0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
itt a telefonszámom, ha netán akar még valaki a Borároson találkozni. (nem magáncélra felhasználandó!!!! )+xxxxxxxxxx
és ha látják? nem titkosos. veres biza! nem mindegy, hogy hogy megyek? ráérek Imho. mire odaérek a Zalkára, addig bőven már kajálom a menümet.., de legalább nem megy egyedül djmorphy
figyi. én Csepelről jövök. tehát a Boráros tér útba esik, és a 4-6-os vilinger. akár talizhatnánk is, ha az jó Neked. és együtt megyünk mert akkor találkozhatnánk pl. fél 5-kor a Boráros téren, a 4-6-os villamos megállójában. Na? Hmm?
Én is jöhetek?
akkor akinek jó a Boráros tér, fent a 4-6-os villanyos megállójában, akkor szeretettel várom FÉL 5-KOR! aki jön és még nem nyúlta le a T E L Ó számomat, az írjon privátot, megkapja.
már miért ne jöhetnél? a Combino (hernyó) villamos kapacitása : 353 férőhely található, melyből 64 ülőhely. simán elférsz Te is
Ez hátsó szándék volt mert akkor mi mentünk volna együtt
jah. viszek adatkábelt (15 cm-es Nokia izé ) és viszek fóliát is, ha kéne valakinek a kütyüjére. Pati hoz ollót Nálam csak csavarhúzó lesz laptopot nem viszek, gabes hadd dolgoztassa meg a new laptopját
Pati itt van de nagyon csöndben van, lehet csokis sütit csinál nekünk
Nyami!Én meg viszek fotó apparátot, leveszem ahogy Ti dolgoztok.
Akinek még megvan az előző taliról a névkártya tartója, hozza magával a takarékosság jegyében! Aztahétmeganyolcát, spóroljunk, mert válság van
Ez hátsó szándék volt mert akkor mi mentünk volna együtt Na mind1, nem vagyok félős egyedül
Lesz kitűzőnk
Termeszetesen, kulonben honnan tudnank ki kicsoda? De ha ugy nezel ki ahogy az avatarod, akkor megismerunk tabla nelkul is