2024, 11 24, 21:22:48

Szerző Téma: Manila 2D Omniára- Tippek és trükkök.  (Megtekintve 70677 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Krisz1975

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One Max T6UL 16GB
Re: Manila 2D Omniára- Tippek és trükkök.
« Reply #425 Dátum: 2010, 10 11, 21:55:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A cab filet telepíted és kész,csak hogy nem mindegy hogy milyen felbontás,gondolom nem omniára valót akarsz feltenni azért esik szét.

Áhhá.... Lehet,hogy ez a gond tényleg. Na próbálkozom. Nagyon tetszik az analóg és szívesen lecserélném a digitálisat, mert a felső menü sorban úgyis digitális van. :D
Az örök elégedetlen

Nem elérhető gaga1981

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #426 Dátum: 2010, 10 12, 11:34:04 »
Sziasztok!

Segítsetek légyszi!Nme tudom sehogyse elővarázslni ezt a senator-os ikonokat a phonealarmnál a főképernyőre. Mit kell tennem? Felraktam phonealarmot, majd utána a senator cabot is. De hol tudom átváltani a felületet senatrocab-ra? ÉS még azt nem értettem mi köze van ennek a phoneex-hez. Az nem teljesen más, vagy azt is kell telepítenem? Most már kicsit összezavarodtam. :)

Segítésgeteket előre is köszönöm!

PhonEx Today Plugin

Ugyanúgy telepíted ezt a SenatorKoT.arm.CAB-ot, és a TodayPage-val beilleszted.  :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Infó és letöltés:
vagy le töltheted innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #427 Dátum: 2010, 10 12, 13:03:11 »
Sziasztok!

Segítsetek légyszi!Nme tudom sehogyse elővarázslni ezt a senator-os ikonokat a phonealarmnál a főképernyőre. Mit kell tennem? Felraktam phonealarmot, majd utána a senator cabot is. De hol tudom átváltani a felületet senatrocab-ra? ÉS még azt nem értettem mi köze van ennek a phoneex-hez. Az nem teljesen más, vagy azt is kell telepítenem? Most már kicsit összezavarodtam. :)

Segítésgeteket előre is köszönöm!
A Phone Alarmot válaszd ki a TP-ben ahogy a képen látod.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető gaga1981

• PDA ROM: i900DXID1
« Reply #428 Dátum: 2010, 10 12, 13:10:23 »
Szia!

Az rendben van, meg is jelenik nekem az ikonsor, csak nem úgy néz ki mint ami a képen van, hanem szerintem a default ikonsor van benne.Én azt hittem hogy a senator az egy olyan plugin/skin, amivel úgy og kinézni a phonealarm rész mint ami a képen van. Én azt nem tudom hogy a senatort hogy lehet beélesíteni. Köszi, hogy gyorsan válaszoltál!!

A Phone Alarmot válaszd ki a TP-ben ahogy a képen látod.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #429 Dátum: 2010, 10 12, 21:06:02 »
Szia!

Az rendben van, meg is jelenik nekem az ikonsor, csak nem úgy néz ki mint ami a képen van, hanem szerintem a default ikonsor van benne.Én azt hittem hogy a senator az egy olyan plugin/skin, amivel úgy og kinézni a phonealarm rész mint ami a képen van. Én azt nem tudom hogy a senatort hogy lehet beélesíteni. Köszi, hogy gyorsan válaszoltál!!
Pedig ha a Senatorkot telepíted akkor így kell hogy kinézzen ahogy a képen van,én használtam és ilyen volt.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

Nem elérhető kistacskó

• PDA: Vertis 01
  • PDA ROM: 4.2.1
« Reply #430 Dátum: 2010, 10 15, 14:11:31 »
sziasztok. olyan problémám van, hogy a feltettem Anzo 28233M2D romot. a beállítások/asztal/elemek nél beállítom a touchflo. ez tetszik nagyon, de feltettem az hsz-ban szereplő M2D TP +Easy Launcher linket felteleípettem , de nem szerepel a beállításo/asztal/elemek.  Maga az ikon fent van(kék négyzetben TP) de nem lehet belépni ezt írja ki"you do not have manila 2d todaypage"  a beállítás ikonja is fent van. mi lehet a baj. légyszi segítsetek.
leírná valaki lépésről lépésre. lehet nem jó helyre telepítettem? köszönöm

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #431 Dátum: 2010, 10 15, 20:55:59 »
sziasztok. olyan problémám van, hogy a feltettem Anzo 28233M2D romot. a beállítások/asztal/elemek nél beállítom a touchflo. ez tetszik nagyon, de feltettem az hsz-ban szereplő M2D TP +Easy Launcher linket felteleípettem , de nem szerepel a beállításo/asztal/elemek.  Maga az ikon fent van(kék négyzetben TP) de nem lehet belépni ezt írja ki"you do not have manila 2d todaypage"  a beállítás ikonja is fent van. mi lehet a baj. légyszi segítsetek.
leírná valaki lépésről lépésre. lehet nem jó helyre telepítettem? köszönöm
És a Touchflo fut?

