0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kénytelen vagyok az Offcsapat miatt időnként a felszínre hozni...
Ez kemény Off csapat. Vezére A mOFFderátor
Új címemből adódóan én csak felügyelem,hogy rendesen offolnak e a kollégák! Különben is csak alapozunk a talira, vagy ott se lehet majd offolni?
nem kéne leírni a szervezést, hogy akkor ki visz kit oda meg hoz haza és hogy mikor tali meg hol stb
Mi lesz itt holnap? Hiányozni fogtok... "Pangás lesz..."
Talán ír majd valaki a 16460 felhasználó közül, aki nem lesz ott a találkozón De mi is rajtatok tartjuk ám vigyázó szemeinket Ti is hiányozni fogtok
Két kérdés:- Lesz élő adás?- Lesz összefoglaló az előadásokról?
Szerintem ez tuti lesz
aki arrafelé jönne, még van 3 hely, ami kiadó.Mocó - elkényeztetésnek köze nincs ehhez, amíg egy irányba megyünk, és beférsz persze, ha egyszerre távozunk
Hali!Azt szeretném kérdezni, hogy akkor hogy lesz a holnapi nap? Eljösz értem a Stoczek utca 5-7be vagy változott a programod? De sokkal jobban izgat a hazaút. Mert nappal simán oda tudok menni nem gond, de éjszaki Pesti mászkálást abszolult hanyagolnám(bocs csak kicsit aggódok mert életembe először járok egyedül majd Pesten )
Az éjszakai fuvart vállaltammég nem tudom, hogyan megyek, mikor és honnan...
Na szóval aki nem akar sokat gyalogolni az Örsről és BKV-val jön annak segítek A Sugár elöl indul a 67 busz ami a Kerepesin megy végig, a második megállónál kell leszálni (Gépmadár park), minden negyed órában indul (00,15,30,45).
Köszi Imhotep én is ezt néztem ki! Viszont mi az a Sugár?
Az Örsön a régi bevásárló központ, nem az új Az IKEA mellett, de ha a metróból jösz ki akkor pont átlósan van szembe De ha körbe akarsz nézni mégis hol jársz nézz ide:You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi szépen!!!!
Te elöbb a szállásra mész vagy egyből a talira Hova érkezik a vonatod mert ha érinti Kőbány-Kispestet akkor ne menj be a városba mert onnan is tudsz jönni a 85-ös busszal az Örsre, ott a végállomása
Előbb szálásra megyek a Stoczek utcába. Átmegyek a Dunán és egyből leszálok. Fater azért megkérdezte, hogy ugye felismerem-e a Dunát De legalább bejáratott utam lesz mert holnap meg a Keletiből megyek haza... Szóval
Na, olyan volt mint a haverom A barátnője mondta hogy menjenek le a dunapartra erre Ő, nem tudja hogy kell és elvitte inkább a Velencei tó-ra, innen Kispestről.
figyi. én Csepelről jövök. tehát a Boráros tér útba esik, és a 4-6-os vilinger. akár talizhatnánk is, ha az jó Neked. és együtt megyünk mert akkor találkozhatnánk pl. fél 5-kor a Boráros téren, a 4-6-os villamos megállójában. Na? Hmm?