0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Zage azt írta, hogy holnap lesz a találkozó a főoldalra Nem szombaton lesz?
29 az szombat
Azok kedvéért írta úgy, akiknek olyan lassú a reakcióidejük, hogy csak holnap tudatosul bennük, hogy ott van.Amúgy nyilván izgatottan várja, és ez az ok
I. PDA Fan Club találkozó holnap 17:00 - 23:00De holnap péntek van még!!!!
Jól van, figyeltek
Hülyéskedsz? Morphit ezekben a percekben élesztik újra!!!
Akkor segítek! Ha látsz az étterem előtt egy nagyobb és egy kisebb darab pasit akik püfölik egymást, na a kisebb Nabis a nagyobb Mészi lesz!
És a későknek: Akit felmosnak és felismerhetetlen az Nabis, és aki halálra röhögi ott magát az Gabes
ZAge már alapozik
Azért egy olyan meccset megnéznék ahol a karatés Nabis és a vizilabdázók(őket nem tudom bocsi fiúk) összecsapnak és a Honvédség is beszál. Azért frici ne tankal gyere! És persze Pati lesz a bírónő(remélem, hogy az ő szavait idézzem hozni fogja a szemüvegét és igazságot fog tenni)
Hát én nem tudom, Mészitől már kaptam pár pofont anno, egyszer a szememet is majdnem kikaparta, de már azért kihagynám még akkor is ha a 40 kilós Nabissal kéne küzdeni! Így is duda orra van már!
És tényleg lehúzzátok egymásról az úszógatyeszt a víz alatt?
milyen negyven kilő, 70 az a 40 barátom szemet kapar? akkor hagyom én is, olyat tudnak a lányok is... az orrom meg nem duda, csak indexel a fika amikor kifújom
És persze Pati lesz a bírónő(remélem, hogy az ő szavait idézzem hozni fogja a szemüvegét és igazságot fog tenni)
speci páncélgatyán hordtunk jól megkötve Nekem egyszer vagy kétszer tépték le
Ja, és ilyenkor a fél hátad jött vele!
sportosztályba jártam anno, volt pár vizilabdás oszttársam (fiú is lány is) hallottam ám a víz alatti sztorikat:) tépitek egymást ahol éritek