Nem elérhető kistacskó

« Reply #432 Dátum: 2010, 10 15, 21:12:33 »
szia obaggio. igen az már működik. az easylauncher indítom el egyedül akkor főképernyőn üres ikonok vannak, ha touchflo elindítom alap képernyő van mint az első hsz-ban. hogy tudok más ikonot is hozzá tenni. pl igo wifi stb?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #433 Dátum: 2010, 10 15, 21:38:03 »
szia obaggio. igen az már működik. az easylauncher indítom el egyedül akkor főképernyőn üres ikonok vannak, ha touchflo elindítom alap képernyő van mint az első hsz-ban. hogy tudok más ikonot is hozzá tenni. pl igo wifi stb?
A TP-be kell beállítanod.Én mondjuk rá a resco today plugint használtam.A touchFlot kikapcsolod és csak a Resco TP-t kapcsolod be,beállítod ahogy akarod ,aztán A Today page-ba hozzá adod a plugint,és meg kell jelenjen a TouchFlon.Remélem érthető.

Nem elérhető kistacskó

« Reply #434 Dátum: 2010, 10 15, 21:45:54 »
A TP-be kell beállítanod.Én mondjuk rá a resco today plugint használtam.A touchFlot kikapcsolod és csak a Resco TP-t kapcsolod be,beállítod ahogy akarod ,aztán A Today page-ba hozzá adod a plugint,és meg kell jelenjen a TouchFlon.Remélem érthető.
 resco tp??? hol találom. és hova telepítsem. az a gondom hogy még csak 1hete van meg a készülék és minden  új. elmondod úgy mint a kezdőknek kell. (ált iskola 1/b)mondjuk.

Nem elérhető kistacskó

« Reply #435 Dátum: 2010, 10 15, 21:57:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login ez félig működik
You are not allowed to view links. Register or Login ezt viszont nem is találom

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #436 Dátum: 2010, 10 15, 22:26:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login ez félig működik
You are not allowed to view links. Register or Login ezt viszont nem is találom
Beállítások/Mai nap/ott kiválasztod a Easy Today Launchert és beállítások,ott tudod hozzáadni a plugin-t.

Nem elérhető kistacskó

« Reply #437 Dátum: 2010, 10 15, 22:50:40 »
Today Page 0.3.3-as ezt feltettem de nem találom és nem is működik rendesen
You are not allowed to view links. Register or Login ezt szeretném beállítani, hogy kell. már jojózik a szemem egész du. vacakolok. írd már le, hogy kell. a romot is du raktam fel. please

Nem elérhető kistacskó

« Reply #438 Dátum: 2010, 10 16, 15:21:25 »
Sziasztok. Segítene valaki. feltettem a resco tp-t, hogy tudom testre szabni touchFlout? valami ilyesmit szeretnék elérni
-http://pdafanclub.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1908.0;attach=11906;image
Segítsetek már mindent próbáltam de megakadtam. Sajna nem Pda-val születtem.
köszönöm :ima:

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #439 Dátum: 2010, 10 16, 16:25:42 »
Today Page 0.3.3-as ezt feltettem de nem találom és nem is működik rendesen
You are not allowed to view links. Register or Login ezt szeretném beállítani, hogy kell. már jojózik a szemem egész du. vacakolok. írd már le, hogy kell. a romot is du raktam fel. please
Másképp nem tudom leírni,a Today Page-ba kell a plugint hozzáadni.Az első hozzászólások között le van írva. És ez a 0.3.3-as jobb az előző verzióknál,ez már nem is ír hibaüzenetet.

Nem elérhető kistacskó

« Reply #440 Dátum: 2010, 10 16, 22:00:54 »
Szia obaggio. 0.3.3-t my storage telepítsem?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #441 Dátum: 2010, 10 16, 22:46:51 »
Szia obaggio. 0.3.3-t my storage telepítsem?
Lehet,az nem számít.

Nem elérhető tendetiti

• PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: Oxygen 5.0.4
« Reply #442 Dátum: 2010, 11 18, 11:17:59 »
Sziasztok!
Előre bocsájtom teljesen kezdő vagyok manila ügyben.
Fent van a manila, az easy launcher.
Hogyan tudnám skinezni, magyarítani? egyáltalán beállítani (Pl: Weather a today-en?)
Az accuweather en sem talélom meg Pécs URL-jét
Help please!
Benefon Delta, Nokia 2110, Nokia 8110, Nokia 3110, Nokia 6150, Nokia 3210, Nokia 6680, Samsung V200, Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S3, OnePlus X, Oneplus 5T.

Nem elérhető P307

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: OCK's Eclipse 23118; Phone: XBIC1
« Reply #443 Dátum: 2010, 11 21, 16:29:34 »
Sziasztok!

Feltettem a 23118-as Eclipse-t. Tetszik, de van 1-2 problémám.
1 napot töltöttem a fórum olvasásval, de nem találtam megoldást.

