0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Üdv. Hogy lehet letörölni a TouchFlo-t? mert nem annyira tetszik. Időjárás nem műxik (nem lehet város választani, Internet sem annyira működik. ) Iszonyatosan belassítja ráadásul a gépet. Nem találom hova telepítette a saját eszközön belül és szeretném eltávolítani minél előbb.Ty
Programok eltávolításával lehet leszedni. Egyébként a \Windows-ban van kb 2000 fájl.
Elikabáltam. Beállítások/memóriabeállítások/fő tráhely. Rapid.. Touch FLo 1.3 fixed Törlés. rányomok. valamit töltöget és nem történik semmi. újra indítottam 2-3X és még mindíg a FLO vár :S valaki valami okos ötlet esetleg?
Ne hagyd, hogy kikapcsoljon a képernyő és el fog tartani kb. fél órát, mire leszedi.
Sajna nem megy. kb 20 mp ig töltöget valamit (nem hagyom hogy kikapcsoljon a képernyő) utána visszadob a today re és ennyi. Nem történik semmi
Valaki esetleg valami 5let?
ha nem akar lejönni, akkor esetleg a windows-os eltávolítót próbálhatod még meg. ha az sem, akkor HR.
A windowsos eltávolítót azt hol találom pontosan, mert már tényleg szinte mindent átnéztem és nem igazán bukkantam rá
Először elő kell hozni a windows-os beállítás parancsikont. GYIK-ban benne van.
HySense, főképernyő htterét régebben engedte változtatni.Most is engedi, menü-kezdőoldal httere-animált háttérképBehozza a képeket de hiába kattintok rá, csak bezáródik a felület és a kezdőképernyőnek nem lesz háttere.Hard Format után sincs!
Ne ott állítsd.A csúszkát vidd a beállításokhoz, ott a Testreszabás/Kezdőlap háttérképe/Időjárás háttérkép.
Köszi,közbe oda is eljutottam, ott is próbáltam állítani.Dobtam most is egy hard formatot, de ha ott állítom akkor sincs változás.Csak fekete háttér van :S
Lehet You are not allowed to view links. Register or Login hiányzik neked, telepítsd fel az eszközre és próbáld újra
Imhotep_Manila_plusz.cab ennek a telepítése van folyamatban.(Ha jól sejtem(olvastam) tartalmazza a All backgroundot.Csak az a furcsa, hogy régebben müködött a háttér váltás gond nélkül.Lehet az andromnia bezavarna?Megnézem memkari nélkül
Akkor szűrd ki valahogy, lehet tényleg valami bekavart
TouchFlo3D 1.3 és Sense 2.5 telepítőKészítettem a TouchFlo3D 1.3-ból és a legutóbbi Sense 2.5-ből is telepíthető változatot, azoknak, akik Light ROM-on nyomulnak vagy egyszerűen nem szeretik az én ROM-omat.Telepítés menete (mind2-nél ugyanez):Egy olyan ROM-nak kell fenn lennie a kütyüdön, amin Sense esetében min. 105MB, TF3D esetében 30MB szabad hely van az Eszközön.Kapcsolj ki mindent a Beállítások\Képernyő\Ma képernyő elemeinélTelepítsd a kívánt kezelőfelületet az EszközreIndítsd újra az Omnia 2-tÉlvezd! Letöltés:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginTájékoztatás:A Sense 2.5 telepítve néhány helyen hibát jelezhet vagy előfordulhat, hogy bizonyos dolgok nem működnek benne. Sajnos ez a kezelőfelület kizárólag ROM-ba építve működik tökéletesen.A TouchFlo3D telepítve is 100%-osan működik.