0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
végülis 18 feliratkozott esetében ... Amiből egyesek 50%-ot vállalnak
Én még mindig azt mondom toljuk át egy héttel későbbre, persze kizárólag azért, h én is ott tudjak lenni különben Gabes nem kapja vissza az omniáját
Ne aggódj ha már nincs rá szükséged, bemegyek érte oda ahova a múltkor! Pati!Egy bográcsolós kerti party jó lesz? Neked természetesen nem kell főznöd, tudjuk hogy nem mozogsz otthonosan a konyhában!
köv héten rádírok és megejtjük a cserét (omniát adok nexus-t kapok )
Hule! Ezt akkor is mondhattad volna!! Odaadtam volna.......mészi nexusát!
Ti a konyhában kertipartiztok bográccsal? Nem lehet nagy a kertes kecó Van egy előszoba, és onnan ki tudsz porszívózni, nem kell a szobába sem bemenned? Nem is érted, gondolom, hogy minek a porszívónak az a bazi hosszú madzag
Bazz jövő héten?? ez tényleg ealdta az Omniát
Te már bográcsoltál? Mivel a konyhában történik az előkészítés........... jobb is ha mi, pasik főzünk nem?
Úgy látom, még te se
Ez így van, kivéve azt a 4-6 alkalmat nyaranta. Nem pont én főztem (kukta) de van róla azért valami fogalmam.
Kiváló ötlet, támogatom A pogácsát vállalom (van egy receptem, azt általában sikerül ehetőre prezentálni, ha mégsem, akkor majd játszunk kidobósat vele )
Hát neked recepted is van A PDA-n???Nem hiszem el !!
úúú akkor védősisak is kell! Inkább legyél a hostess!
2 hostess kijön belőlem kilóra, a gázsi is dupla lesz?
Csak ha eléred,hogy Nabis takarékon égjen!
Elhiszem hogy féltek tőle meszivel
Akkor megteszed?
Ez egy rendkívül nehéz és összetett feladat, egyéb felajánlások a dupla gázsin kívül?