1. A főoldalon, az óra alatt "Tin Shui Wai" időjárását látom. A Weather tab-on be van rendesen állítva egy közeli nagyváros, frisstettem is vagy 100*, de a home-on nem tudok várost állítani. A location service engedélyezve van, és a gps extra is.

2. nem működik a naptárban az új esemény felvitele. Egyszerűen nem működnek ott a gombok. Csak az action screen-en tudok újat felvenni.

3. a baloldali gyorsgomb "Lock" friss hr után, de csak rövid ideig. Valami miatt a felirat ellenére nem képernyőzár történik, hanem a tárcsázót indítja el. Beállítanám kézzel a gyorsgombot, de nem tudom a program nevét, amivel elő lehet hívni a képernyőzárat.

4. amikor a lockscreen-ről visszaváltok, az óra először átugrik -1 óra -2 percre, majd utána ismét a helyes időt mutatja. Tehát pl most 16:22-t mutat. Lezárom a képernyőt, majd feloldom a zárat. Ekkor 15:20 jelenik meg 1mp-re, majd utána a pontos idő!  :'(

5. az iphonetoday-t hogyan lehet módosítani? Explorer, Wifi, Opera, Music sorra gondolok. A zenét le kellene cserélni bluetooth-ra

Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető P307

« Reply #444 Dátum: 2010, 11 23, 08:18:41 »
Feltettem a 23118-as Eclipse-t. Tetszik, de van 1-2 problémám.
Senki sem tud nekem segíteni?  :ima:

Nem elérhető momomate

• Navigáció / Navigation: iGO Primo Green Routing
  • PDA ROM: DXID1 6.5
« Reply #445 Dátum: 2010, 11 23, 11:57:39 »
én most éppen egy másik OCK-s romot használok, de előtte nekem is ez volt fent. talán tudok segíteni:

1. ha rámész a today-en az időjárásra, lent a win gomb mellet kell elvileg van egy options vagy change city menü, ott ki tudod választani a városod. először nekem sem akarta frissíteni, lépj be a Google maps-be, keress vele műholdakat, (a wifi legye nbekapcsolva!) szórakozz kicsit iGo-val is, majd így próbáld frissíteni. nekem bevált!

4. sajnos ez a Manila hátránya, miután feloldod a képernyőt, késve frissíti az időt. nekem valamikor 1 teljes órával váltott át mikor feloldottam.

5. valamelyik ikont hosszan nyomod, megjelenik egy menü és ott van hogy "change icon" vagy hasonló, ott tudsz ikont és nevet választani, és a program elérési útvonalát.

remélem tudtam segíteni.

Nem elérhető P307

« Reply #446 Dátum: 2010, 11 23, 13:40:24 »
1. ha rámész a today-en az időjárásra, lent a win gomb mellet kell elvileg van egy options vagy change city menü, ott ki tudod választani a városod. először
Szia!

Köszi a segítséget!
Most melyik rom-ot használod?

1. Sajnos ilyen nem látok. A win gomb mellett back van, jobb oldalon meg OK.
Közben találtam egy programot, amivel most már  a weather tab adatait jeleníti meg a today-en is. Ez így már elfogadható.

2. Ez most a legnagyobb problémám, hogy nem megy normálisat a Touch Calendar. Korábbi rom-ommal már használtam ezt a programot, ott nagyon szerettem. Nem értem, hogy miért nem reagál a gombokra. Csak bezárni lehet.

3. A Lock problémára is ráakadtam: a S2U2 menünk belül el kel indítani a Fix Softkey-t.

4. Korábban már próbálkoztam a Manilaval én is, ott az órafrissítés probléma azt jelentette, hogy azt az időpontot mutatta, amikor lezárt a képernyő.
De most nem erről van szó. Most a mindenkori pontosidő-62perc időpontot mutat 1mp-re. Ez nagyon furcsa. Lehet, hogy valami a téli időszámítás miatt lenne?

5. Köszi! Közben rájöttem erre a lehetőségre.
Nem tudod véletlenül, hogy melyik programmal lehetne elérni azt, hogy a bluetooth-t 1 gombnyomással lehessen be-ki kapcsolni? A wifi-nél működik ez, de a bluetooth-t nem találom.

Nem elérhető P307

« Reply #447 Dátum: 2010, 11 23, 20:42:52 »
Lenne még egy kérdésem:
Eltünt a lockscreen-ről az óra  :(   Hogy lehet azt visszakapcsolni?

Nem elérhető gallimi

• Navigáció / Navigation: igo8.3
  • PDA: Alcatel
  • PDA ROM: cm11
« Reply #448 Dátum: 2011, 01 09, 13:17:26 »
Ha valakit még érdekel akkor ezen az oldalon megtalálhatók az időjárási "location" kódok.
Időjárás beállítása saját városodra.(M2D)

Nem elérhető Justin88

• PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Android 2.2.2
« Reply #449 Dátum: 2011, 02 10, 23:42:31 »
Sziasztok! Nem tudjátok hogy a kezdő képernyőről, hogy lehet az időjárás kijelzést eltávolítani? Illetve ha bármilyen témát rakok fel, összecsúszik a digitális óra. Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszokat!