcsolva, nem reagál a Nexus semmire.

Nem elérhető mqmeszi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #148 Dátum: 2010, 05 26, 18:25:12 »
Én nyomkodhatom, és működik is. egy baj van ezzel a lockbottal, hogy a bt headsetem vezérlését likvidálja, ha be van kapcsolva, nem reagál a Nexus semmire.
en leszedtem. Tul buta sztem es benan irtak a progit

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #149 Dátum: 2010, 05 26, 18:35:06 »
en leszedtem. Tul buta sztem es benan irtak a progit

Váá én most bepipúúú'tam... Összetojja magát a videófelvevőtől. 2 napja még ment a lejátszás és a felvétel is. Most vissza kéne emlékezni, mert vsz a Cyanogen-féle cucc miatt, vagy a custom kernel miatt, de mindig reboot a vége...
Pedig egy tök aranyos rigót akartam közelről felvenni, itt volt a teraszon... :(

Most kicsit elbizonytalanodtam, hgoy visszarakom a Cyanogent. Kár, hogy a rádióval is kell sz.rakodni, különben naponta cserélgethetném, mikor épp mit akarok kipróbálni :D