Sziasztok!
Feltettem a 23118-as Eclipse-t. Tetszik, de van 1-2 problémám.
1 napot töltöttem a fórum olvasásval, de nem találtam megoldást.
1. A főoldalon, az óra alatt "Tin Shui Wai" időjárását látom. A Weather tab-on be van rendesen állítva egy közeli nagyváros, frisstettem is vagy 100*, de a home-on nem tudok várost állítani. A location service engedélyezve van, és a gps extra is.
2. nem működik a naptárban az új esemény felvitele. Egyszerűen nem működnek ott a gombok. Csak az action screen-en tudok újat felvenni.
3. a baloldali gyorsgomb "Lock" friss hr után, de csak rövid ideig. Valami miatt a felirat ellenére nem képernyőzár történik, hanem a tárcsázót indítja el. Beállítanám kézzel a gyorsgombot, de nem tudom a program nevét, amivel elő lehet hívni a képernyőzárat.
4. amikor a lockscreen-ről visszaváltok, az óra először átugrik -1 óra -2 percre, majd utána ismét a helyes időt mutatja. Tehát pl most 16:22-t mutat. Lezárom a képernyőt, majd feloldom a zárat. Ekkor 15:20 jelenik meg 1mp-re, majd utána a pontos idő!
5. az iphonetoday-t hogyan lehet módosítani? Explorer, Wifi, Opera, Music sorra gondolok. A zenét le kellene cserélni bluetooth-ra
Segítségeteket előre is köszönöm!