Sziasztok!
nem tudom, volt-e már, de lehetséges lecserélni a stock galéria progit másra? nem sima képnézegetőt szeretnék, hanem lecserélni a mostani default galéria app-ot.
Kösz!
Lepő
Ez igen, bele a lecsóba
Legjobb tudásom szerint, ami koránsem alapos és tökéletes, és eléggé amatőr:
Defaultra cserélni gy is lehet, ha feltelepíted mondjuk a quickpic alkalmazást, amit nem mellesleg nagyon tudok ajánlani, majd defaultra átállítod és kész. Ilyenkor nem kell aggódni, hogy mindkét képnézegető elindul, mert nem fog futni a háttérben.
Nos a ROMOK nem nagyon szeretik, ha a beépített alkalmazásokat töröljük, illetve tapasztalataim szerint ez romfüggő. Pl. a DHD sense rom (nexusra portolva) engedte a beépített alkalmazások uninstallálását is, max ha olyat töröltél, amit más alkalmazás is használ, akkor nem bootol be többé, és lehet újrahúzni
A cyanogen romok ezt nem szeretik, ha erőszakkal csinálunk ilyet, akkor összeomlik. Valószínű azért, mert a DHD sense rom deodexelt, a cyan meg nem. A deodexeltnél lehet a framework-res.apk-val is trükközni. Na itt állt meg a tudományom, remélem nem írtam sok hülyeséget, de majd aki jobban vágja ezt a részt az szól. Ha deodexlet, akkor szerintem a telepítő zip-ben ki kell cserélni a beépített képnézegetőt, de lehet, hogy még egyéb programozást is el kell végezni. Meg kell tanulni az ADB-t, nincs mese