- feltettem a magyar MUI fájlokat az MD2-hez, nagyjából működik is szépen minden -- azaz magyar lett --, két apróbb hibával. Amikor a tab-ok között váltogatok -- pl. Főoldal, Időjárás --, az "Ő" karakter hibásan jelenik meg, csak egy négyzet van helyette. Ezen kívül a Beállítások tabon az eredetileg "mail setup" opció helyett most nem jelenik meg semmi. Ezekre van esetleg megoldás?
Köszi előre is!
Üdv,
gabi123
Én csak erre tudom a választ, mert nálam is előjött! A probléma az, hogy raktál fel plusz fontot, ami nem tartalmazza a magyar betűket.
Vagy megkeresed és törlöd azt a fontot, vagy az M2D Customize programmal visszaállítod az alapértelmezett fontot.
Az én beállításaim a következőek:
M2D Customize -> Fonts fül
Első lenyíló menü:
- 'Big Icon Scrolling Tab Text': Vedd ki a pipát a 'Use The Default Font Settings' elől, Font Face: Tahoma, Font Size: Default, Bold: pipa, Text Alignment: Center.
- 'Generic Tab Title Text': Vedd ki a pipát a 'Use The Default Font Settings' elől, Font Face: Tahoma, Font Size: Default, Text Alignment: Center.
A Mail Setup fordítása hiánycikk. Ha valaki elküldi nekem az eredeti fájlokat, akkor valószínűleg ki tudom javítani a magyarítást, így nem tudom, hogy hol a helye...